Жената ЛЪВ - 20 част!-Аз мога много повече!!!

• 23 394
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Герчо извинявай душо не е лично...........  newsm51 другият път няма да те забравя.
Пък и като четох каква си добричка - аз също обичам да помагам на хора и като видя колко са доволни и ми става хубаво на душата. Никога не го правя с цел и никога не мисля , че като помогна , трябва др страна да ми помогне задължително.

Камче ще ти мине тази седмица има нещо гадно във въздуха. Аз бях така в началото на седмицата. Не се давай на депресията.  Peace
Камче и на мен така ми викат някой път в магазините и аз се дразня, но им казвам , че размерите им са само за олигофрени  Mr. Green и енорексички.

Искам да ходя на гимнастика , ама пусто е от 17:30 ч и няма как да стане поне за сега..... Cry

# 706
Сега Мастерче, знам, че може да ме нахока, ама...
Що така бе....Ще те хокам?! Много лошо мнение имаш за мене бре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Аз не съм такъв човек!  Blush
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И аз съм на мнение,че трябва да се хапват от всички храни,но не трябва да е прекалява с нищо....Особено вечер.

Ками...И аз често чувам такива приказки от продавачките...Ми кво да се праЙ,че шият дрехи кат за китайчета...Мен все ме пращат в магазин Гигант...Ма вече не ми пука особено  Joy Joy Joy

# 707
Стеф, знам че не харсваш Фейс, но Жу ме накара да те поканя и аз таковата.... те поканих.
Жу, кажи нещо душо.
Норче, Мастерче  Hug
Венче хапвам и заради тебе.   Hug Аз пък днес си купих марула на килограм. За първи път ми е.  Flutter

# 708
Учим стихотворението`Мартеница` на изуст  Crazy

# 709
Ми мен що не ме искате за приятелка бре?
И аз имам фейс, ама не влизам так. Направих си го заради колегите да съм им комшийка във "фермата"  Mr. Green

Жу - яко  newsm10

# 710
O, така ли бе, Каменче. ИзвинетИ. Аз не знаЯл, че толкова си имала за сваляне. Ами тогава добре. Но сега можеш да я караш по-спокойно. Честичко, по малко. Освен това аз съм те виждала на снимки и не смятам, че чак пък толкова вече голям номер носиш, бре.

За продавачката какво да ти кажа - и аз съм работила дълго време това. Не става всеки за тая работа. Да привъртиш клиент си трябва много търпение. И ник'ви такива констатации. Ама какво да правиш - все кифли го работят това.

Реа, ми покажи се де. Аз съм Стефка Караилиева.

# 711
Аз съм Kameliq Kavaldjieva. Който ме иска....

# 712
реа,аз немОА те открия бе моме  Flutter
кам,знаеш ли какво се сетих за теб  Joy ама няма се сърдииишшшшшш

Не трябваше да ходиш в Египет в онези  пустини.Видя ли как си се налапала с пясък,ся да се чудим как да си  изчистиш бъбреците.Ти каза ли им на тези в лабораторията  къде беше преди 2 месеца?  Thinking Да знаят хората .

# 713
Аз пък съм РеаНора май ми е ника - на кирилица  Peace Аа няма да влизам от работа там.  Simple Smile

# 714
реа,аз немОА те открия бе моме  Flutter
кам,знаеш ли какво се сетих за теб  Joy ама няма се сърдииишшшшшш

Не трябваше да ходиш в Египет в онези  пустини.Видя ли как си се налапала с пясък,ся да се чудим как да си  изчистиш бъбреците.Ти каза ли им на тези в лабораторията  къде беше преди 2 месеца?  Thinking Да знаят хората .

Ама как ще ти се разсърдя. Глупости.   Hug

Верно, не бях се сетила.   doh Ще им кажа. Mr. Green

# 715
Извинете, ама понеже вие опитните с Гейсбука е по-вероятно да знете... абе ако случайно загледам на някой човек профила докато съм online, т.е докато съм си в акаунта, той ще види ли кой му е разглеждал профила? Има ли такава опция да запаметява кой те е гледал?

# 716
И аз съм задавала този въпрос един път и ми отговориха , че не е възможно.

# 717
Хич незнам,и аз искам да видя дали някой ми е гледал снимките и кой ,ама нямам представа дали става.Реа,намерих те  и ти искам приятелството  Mr. Green

# 718
Хич незнам,и аз искам да видя дали някой ми е гледал снимките и кой ,ама нямам представа дали става.Реа,намерих те  и ти искам приятелството  Mr. Green
В "сурат бука"  Mr. Green(фейсбук) само одобрените от теб могат да ти гледат снимките...Т.е. аз като външен човек не мога да видя нищо.

# 719
СтЕгам се да си одя  Laughing бай до после  Hug

Общи условия

Активация на акаунт