Юли 2006 - 93

• 26 608
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
didito Влади много прилича на баща си.  Wink

Цецко бързо да оздравява!Крис вие също!

Ели кога ще ви я вадят сливицата?

Аз изпрах пердетата,та се успокоих малко,сега остана да изгладя дрешките на бебето.2 седмици ако устискам още,пак добре.

# 676
  • Варна
Аз изпрах пердетата,та се успокоих малко,сега остана да изгладя дрешките на бебето.2 седмици ако устискам още,пак добре.

Защо само две седмици бе душа? Shocked ами ти си още в 33г.с Rolling Eyes 34 де,ама защо си мислиш че ще е по-рано?

# 677
  • София
Еееееее,Арлина,просто такива бузи няма.Мале,сигурно по цял ден и ги целувате.И Соня е много,много сладка.
Аз да се извиня,че вчера пропуснах да поздравя Цецко и Лорките.Да са здрави всички цветенца.
Синеоче,Лорито е толкова красива(пу-пу),че даже и пъпките не могат да я загрозят.Хайде,и аз ви пожелавам с настъпването на пролетта всичко лощо да остане зад гърба ви и напред само слънчеви дни.
Дидито,честито ти ново носле.

Ние май към подобрение вървим.Люси в четвъртък през нощта започна да кашля зверски,в петък имаше и малко Т.Започнах веднага Коризалия и Хомеожен да му давам и като че ли(да не чуе дявола)веднага му подействаха.Гого и аз обаче прихванахме и той е постоянно с два реда сополи,точно като цигане,а мен и гърло адски ме боли.Дано се оправяме,че в сряда мислим да пътуваме за Равда за Великден.

Лала,честит празник.Включвай се от време-навреме,че липсваш.
И Бета хич не се е вясвала.

# 678
Жоржи ами с Гали нали щях за малко да родя в 8месец и лежах за задържане на системи.Сега за малко пак да ме приемат,2-3 дни бях с контракции и нещо ми опъваше като все едно ми се изглажда шийката.Притесних се,но лежах повече и даже не съм казала на лекарката,защото ще ме набута пак да лежа или да пия хапчета,пък аз не искам.Няма вече за кога  Crossing Arms Да изкарам празниците и да си направя изследванията и да се успокоя вече.Въпреки че доки каза че бебо е едва 2кг  Tired

# 679
Да ви кажа честно малко се срамувам от себе си, че минавам само за някой друг празник и не отделям време да ви споделя туй онуй от нещата около мен. Иначе от време на време ви чета, за да видя как сте, но признавам не знам и аз какво да пиша - като лудите съм по цял ден, щъкам насам, натам, уж все нещо правя и все нищо не съм направила, забравям непрекъснато нещо, абе пълно куку. До вечерта вече съм забравила какво съм правила сутринта. Майка ми ми каза, че доста дини нося напоследък под една мишница и оттам идвал проблема. Ама какво да направя...
Ето, за друго започнах и къде отидох...Та исках да кажа, че съм изключително трогната от вниманието ви и от това, че не забравяте да ме поздравите въпреки отсъствието ми. И то с любимите ми цветя.  Hug Благодаря ви, момичета, и наистина нямаше нужда, стопляте ми сърцето.

Сега една виртуална почерпка, нали така се правеше?  Grinning

И надявам се до скоро!

# 680
Еее Лала намина  Hug

Дидито ти ме довърши,нито ще им дам още 40 лв за придружител (поставят хората в безизходно положение,как може дете без придружител, да им го оставя тогава и да си ходя аз, те ли ще го гледат?) че и пари ще вземат много ясно че ще е с придружител Shocked нито ще им спя в клиниката да имат да взимат,отивам си като бял човек достатъчна травма е това вадене ми и да им пълня стаята  Naughty подписвам се и си отивам #Crazy
 Кажи кажи още неща на лични ако искаш,как така ще аспирират дробчетата задължително ли е? newsm78
 Shocked Нааан къде си, идвай да кажеш нещо успокоително Cry

# 681
  • Варна
Лала,радвам се че намина Hug

Рени,налягай си парцалите и почивай.Той бебо когато реши ще излезе де,но не си пълни красивата главица с глупости и  п о ч и в а й.А за това че са казали че е малък бебо,нали ги знаеш колко познават ooooh!.При мен Димитър щеше да е огромен,после тук наскоро незнам си какво беше.не вярвам аз Naughty Прегръщам те мнооооого Hug
Ели,не се шашкай,всичко ще е наред Peace Hug

# 682
А,тази моята лекарка познава.Предният път ми каза че ще е около 3кг и толкова се роди.

Лала,ти ни забрави бе душа..

# 683
ЧЕСТИТО, ЛАЛА! ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!  bouquet  bouquet  bouquet

Ето ми първите опити от Фимо, като за начало биват:http://arllina.multiply.com/photos/album/61/61. Скоро започвам с вторите опити Joy
Забравили сте вие на Зоя бузите, по- големи бяха и висяха надолу, хаха Joy На Лора нищо не са Mr. Green
Рени: много малки бебоци раждаш? Аз с моите прасенца, лелеее. Ама как тежат не е истина. ooooh! Айде устискай до края, рано е още Hug
Отивам да чета приказка на Зоя Wink Сега сме на вълна Франклин.

# 684
Арлина ти имаш накити за цяла година да сменяш,за колко време ги направи?Супер са ,засега нямам време да пробвам иначе ще разгледам и аз туй нещу  Hug

# 685
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Лала, честит рожден ден!

Диди, чакаме снимки на нослето!

Нанче, прибрахте ли майчето?

Арлина, невероятни неща си направила  smile3501. Аз нещо съм се "палнала" по зеленото тоя сезон /нищо, че още нищо в този цвят нямам Rolling Eyes/, та много се впечатлих от това и това
Ох, как нямам временце и талант да си направя и аз нещичко   Wink.

# 686
Малии,малии големи красоти бе,нямам нерви аз май за таквос нещо  Whistling
А материали от къде се купуват и скъпи ли са?

# 687
Дидито, не знам какво да ти кажа лично аз за ваксината. Тук са я включили в препоръчителните ваксини още през 2003та. Всички противници на ваксини ги отричат тия "препоръчителни"  Rolling Eyes Моите 2 не са имали реакции повече от 1 вечер тмпература (в рамките на нормалните 39 градуса) след нея ..Винаги има за и против, личен избор си е  Peace

# 688
  • През девет земи в десета
Арлина,ваксината се казва Варилрикс(varilrix) и е ододбрена от МЗ Peace Но май не се внася поради липса на интерес и защото нито е задължителна,нито лекарите я препоръчват,къде поради незнание,къде заради предразсъдъци.В Гърция ваксината се търгува като Варивакс Peace Аз май до там ще се отнеса пак Wink
Ето инфо,тук най-обобщено е написано,имаше преди листовка на български и съм я пускала в темата преди време,но сега не я намирам Whistling  http://www.netdoctor.co.uk/medicines/100004757.html
Ето и кремчето за белези и рани,внасяло се е до миналата година : http://www.shop222.com/madecassol.html

За нас какво  Thinking ,уморих се от гости,някакви 12 часови партита заформяме и после не мога да се възстановя с дни Laughing
Подгонили са ме в работата да завърша една проектна документация преди четвъртък и днес отвисях до 8 часа,после се мотах до 10,като минах през ЗОНА и си купих един стол да не съм капо Laughing Снимах го,комплект с Цвети,но утре ще кача малко снимки ако имам време.
В петък пристигат гости от Варна,пак ще се купонясва до зори,абе изобщо натоварена програма Mr. Green

Ели утре ще пусна на лични рецептата за козунака,няма да забравя,честно Peace Laughing

Купила съм си един вагон готини бои за рисуване на яйцата и ако не ми остане време ще се гръмна,честно ,и нощта не ми стига вече.

За чистенето,аз съм от лудите,дето не могат да седят пред телевизора и да бездействат,ако нямам друга работа съм с парцала и децата съм психясала,всичко живо върви,бърше и лъска,вкл. и дребното си чисти играчките с микрофибърната кърпа Laughing
Що се отнася до гладенето ,до преди точно една година всичко минаваше под ютията,дрехи,бельо,чаршафи,но взе,че ми писна,толкова много години и сега всеки се глади сам ,ако иска  Mr. Green.На Цвети само ако е наложително.Сгъвам дрехите след като се изперат,стоят един час сгънати,опъвам хубаво на радиаторите и са като чисто гладени след това.

Да не забравя,благодаря на всичко за пожеланията,много мило ми стана.

Болничките да оздравяват!

Ели,няма страшно,не се шашкай Hug

Сигурно доста неща пропускам,но то вече акъл не ми остана Laughing

# 689
Пиг, аз щях да я търся и без туй за петък ще правя,ако нямаш време  споко,ако намериш- добре  Peace

Нан включи се деее,утре ще ни я махат, кажи да взимам ли валидолче от сега? Rolling Eyes Laughing
  После колко време у вас седяхте?Я кажи след това имате ли проблеми с сополите? Rolling Eyes

Днес чистя, мия прозорци и пера (пералнята де) и между другото ще отида и една контролна да направя  към обяд какви ли ще ги напиша като не съм чела ама да ида  ooooh!

Ние почнахме къщата ама излезнаха дертове и не се знае дали сега или на есен  newsm78 днес пък ни взимат едната кола оставаме с 1 обща  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт