Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 301
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 360
момичета, тези дето приемат в кафета не им е чиста работата. То като имаш дарба можеш и в тоалетна дето се казва да приемаш, но това е работа с енергия. Когато решите да се консултирате проверете с интуицията си дали това е човекът. Като реши човек да се лекува избира добър специалист, той може да му навреди , но може и да го излекува. Лекаря не може да ви блокира всички аспекти на живота, най-много да изпише грешно хапче или грешна диагноза, но енергиен специалист може да ви стъжни живота. Първо средата в която се приема е нужно да е енергийно пречистена и след всеки човек се чисти задължително. Това се случва, защото може да си залепи ме на наш гръб , диагнозите на предни клиент...та е хубаво да внимаваме на кого доверяваме животворната си енергия Peace

# 361
... и ако случайно повярваме на това което ни кажат - много вероятно е и да познаят, колкото и невероятни неща да са ни казали  Simple Smile

Внимавайте с кого се занимавате и в какво ще повярвате. Бъдещето е многовариантно и зависи в голяма степен от вас самите - дано не се хванете за погрешно подадената ви сламка!

# 362
  • Хасково
Аз съм ходила при нея. По-скоро тя е нумероложка отколкото врачка.Казвала ми е неща който се сбъдват с времето. Доволна съм от нея.
А колко взима Нели Мицева и в Пловдив ли приема?

# 363
  • Пловдив
Аз съм ходила при нея. По-скоро тя е нумероложка отколкото врачка.Казвала ми е неща който се сбъдват с времето. Доволна съм от нея.
А колко взима Нели Мицева и в Пловдив ли приема?

Мисля че беше 20 лв. Да приема в Пловдив.

# 364
Невиждам защо да не им е чиста работата на тези, които приемат в кафенетата. Дали познават е по-важното!

# 365
Здравейте, момичета виждам, че търсите телефона на леля Искра от едно село до Дупница, тя си е сменила телефона,аз лично съм много доволна от нея.Ето това е новият и телефон 0899353988.Дано да съм била полезна на някои от вас.
Баща ми е от това село, Бистрица, познаваме  се с леля Искра, пихме кафе един ден с цел да си поговорим за моето бъдеще, каквото ми каза, това стана, сега като се сетя, имам чувството, че съм си чела животът написан някъде на книга. Позна и за болестите ми. За детето ми, което даже не е било замислено тогава, била съм на 18, сега съм почти 25.

# 366
 Дойде и моя ред да споделя разговорът с леля Искра .

Ето как започна тя :
 -  Ти госпожица ли си ?!
 -  Не, не съм .
 -  Имаш две деца ?!
 -  Не, имам само едно .
 -  Момчета, нали ?
 -  Не, имам момиче и то едно .
 -  Да де, ама още си по майчинство .. а преди това си имала аборт .
 -  Не, не е вярно. Не съм имала аборт, а майчинството го прекъснах преди повече от година .

Като усетих как се опитва да налучква и просто спрях разговора ... нямаше смисъл ....

# 367
  • Хасково

Ето как започна тя :
 -  Ти госпожица ли си ?!
 -  Не, не съм .
 -  Имаш две деца ?!
 -  Не, имам само едно .
 -  Момчета, нали ?
 -  Не, не е вярно. Не съм имала аборт, а майчинството го прекъснах преди повече от година .

Като усетих как се опитва да налучква и просто спрях разговора ... нямаше смисъл ....
А тя гледа ли по телефона, или само на място?

# 368
Леле каква подигравка! Сподели дали намясто си била или по телефона те е питала.

# 369
  • Sofia
Леле каква подигравка! Сподели дали намясто си била или по телефона те е питала.

Не съм много съгласна не си правете изводи предварително, аз съм ходила намясто и ми позна много неща, само че споделих на Усмивка, че не зная доколко по телефона познава, спомена, че гледа по телефона, но може и да не се е получило. иначе жената много точно ми каза неща, които няма откъде да знае.

# 370
Значи ако отида на място ще ми познае. А къде по-точно живее и как да я намеря? Сигурно в Дупница я знаят всички, но ми се иска по- точен адрес. Усмивка май си говорила по телефона.

# 371
  • Sofia
Значи ако отида на място ще ми познае. А къде по-точно живее и как да я намеря? Сигурно в Дупница я знаят всички, но ми се иска по- точен адрес. Усмивка май си говорила по телефона.

в село бистрица, което е много близо до дупница, има автобус до там а в селото всички я знаят.

# 372
 Да, обадих се по телефона и тя каза, че гледа й по телефона и че много хора освен мен и зъвнят постоянно , каза, че нямало значение дали е по телефона или на място, защото също така много клиенти има и от чужбина и те също не могат да е посетят лично .
 За пари изобщо не говори .

Още две мой приятелки се обадиха по телефона на леля Искра да им гледа  и положението беше почти като моето .  .   .

Съжалявам, че ви разочаровах, но истината е такава .

И аз искам да намеря гледач/ка, която да познава, но очевидно няма към момента такъв човек .

# 373

Ето как започна тя :
 -  Ти госпожица ли си ?!
 -  Не, не съм .
 -  Имаш две деца ?!
 -  Не, имам само едно .
 -  Момчета, нали ?

А тя гледа ли по телефона, или само на място?

Егати подигравката ooooh! Joy добре поне че пари не си дала Hug

# 374
Добре, де ами леля ви Искра тогава как е познала на други хора неща, които няма как и от къде да знае?

Общи условия

Активация на акаунт