Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 936
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
В таз редица вкусна да се включа и аз:

Банални кИфтаци с картофи на фурна

Питка

На всички ви Hug Hug Hug

# 421
Момичета, здравейте! Аз съм от тези, които гледат от страни. Честно казано, понякога ми е трудно да си оправя погледа! Направо ми изтичат очите!  hahaha

Имам една нетрадиционна молба към вас. Моята приятелка има РД в четвъртък и реших да и подаря торта! Моля, дайте ми идея каква би могла да бъде. Имайте предвид, че аз никога не съм приготвяла нищо сладко в живота си /май вече тук се "хвалих" с това/  Embarassed Тъй че най-важното за тази торта, независимо дали е вкусна, е да е с най-малка трудност!  Embarassed
Сигурно ви изглежда смешно, някой да се ръководи точно от това при направа на . . . торта! Но ето вашата тема, до какви резултати може да доведе - човек като мен, на дърти години да се излага!

Все пак да се "похваля" - вече 2 пъти правих Тортата с майонеза на Сладка хапка! Страхотия!!! Веднъж за нас, веднъж за гости - е просто имаше трупове! Никой не повярва, че е мое творение! Нали разбирате какъв успех мога да пожъна с някой кекс?  Joy Все едно някоя от вас, майсторки страхотни, да направи ... ох, не мога да се сетя . . . ми, то вие, всичко можете!

# 422
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

asyalein , франзелите и мъфините ти са страхотни! А също много се впечатлих от зелевите руладини, може ли рецептата?!

ще ти е късно ли уикенда да ти я напиша?
през седмицата се прибирам късно и едвам успявам да приготвя нещо за вечеря и да си отпочина  Tired
на рецептата обясненията са по-сложни, отколкото изпълнението  Mr. Green

# 423
  • DE
Цитат
Kak тъй банални,аз пък от всички зеленчуци най много си обичам кИфтетата newsm10

Днешната вечеря,кайма с чушки и ориз на манджа.Все едно пълнени чушки ама на дребно
За други неЩа няма време

Спокойна вечер !

# 424
# 425
  • София
Момичета, направо примрях от глад докато ви чета. Mr. Green  Crazy Безобразие! Crossing Arms Hug

кафе със сметана, моля те дай рецептата за този неверотен кекс! Изглежда фантастично Simple Smile

Каква е плънката за баничките също да те питам? Само сирене ли е? newsm78
Ето рецептата за кекса Wink http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=476171.0
а баничките имат и сирене и кашкавал PeaceАко искаш подробности ще ти дам линк Wink

# 426
Здравейте момичета, както винаги тук ухае чудесно  Hug  bouquet
При нас днес пица с кренвирши, малко попрепечена, но изчезна бързо, бързо  Wink

# 427
  • При елфите ...
От толкова много вкусотии, свят ми се зави! Ето върху какво се трудих тази вечер - пържени кюфтенца с бърз гъбен сос, любимите на мъжо. Mr. Green

Лабрекс, италианските кюфтенца са разкошно-апетитни!  newsm10

Нинка/Леля Ог, как се приготвя цвеклото за салата, вари ли се, надявам се да е сурово? Отново си ни показала великолепни неща!  smile3501  Твоят талант е в тази област!   bouquet

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 22:48 от Aredhel

# 428
  • София
Момичета, здравейте! Аз съм от тези, които гледат от страни. Честно казано, понякога ми е трудно да си оправя погледа! Направо ми изтичат очите!  hahaha

Имам една нетрадиционна молба към вас. Моята приятелка има РД в четвъртък и реших да и подаря торта! Моля, дайте ми идея каква би могла да бъде. Имайте предвид, че аз никога не съм приготвяла нищо сладко в живота си /май вече тук се "хвалих" с това/  Embarassed Тъй че най-важното за тази торта, независимо дали е вкусна, е да е с най-малка трудност!  Embarassed
Сигурно ви изглежда смешно, някой да се ръководи точно от това при направа на . . . торта! Но ето вашата тема, до какви резултати може да доведе - човек като мен, на дърти години да се излага!

Все пак да се "похваля" - вече 2 пъти правих Тортата с майонеза на Сладка хапка! Страхотия!!! Веднъж за нас, веднъж за гости - е просто имаше трупове! Никой не повярва, че е мое творение! Нали разбирате какъв успех мога да пожъна с някой кекс?  Joy Все едно някоя от вас, майсторки страхотни, да направи ... ох, не мога да се сетя . . . ми, то вие, всичко можете!
Силно ти препоръвам торта Татяна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=11891
Само две бележки от мен - аз винаги я пека на 3-4 отделни платки, за да избегна рязането на блат. И сметаната е всъщност заквасена сметана с малко пудра захар. Предвидиси 2 дни да отлежи.

Мариета, може ли рецепта за този огретен с тиквички, точно това ми се е дояло  newsm22

# 429

Имам една нетрадиционна молба към вас. Моята приятелка има РД в четвъртък и реших да и подаря торта!
Силно ти препоръвам торта Татяна:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=11891
Само две бележки от мен - аз винаги я пека на 3-4 отделни платки, за да избегна рязането на блат. И сметаната е всъщност заквасена сметана с малко пудра захар. Предвидиси 2 дни да отлежи.
Още един глас за торта Татяна.Нямя май къде да сбъркаш с нея.Търпи после украса каквато си харесаш.Може да разгледаш с Галерия торти за украсени торти Татяна ако ти се занимава.
Друго което се сещам лесно е Медовика на Селма за 1 час - виж в Любимите рецепти на Селма Peace
И друга често правена торта тук във форума и лесна е Торта с рула на Лео - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=141085.15 - тя пък колко вариации за украса имаааа - ако ти допадне разгледай снимки на момичета които са я правили в темичката.Много е лесна, лека и вкусна торта Peace

# 430

Кафяв ориз с гъби, чушки, маслини и Гауда.
Възхищавам се на всички кулинарки в темата, страхотни сте!

# 431
Пилешки панирани хапки (Chicken nuggets)

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 23:02 от marabu

# 432
  • Варна
Страхотни неща сте направили пак всички   bouquet

У нас тези дни се подслаждахме със студена торта с пана кота

от тази вечер Антикризисния кекс - и тук да го похваля, че много сполучлив се получи.
Кафенце със сметанка специално за теб   bouquet

и малко соленичко - питчица със сиренце  Wink

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 23:38 от didnik

# 433
Esy, моля за рецептата за Хек с доматен сос, вино и мащерка.

# 434
бизначкова,мерси мила за разяснението Hugсега ако ми купиш и такава силиконова форма,цена  няма да имаш hahaha

мимешко,виждам си рендосвала краставици Laughing Laughing

Цитат
Kak тъй банални,аз пък от всички зеленчуци най много си обичам кИфтетата newsm10

а,не разби ме от смях Joy Joy Joy

мама Цоцоланка,ти пък какво скромничиш с тези кщсфтета,за майка с четири деца/и с мъжа-пет общо деца Mr. Green/ даже едни пържени неща са геройство,а ти какви неща готвиш......  bouquet  bouquet  bouquet

аз ти препоръчвам готови блатове.крем-заквасена сметана+сметана,разбита,от тези на прахчетата Peaceслагаш един блат,сирропираш със сок от компот,след това мажеш крем,след него плода от компота/кайсии/ Peaceпосле пак блат,сиропираш,крем и плод от компот.след последния блат само крем слагаш.става ужасно вкусна и лека торта с лек кисел вкус,росто върха Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт