Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 622
  • 745
  •   1
Отговори
# 60
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
така изглежда но според мен не е само ревноста но и гордост ли е незнам какво което му пречи и да си признае чувствата и тогава може и да се успокои Grinning

# 61
какво става с бащтата аз нещо неможах да чуя newsm78

# 62
danito86 по някаква причина не можел повече да идва да вижда дъщеря си в дома,нещо такова  Sad

# 63
а ясно и аз помислих че е нещо сериозно защото Ейлюл плачеше.Щте разберем ама май не в тази  Sad

# 64
Ах,много хубаво завърши серията.Напредват доста бавно в отношенията си,но красиво.Поне за мен

# 65
тук съм и аз
много ми е приятен сериала, а съм отсвирила вече всички останали
разбра ли се какъв е проблема на бащата?

# 66
  • Sofia
така изглежда но според мен не е само ревноста но и гордост ли е незнам какво което му пречи и да си признае чувствата и тогава може и да се успокои Grinning

О, той скоро няма да ги признае, поне не и пред другите Crossing Arms
Обаче много хубаво я прегърна накрая, много нежно и силно Heart Eyes

# 67
не съм гледала нито един от турските сериали досега, този го загледах, защото когато започваше лежах с грип вкъщи и 1 седмица това ми беше най- забавното нещо. обаче почва да ми писва - защо само разводняват историята- чийдем, мийдем простотии
тея двамата докато се вземат ще остарея... а пък образа на фарад ми е отврат, е те това е баш турчин. не бих искала да имам нещо общо с такъв мъж, ейлюл ми е много кобилеста
честно казано аслъ много ми харесва и като жена и като поведение на образа и ми е много интересно как ще се развие историята между мехмет и лерзан. много са ми близки двамата по душа като образи, той е сладур

# 68
Ейлюл кобила  hahaha Точно казано, но все пак ми е  сладка. А Аслъ още в началото ми хареса  и като я видях на ония клипчета с шапката едвам я познах, голяма сладурана.

# 69
Бая височка е Ейлюл. Понякога ми се струва, че ходи леееко приведена. Може и да си въобразявам.

# 70
Проблемът с бащата бил такъв  , че той имал 2 братя. И те фалирали във фирма и му прехвърлили парите , но трябвало да избира между Чийдем и парите. А парите трябват за бъдещето на Чийдем .. Та той избрал парите.
Нещо такова беше .. то голямо сукане и малко не се разбра.  Laughing Но ще го повторят утре.. в началото на епизода.
Толкова са хубави Ейлюл и Фърат заедно!  txtloves

# 71
Доста непоследователни,уж нямала вяра никому,пък му се сгуши разплакана...Кой би и устоял гледайки я в такова състояние...Ама много го разводниха наистина,до сега поне по между си да се бяха разбрали.И така пресилено да я ревнува от Мехмед,че и го удари,мноого грозно...Ама те турците са си ревниви,значи и образът е реалистичен.Обаче Айлюл наистина се прегърбва,то при високите  явно е така,пък и нали има образ на свита и с ниско самочувствие...Чудя се тя друга чанта няма ли си??И все ходи облечена много  размандено,Ферве се облича къде-къде по-добре.Иначе Нас беше отново на ниво,Еда пък се осъзнала,ще учи Wink Разпокъсана серията, малко ми досади,незнам,дано утре следващата е по-хубава.

# 72
Ох,аз пак изтьрвах серията.Има ли я някьде качена,моля ви кажете ако знаете.

# 73
  • София
Ох, на мен пък нещо ми стават леееееееекинко скучни сериите. Като я няма Аслъ, няма екшън.
И аз подкрепям мнението по-горе, че нещо с тази Чийдем, взеха да ме нервят.
Толкова рев и сълзи. И този директор, ако не се допита до Ейлюл не може. И за всяко нещо нея да я дърпат.

Искам да има интересни случки, такива които те карат да очакваш с нетърпение следващата серия.
В момента ми се струва малко муден сюжета. Като че ли са се чудили какво да измислят, за да навъртят малко повече серии.  newsm78

Очаквам с нетърпение въпросните 27 и 28 серия другата седмица.

# 74
Ох, на мен пък нещо ми стават леееееееекинко скучни сериите. Като я няма Аслъ, няма екшън.
И аз подкрепям мнението по-горе, че нещо с тази Чийдем, взеха да ме нервят.
Толкова рев и сълзи. И този директор, ако не се допита до Ейлюл не може. И за всяко нещо нея да я дърпат.

Искам да има интересни случки, такива които те карат да очакваш с нетърпение следващата серия.
В момента ми се струва малко муден сюжета. Като че ли са се чудили какво да измислят, за да навъртят малко повече серии.  newsm78

Очаквам с нетърпение въпросните 27 и 28 серия другата седмица.

И аз тях чакам!  Hug Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт