Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 565
  • 745
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Да се прехвърля тук   bouquet

# 31
Какво ли разбират Австралийците от баница... newsm12Правилно!!! Вие турците правите най-добрите баници , а и не само ами яки  джизмъни/МИЛИНКИ/,ами баклави,татлии ,ох като се сетя за леля Айгюне,Хава,Сезер и започвам да се облизвам.
Чичо Фърат ,пардон ФЪРАТ ...Може ли да покараме колело заедно newsm39.?
И вземете да завържете грахчето Ейлюл ,да не вземе да увисне...

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 19:27 от Юлияна

# 32
Гласувах  Flutter

# 33
# 34
Професия "Набито око "има ли...?!?Не знам за Вас ,ама на мен ми направи впечатление ,че днешната серия Ейлюл хукна с Нас при дядо Садък без  българската си чанта.В дома му  ,също беше без нея.Така и тръгна на работна среща-пак без чанта.Но пък ,като си тръгваха от капанчето ...имаше чанта.Това не го ли забелязват ,когато правят филма?
И до днес се чудя  също ,къде беше Бора - По едно време го нямаше на яхтата на Мехмед newsm12

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 19:28 от Юлияна

# 35
На мен ли само ми се струва,че нищо не се случва в сериите.Може да го гледаш,може и да не го....няма какво да изпуснеш.Много разводнен сценарий.Нас само мрънка,Асие и Турна повтарят и завтарят кой какво казал и направил,абе скука с една дума.

# 36
Гледам филма с интерес, но относно анкетата -  не бих съгрешила с никой.

# 37
  • Западен парк
За "Набито око": Фарат каза на Наз :"Отиваш до страната на японците, оттам в ляво и си в Австралия." Според мен за Австралия е в дясно. А и той сочеше надясно. Може би е грешка в превода Peace

# 38
За темичката   bouquet
Аз не бих съгрешила с никой.
Лично на мен сценария ми допада и не ми е разводнен. Още повече филмът е само 57 серии. Разбира се, че има моменти, в които сякаш нищо не се случва, но аз много се забавлявам, когато Фърат и Ейлюл са заедно - винаги има какво да се случи. Макар и само с погледи те си казват доста неща.

# 39
danito86 кутията ти е пълна

# 40
За "Набито око": Фарат каза на Наз :"Отиваш до страната на японците, оттам в ляво и си в Австралия." Според мен за Австралия е в дясно. А и той сочеше надясно. Може би е грешка в превода Peace
И аз забелязах  Simple Smile
Днес  ми хареса и смеха на Фърат Embarassed

# 41
Професия "Набито око "има ли...?!?Не знам за Вас ,ама на мен ми направи впечатление ,че днешната серия Ейлюл хукна с Нас при дядо Садък без  българската си чанта.В дома му  ,също беше без нея.Така и тръгна на работна среща-пак без чанта.Но пък ,като си тръгваха от капанчето ...имаше чанта.Това не го ли забелязват ,когато правят филма?
И до днес се чудя  също ,къде беше Бора - По едно време го нямаше на яхтата на Мехмед newsm12
Има такава професия-аз днес специално гледах за чантата(заради случката в миналата серия) и също и за Бора (на повторението,след коментарите тук) и съм съгласна с теб.А иначе филма ми харесва много,но днешната серия наистина беше малко скучна.

# 42
  • ах, морето...
запис

# 43
Много интересно сериалче.
Ако може и аз да се намеся и да си заплюя Бурак,че за Фърат няма да мога да се преборя Laughing

# 44
Оф, и на мен нещо не ми харесва тоя Ерол. Даже ме дразни. Как само се държи... Не са се виждали с Ейлюл от 8г. (ако не греша), той идва - започва да гради планове и да се държи така, все едно не са се срещали от вчера. На външен вид също не ми допада.
Относно клуб "Набито око": обяснението за чантата на Ейлюл - може Фърат или Нас да я носят, а на яхтата на Мехмед, Бора по едно време беше излязъл навън с Чийдем - нали разиграваше сцената от "Титаник", но тя го отряза. Но пък може и да са снимачни грешки. Срещат се доста такива в различните филми.
Иначе, някой говореше за дядо Садък - да, мисля че той е наясно какво става със сина му и Ейлюл.

П.П. В анкетата гласувах за Фърат и Мехмед. Напоследък последният взе все повече да ме кефи...

Общи условия

Активация на акаунт