Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 15
  • велико търново
още два часа и Зевс(Фарат) newsm61  Grinning щте разхварля мълниите. #2gunfire Ерол дръж се newsm48

Очакваме новата серия.......
аз пу за Фарат./от анкетата де/
Колко точно серий са?

# 16
аз пък си заплювам Фърат и Бурак  smile3534

# 17
Здравейте аз съм нова във вашата тема но ви чета отодавна.Аз съм изгледала филма но въпреки всичко пак го следя по бтв. Видях че никой не е писал за личния живот на Фарат това което на мен лично ми беше най итересно е че той по време на снимките на Дъждовно време наистина има връзка със Аслъ и дори заради нея се развежда но се оказва че съпругата му била бременна и когато той разбрал прекратил връзката си със Аслъ която много трудно е преживяла тази раздяла

# 18
# 19
За мен .. пу - Фърат , пу - Ерол. Те са за мен..  Laughing

# 20
  • Sofia
binzi, welcome   bouquet
Това е интерсно, ама истина ли е или само клюки? Защото нали дъщеря му се ражда 2006, а филма е сниман 2004 newsm78 Ако имаш още такова инфо, давай, на мен лично ми е интересно

А децата на Фърат на колко години са всъщност, нещо съм изпуснала този момент, ако са го казали, разбарх само че май Нас е на 4?

# 21
не не е клюка истина е мога да ви пусна и линк където ги има но говорят на турски

# 22
Серийте са 57. До последната е много интересно, а тя е тотален хит. Не залагайте много на това Фарат да се развихри довечера, човека вече поомекна Grinning Изчакайте до 27 и особено 28 серия, там ще видите един наистина разтърсен влюбен мъж  Twisted Evil

# 23
# 24
  • Sofia

Жалко, че не разбирам турски Confused Ама нашият човек май плейбой го раздава, и с други жени като гледам го спрягат!? Wink

Кенгуруто било грозно Laughing

# 25
  • Луната ни пази
Мехмет, мой тип е, сговорчив и майтапчия!

# 26
  • Западен парк
Да, и ще се боксира с кенгуруто! Който победи - печели кенгурката Wink

# 27
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Ревноста е много лошо нещо. newsm48 Ама тази Австралия направо ще побарка Фарат smile3511

# 28
Този момък на Ейлюл от къде го измислиха? Дано не се появява повече. Фарат е друга бира.

Стискайте палци леля Асие да спечели. Може да се регне във форума. Laughing Laughing Laughing

Да, така е. Laughing Laughing Laughing

# 29
Бяха много сладки на люлката,направо уникални  Flutter а при Садък Ейлюл с това "така е,така е" направо изби рибата,но ми се струва,че Садък подозира нещо,или може би само така ми се струва и накрая,като си тръгнаха от ресторанта,той нали я беше прегърнал през кръста,и когато се отдалечаваха и тя го прегърна  Laughing Laughing Laughing започва заварката май newsm78 много са ми сладки двамата,ама много.

Общи условия

Активация на акаунт