Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 390
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 300
Благодаря ти NARAIA!
Точно това ме интересуваше дали трябва да водя при нея човека на който искам да гледа, че има проблеми с придвижването. Това, че може да се занесе само снимката му е полезна информация.

# 301
Vaflichka, Voltarena   bouquet 
Благодаря Ви за информацията!

Видях в темата кратък благоприятен отзив за Стефка Златкова
(0888354793) от Велико Търново
Още подробности има ли някой за нея да разкаже?
С какво се занимава и къде се намира точно?
Как е записването? На какво и как гледа - за минало и бъдеще ли?

на мой приятел е отговорила на незададен мислен въпрос. Мога да кажа освен за мен за още 2 човека, които са с положителни впечатления от нея, да не кажа силно впечатлени.
На мен ми каза също, че трудно ми се гледало, явно си зависи и от човека, на който се гледа.

# 302
Момичета някоя от вас ходила ли е при Касандра от Първомай? Кажете впечатления? Аз бях при Михаил Наков....Като диагностика много позна, но за миналото ми някои неща обърка, за бъдещето се надявам само във времето да е сгрешил т.е. да се случи по - скоро това което ми каза...
Ако някоя междувременно е открила някоя гледачка в Пловдив - нека ми пише на ЛС.

# 303
Отдавна не съм писала в темата, но да споделя нещо интересно за тези, които си търсят добър ясновидец.
Вече има издадена книга - енциклопедия на 'Най-големите ясновидци и лечители на България' с автор Ивайла Иванова.
Не съм я купувала, прелистих я в една книжарница от чисто любопитство, но няма да ви издам кои са най-големите ясновидци и лечители на БГ...
Другото интересно, което пишеше е, че (цитирам дословно авторката): всички останали, които не са включени в книгата са "ментета" Така, че добре си правете сметката при кого и къде ходите... Joy (Независимо, че имената на ментетата са в самата книга, но това е отделен въпрос) Joy

Последна редакция: нд, 30 май 2010, 22:13 от krem-karamel

# 304
Отдавна не съм писала в темата, но да споделя нещо интересно за тези, които си търсят добър ясновидец.
Вече има издадена книга - енциклопедия на 'Най-големите ясновидци и лечители на България' с автор Ивайла Иванова.
Не съм я купувала, прелистих я в една книжарница от чисто любопитство, но няма да ви издам кои са най-големите ясновидци и лечители на БГ...
Другото интересно, което пишеше е, че (цитирам дословно авторката): всички останали, които не са включени в книгата са "ментета" Така, че добре си правете сметката при кого и къде ходите... Joy (Независимо, че имената на ментетата са в самата книга, но това е отделен въпрос) Joy

ако излезе, че за включване се е плащало такса, дали няма да е забавно...  Mr. Green

# 305
  • Sofia

ако излезе, че за включване се е плащало такса, дали няма да е забавно...  Mr. Green

хахаха. все пак кои са в книгата?

# 306
Другото интересно, което пишеше е, че (цитирам дословно авторката): всички останали, които не са включени в книгата са "ментета" Така, че добре си правете сметката при кого и къде ходите... Joy (Нищо, че имената на ментетата са в самата книга, но това е отделен въпрос) Joy
ако излезе, че за включване се е плащало такса, дали няма да е забавно... Mr. Green
хахаха. все пак кои са в книгата?

Някои от тях са широко коментирани и тук Grinning
Но да ти пробутват едни от най-големите измамници и да ти казват, че всички останали с изключение на тях са "ментета"... си е голям майтап Joy
Изглежда онези извън книгата не са cи платили колкото трябва за да влязат в "енциклопедията"...

Последна редакция: пн, 31 май 2010, 13:13 от krem-karamel

# 307
krem karamel абсолютно съм съгласна с теб за книгата  'Най-големите ясновидци и лечители на България' с автор Ивайла Иванова. Аз си я купих и очаквах вътре наистина да пише за стойностни хора, а то около 70% от тези там са ментета, и не само това ами най-вероятно искат и невероятни суми за услугите си. Прилича ми по-скоро на книга при кой да не се ходи.

# 308
Здравейте! И аз реших да се включа и да споделя своите впечатления. Но първо да ви предупредя, че от скоро се сдобих с компютър и ако има грешки моля да ме извините. Посетих и тримата финалисти от Ясновидци и сега ще ви разкажа. Започвам с Христо. Аз лично не останах очарована. За миналото нищо не каза, а за бъдещето определи някакви срокове от 10-15 г. че до тогава я камилата , я камиларя. Освен това говореше много бързо и се наложи на няколко пъти да го карам да повтаря. Такса нямаше. Аз му оставих 20лв. Михаил определено е с класа над него. Каза ми доста верни неща за миналото а за бъдеще тепърва ще разбера дали познава. Само не ми хареса, че се държи някак високопарно. Но може би е нормално ако му се изсипват по една дозина хора на ден и то все с проблеми. Таксата му беше 50 лв но определено беше по добър от Христо. А сега за Марияна. Дръжте се да не паднете. За вас лъжа за мен истина. Влизам аз при нея, а тя още от вратата
- Т не идваш сама. Аз се поогледах а тя продължава
-Баща ти е с теб. Пот косиха ми се краката. Баща ми почина преди две години.
- Знам, че е мъртъв продължава тя. И като започна... Описа го мот а мот. И не само вида му, но и половината му живот. Тук вече не издържах и се разревах.
А тя ми казва
- Няма нищо страшно.
-Щом е тук значи иска да ти каже нещо.
След като се поокопитих си " поговорих "с баща ми и се почуствах като преродена. Забравих да питам нито за минало нито за бъдеще. Това преживяване ми дойде пре достатъчно и ще го помня цял живот.
Таксата и беше 30лв. но повярвайте ми заслужава си до последната стотинка.

# 309
  • София
burevesnik, дай моля те координати на Михаил и Марияна (че да си призная не съм изчела темите от край до край, а може и да са коментирани и да ги има Embarassed) - тел им ако имаш - може и на Лични да ми ги пуснеш.
Колко време по-рано се записваш, по колко време ти отделят - в смисъл има ли регламентирано или за всеки е индивидуално?

ИЗВИНЯВАЙ, намерих им сайтовете и на двамата, само дето не разбрах при Марияна само във Варна ли се ходи - тя до София не идва ли за да приема хора, ти къде я посети?

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 10:04 от Jujka

# 310
моля за още мнения за мариана николаева от ясновидци

# 311
Здравейте! И аз реших да се включа и да споделя своите впечатления. Но първо да ви предупредя, че от скоро се сдобих с компютър и ако има грешки моля да ме извините. Посетих и тримата финалисти от Ясновидци и сега ще ви разкажа. Започвам с Христо. Аз лично не останах очарована. За миналото нищо не каза, а за бъдещето определи някакви срокове от 10-15 г. че до тогава я камилата , я камиларя. Освен това говореше много бързо и се наложи на няколко пъти да го карам да повтаря. Такса нямаше. Аз му оставих 20лв. Михаил определено е с класа над него. Каза ми доста верни неща за миналото а за бъдеще тепърва ще разбера дали познава. Само не ми хареса, че се държи някак високопарно. Но може би е нормално ако му се изсипват по една дозина хора на ден и то все с проблеми. Таксата му беше 50 лв но определено беше по добър от Христо. А сега за Марияна. Дръжте се да не паднете. За вас лъжа за мен истина. Влизам аз при нея, а тя още от вратата
- Т не идваш сама. Аз се поогледах а тя продължава
-Баща ти е с теб. Пот косиха ми се краката. Баща ми почина преди две години.
- Знам, че е мъртъв продължава тя. И като започна... Описа го мот а мот. И не само вида му, но и половината му живот. Тук вече не издържах и се разревах.
А тя ми казва
- Няма нищо страшно.
-Щом е тук значи иска да ти каже нещо.
След като се поокопитих си " поговорих "с баща ми и се почуствах като преродена. Забравих да питам нито за минало нито за бъдеще. Това преживяване ми дойде пре достатъчно и ще го помня цял живот.
Таксата и беше 30лв. но повярвайте ми заслужава си до последната стотинка.
И на мен ми се случи нещо подобно, но не беше с мой близък, а  съсед.
Започна да ми гледа, и изведнъж ме пита дали познавам едикойси. Въобще не загрях за кого ме пита. Продължи да гледа и по някое време пак ме пиа. Този път и ми го описа. Аз пак  не включих. Чак когато ми каза, че е умрял тогава зацепих. Чак в такъв ужас не съм изпадала, но си беше малко страшничко. Каза ми, че бил до мен и искал да се свърже с близките си. Марияна ме помоли да  предам на роднините му да се свържат с нея . Малко ме беше срам когато ходих да говоря със сестра му, но все пак се престраших. За мое учудване не ме помисли за хахо  #Crazyи обеща да отиде. Не съм говорила с нея след това и не знам какво е станало.

# 312
  • София
Много се дразня на такива мнения  Stop ... Как все се прави реклама на тази Мариана и то все от ново регистрирани и то с по едно мнение във форума колко е добра и как познава... Клиенти ли няма жената, че трябва тук да ни зарибявате...  Thinking

# 313
общуването с починали и ясновидство може да не е едно и също Flutter

п.п.
излъчването и хороскопа и не ме предразполагат към това да я посетя.

Последна редакция: пт, 04 юни 2010, 14:22 от Vox populi

# 314
Много се дразня на такива мнения  Stop ... Как все се прави реклама на тази Мариана и то все от ново регистрирани и то с по едно мнение във форума колко е добра и как познава... Клиенти ли няма жената, че трябва тук да ни зарибявате...  Thinking
Първо да ви кажа, че от две години редовно влизам във форума. Няма да споделям по какви причини, но ми се наложи да сменя електронната си поща и едновременно с това и регистрацията си в бг мама.
Аз пък се дразня когато хора пишат и обвиняват във форума без да са сигурни . Изразих мнение, защото написаното от буревесник поразително ми заприлича на моята история. Исках само да изкажа какво ми се случи без дори да изказвам мнение . Идея си нямах, че ще прозвучи така. А и аз не карам никого на сила да ми вярва. Който се чувства подведен и "зарибен " моля да ме извини, но няма как да си изкривя душата и да кажа на бялото черно след като наистина ми се случи.

Общи условия

Активация на акаунт