Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 999
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Честито на именниците  bouquet
verabel  много вкусни неща си приготвила Heart Eyes,vangobi  много апетитна салатка и кюфтенца Crazy
Нашият обяд-задушени пилешки пържоли,спанак с ориз,баничка и крем на Йоткер

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 16:05 от beniii

# 241
Много вкусни неща видях! Чудесни сте!

От мен:
любимата ми закуска -- сандвич с фъстъчено масло и банан, крем -- наташ ду сеу, грилован пангазиус и ориз със зеленчуци за вечеря и зеленчукова супа. Mr. Green

Приятен уикенд!

# 242
  • София-Младост

Телешко от младо теленце със зеленчуци в гювеч...толкова крехко телешко за пръв път ям, определено редовно ще ес сервира вкъщи.

# 243
Честит имен ден на всички, които днес празнуват, да ви е живо и здраво името.
Мариета, прекрасна торта за едно прекрасно момиченце предполагам  Hug

# 244
  • Русе/София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички именници.Да сте живи и здрави.  bouquet

печени картофки и пържени кюфтаци

рибка на грил тигана
Разногледа станах ,но продължавайте да творите в същия дух. Hug  chef #Crazy

# 245
  • Варна
Здравейте  bouquet
Както винагаи тук е много вкусно и красиво. От мен пиле по белгийски:

# 246
  • София
mari_eta, да ти е жива и здрава племеницата, много нежна тортичка!
mimi, пататник съм правила с готови кори и с домашно точени - плънката сурови картофи, настъргани на едро, лук, опитах и с праз, но не ми хареса, яйце, сирене и джоден. Този е без кори на тиган /другите съм ги пекла във фурната/ само от "пълнежа" е. Намаслих и загрях хубаво тефлонов тиган, сипах от сместта, но не много дебело около един пръст и  с пресата за картофи и заравних . В тигана и на слаб огън за около 5 мин от страна. После с помощта на голяма чиния обърнах и приплъзнах в тигана. Това е, не е трудно, но на мен нещо не ми допада комбинацията от лука и картофите. Хем сложих килограм картофи и половин глава лук.

Леля Ог, благодаря ти и при теб /от нощта/ е традиционно вкусно и много идейно!
beniii, благодаря и на теб, много вкусно е и у вас!

За днес барбекю.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 16:52 от verabel

# 247
  • София
Честито на всички именници!.Да Ви е живо и здраво името!
Много апетитни нещица видях,направо ми се повиши слюноотделянето Crazy
Ето нещо,което правих вчера,както аз му казвам-Фалшива лазания Laughing

# 248

Миш-маш

Най-обикновен кекс залят с шоколад.

Честит празник на всички именници   bouquet

# 249
tracy да ти е живо и здраво момченцето ти и много да те радва.
Тортата ти е прекрасна и вкусна като него newsm32
мариета костенурката и тартата ти са прекрасни
иланг вкусно зеленце
денерис обожавам суфлета
мама тин сладко от сливи го хапвам във всички вариянти
кремче великолепен омлет
бени много вкусни неща си приготвила
ahasver,аевсньше,пепчо,гелева,didnik,леля ог-а рецептата за баничките с пудра захар...
мия,вандоби,близнаците,мими,верабел
мариета да е честит рождения ден на племеницата ти-сладурска,вкусна и нежна торта
бишкотия,ала бала,3xi,галя,нинон,деликате....много,много вкусно сте приготвили всичко.
Браво за всички вас  newsm51

И за вечеря пилешки воденички със спанак и ориз,щрудела на бени с кори на сач и кекса с ябълки-мерси за рецептите ...много вкусни станаха.
Честит имен ден на всички празнуващи.
Лека и приятна вечер.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 18:48 от megans

# 250
Честит празник на всички именници!   bouquet Със здраве да си носят името!!!

Аз през последните дни само хвърлям по едно оченце при вас, но не се задълбочавам, че постя. А не стига това, ами съм и на лечебно гладуване и уж имам желязна воля, но ме е страх, че тези ваши вкусни красоти ще ми я стопят. Следващата седмица ще ви чета и разглеждам по-подробно  Hug

Засега от мен само вчерашната вечеря на един малък мъж
Макарони с морковки

и един опит за подкова(нямам именници около мен, но празника си е празник)

# 251
Моля Бишкотиня   за рецептата на крема наташ ду сеу,изглежда много апетитно и ninon    за рецептата на твоята фалшива лазаня.Благодаря предварително  bouquet

# 252
  • София
и ninon    за рецептата на твоята фалшива лазаня.Благодаря предварително  bouquet
Рецептата е:макарони(сварени),леко се запържва кайма и се добавят смлени домати от консерва,и чесън на вкус.Ако обичате се добавят и моркови(моя син хич не ги яде) .Отделно се прави сос Бешамел.Макароните се изсипват в тава,отгоре се сипва доматения сос с каймата и се разбъркват,в/у тях соса Бешамел(без разбъркване) и настърган кашкавал.Пече се на 180градуса докато се зачерви коричката от кашкавал Simple Smile

# 253
  • София
У нас през великите дни на именния ми ден пак успяхме да приготвим празнична трапеза:

Постна Тудорова турта (Тодорова пита)

Хаджийски фалафели с кисело зеле на фурна

Баница с ябълки

Не мога да не се похваля с погачата. За пръв път я правих по модифицирана рецепта (и тя естествено днес измислена и не съществуваща) и я омесих в машината.

# 254
от мен една питка,глиганско задушено /без снимка/и торта покрив която заприлича на руло,ама това не и попречи веднага да бъде излапана,и солена торта

солена торта

торта покрив

Общи условия

Активация на акаунт