Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 613
  • 745
  •   1
Отговори
# 75
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
че малко доскучаха в тези серий и аз сам сагласна, но са по добре от Листопад то няма такова разтакаване кошмае newsm11

# 76
... И този директор, ако не се допита до Ейлюл не може. И за всяко нещо нея да я дърпат...

Точно това си мислех днес. Какъв е този директор, ако сам не може да се справи със ситуациите, които е в РЕДА си да възникнат при подобен род институции. Иначе, като герой ми е симпатичен, но действията му ... Thinking

Анкетата - Фърат и Мехмет, но не за прегрешаване, в интерес на истината не намирам никой в този сериал, с който бих прегрешила, а като два силни характера. Ако имаше 3-та опция и г-н Садък, щях да гласувам и за него  Simple Smile

# 77
Изгледах серията -хареса ми.На мен не ми се струва че се разтакават излишно.Персонажите ми харесват,силни и интересни характери са.Чакам с нетьрпение утрешната серия.

# 78
  • Sofia
На мен ми се ще да има малко повече сцени с Фърат и Ейлюл, да развият отношенията им, а Фърат засега само ревнува и нищо друго, излязат заедно и си говорят общи приказки,  поне един път няма ли да я целуне  newsm78 тук там някой намек и поглед и толкоз Crossing Arms Че то с Еге и Бора и техните приятелки стават повече неща Naughty

Очаквам с нетърпение въпросните 27 и 28 серия другата седмица.

Аз гледах малко на турски, но не очаквайте нещо кой знае какво, поне според мен Thinking Май истинската развръзка е след 40 и някой епизод

Иначе на мен те двамата ми допадат като двойка, аз я намирам за хубава и миловидна, а Фърат е голям чаровник Heart Eyes

# 79
  • Западен парк
Хайде, хайде не бъдете толкова капризни Wink . Нали е сериал, не е игрален филм от 3 части. Даже си се движи много добре, днес нещастието на Чиидем даде възможност на Фарат да гушне Ейлюл; по-късно ще разберем защо се е разучила така Еда newsm78.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 01:18 от мама Мишка

# 80
  • София
че малко доскучаха в тези серий и аз сам сагласна, но са по добре от Листопад то няма такова разтакаване кошмае newsm11

Ааааааа, моля ти се! Листопада ми е къде-къде по-бърз като действие. За два часа сума ти неща се случват.

Ще чакаме по-интересните серии засега. Аз съм си направила чай и чакам   Joy

Офф:
С тези турски сериали отново пропих чай, че тази зима нещо го бях отсвирила  Crazy

# 81
Kакто се спомена по рано (не помня вече от кой  Embarassed ) 28 серия е супер така че не я пропускайте! Аз вече я гледах на турски, но все пак ще я гледам и на ТВ-то. Нямам тарпение просто smile3508 smile3508

# 82
защо какво става

# 83
  • София
Ох,аз пак изтьрвах серията.Има ли я някьде качена,моля ви кажете ако знаете.

Аз от тук ги тегля и си ги доглеждам, че все се налага да пропусна я края, я в средата нещо...
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=48598

# 84
Според мен просто в 28 серия най-вероятно ще видим дългоочакваната  целувка  Grinning

# 85
  • при най-добрия мъж...
Не,не се надавайте.Снощи я изгледах,но ББ нямаше целувка.Много се караха,но накрая той си призна отново,че я обича и се сдобриха.А Аслъ беше с нов имидж-изрусена коса и бледо червило.

Последна редакция: пт, 19 фев 2010, 11:44 от Indira

# 86
  • Западен парк
Моля пишете с бели букви като разказвате напред филма Praynig Peace Wink

# 87
  • при най-добрия мъж...
Съжалявам,мислех,че всички искат да знаят. Peace

# 88
на мен ми е приятно да знам какво ще стане а ще гледам серията за да разбера как точно ще стане

# 89
на мен ми е приятно да знам какво ще стане а ще гледам серията за да разбера как точно ще стане

и аз съм така  smile3521

Общи условия

Активация на акаунт