Ще се радвам много да се видим

Ели,чакам разказ
Ети,кученце ли имате?Браво и аз искам дом.любимец,но няма да ме огрее...
И аз трябва да си взема цитонам.....

Лек ден на всички.днес е началото на месеца,надявам се за всички да е успешен

Ако така ще се чувстваш щастлива и живота ти ще бъде низ от хубавини, то тогава всичко е ок 

Желая ти преди всичко много здраве, и успехи във всяко едно начинание.

Вдигнали цената на обяда на Ема двойно!
Нямала време да се разправя сега с мен, отсвири ме за утре сутрин. Днес било последен ден, защо не съм била платила досега?! А Ема днес за първи ден отиде тази седмица, защото кашляше. Аз да не съм медиум, че да знам, че сега събират пари / преди се плащаше на 10-то число за следващ месец/. Утре ще питам защо така. Да преизчисляват, да преизчисляват, колко да преизчисляват? На нас дохода ни не се е вдигнал двойно, да не кажа, че хич! 

а за операцията викам да не разказвам беше ад,мина, сега сме добре дивее,крещи,тича спиране няма
дано не боледуваме вече от отити 

Не го мисли и не се настройвай!

Гледа по Битиви едни дечица как се пъхат и той пожела.
Слънчевата светлина знам ,че разгражда някаква съставки.Най-хубавият зехтин/като купуваш да гледаш това/е този,който стои като замразен.Межу другото аболютно аналогично стоят нещата и с меда.Течният мед,макар и по-лесен за консумация и пълен с глюкоза и общо -взето не става нищо от него.Дано Юл е вече по-добре и спре с боледуването 
Ако стандартът скача двойно ок,но иначе си е живо обирджийство 

Питах една позната, на която детето ходи в друго училище дали има промяна в цената...ми при тях няма. Обяда е вдигнат от май месец, а на мен и април ми го таксуват на тази цена. 
само да заспи Юл и почвам:)
то не че не върви и ще си свърши ама

снощи само съм ги мислела много романтично стана за тях може да е всякаква ама не се е наживяла адашката хихих