Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 472
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 630
Може и да сте писали някъде но не съм, чела всичко. Някой има ли отзиви за Селена! Уж незнам се водела трета след Ванга и Кочовска?

# 631
Ивет, мой съвет е да не се забъркваш с нея...

# 632
Вчера гледах повторенията в "На кафе" по нова тв и какво да видя-някой си Ивайло Аянски-нестинар,лечител,магьосник,ясновидец... Grinning
Някой да е ходил при него?
Много хора твърдяха,че им е помогнал. Thinking

# 633
Вчера гледах повторенията в "На кафе" по нова тв и какво да видя-някой си Ивайло Аянски-нестинар,лечител,магьосник,ясновидец... Grinning
Някой да е ходил при него?
Много хора твърдяха,че им е помогнал. Thinking

Да .
 Аз се запознах с него края на деветдесетте години - не мога да си спомня точно кога, но беше на един събор .
 Той е нестинар наистина, останах доволна .
 Това, което ме интересуваше тогава и това което го попитах - стана точно както той ми каза .

Загубила съм му координатите .
 Ако някой има негов тел. моля да го сподели - може и на ЛС.

# 634
  • София
Цитат
За записване телефонът му е 0887672950, приема във Варна и в Русе, както и на място в Родопите
Ето, да не кажете после, че съм лоша.
Много ме впечатли, че събличал клиентите си голи и ги разглеждал. Както и че трябвало да си купиш от него агне, за да дадеш курбан. Агнетата било по 250-300лв. Mr. Green

# 635
ТЦ -тц-тц , агне и голи пациентки   Shocked Хората с дарба могат да те видят гол и като на скенер и без да си до тях. Това ми напомня като онзи Деси ясновидеца. Хубаво е да се направи школа за хората с дарби за да се обучат , иначе става една олелия .... излиза, че идеш до там и за агнето ще ти трябва хилядарка.

# 636
  • София
Ми, така прочетох. Не го зная лично, не съм го посещавала. Доколкото схванах, можело и без агне, ама било добре. Той ти го колел, одирал го и го мяташ в колата, да правиш курбан и да раздаваш, за да ти се очистят нещата, каквото и да означава това.

А що гледа хората голи, ей това хич не ми е ясно, но предполагам, че не всички иска да ги види баш дибидюс. Сигурно е за специални случаи. Crazy

# 637
А що гледа хората голи, ей това хич не ми е ясно, но предполагам, че не всички иска да ги види баш дибидюс. Сигурно е за специални случаи. Crazy

Точно това мислех да напиша, но си ме изпреварила  Mr. Green
Иначе е добре, че връща агнето за курбан  newsm10

# 638
Този ми е много съмнителен с тези агнета за по 300лв  newsm78 !

Цитат на: КЛОНКА в Сряда, 08 Септември 2010, 13:54

А що гледа хората голи, ей това хич не ми е ясно, но предполагам, че не всички иска да ги види баш дибидюс. Сигурно е за специални случаи.

hahaha  hahaha  hahaha

# 639
Отписвайте го този и да е имал дарба,вече я е превърнал в бизнес.
 Sad Sick

# 640
 Sad Sick

Ами ... Да, този човек явно е превърнал всичко в бизнес .
 Жалко, преди толкова години не изглеждаше така .
 Когато се запознах Аянски на един събор в едно село близо до Девин - не му помня името - той изглеждаше невероятен човек, наистина ми предрече важните неща / за тогава /,
 пари не ми е искал - не съм плащала нито стотинка .
 Мойте близки и приятели , с който бяхме също не са си плащали .

Ама  ... хората се променят .

# 641
 Sad Sick

Ами ... Да, този човек явно е превърнал всичко в бизнес .
 Жалко, преди толкова години не изглеждаше така .
 Когато се запознах Аянски на един събор в едно село близо до Девин - не му помня името - той изглеждаше невероятен човек, наистина ми предрече важните неща / за тогава /,
 пари не ми е искал - не съм плащала нито стотинка .
 Мойте близки и приятели , с който бяхме също не са си плащали .

Ама  ... хората се променят .

за жалост така е,парите променят всички даже и да е ясновидец и той човешка душа носи Tired

# 642
  • софия
Здравейте на всички. Прочетох цялата тема преди да пиша. И аз като повечето то вас имам доста голям и солиден опит с "врачки, гледачки и т.н.". Прочетох за някои при които съм била, тъй като съм от София. Накратко: Жената от Люлин 2 с билките - пълен отврат. За Динка беше писал някой - изумих се като влязох при нея - без въпроси, сядаш и пишеш /предварително ти се казва какво да носиш - химикал и 7-8 листа/ - казах си познава - да ама не - НИЩО не позна за бъдещето - 15лв. отидоха по дяволите. И така - дойде ред и Цветанка Рангелова - влизам аз - като ме почна всичко за миналото ми, все едно някой беше влезнал преди мен и беше разказал всички трагични моменти от живота ми и страховете ми. Тъкмо се бях запознала с едно момче след голяма раздяла и тя ми вика - това е мъжът ти. До три месеца сватба. Отивам аз след 3 месеца да я питам какво ме очаква  ама без да и казвам че съм била преди при нея, след като вече съм се разделила с въпросния мъж а тя ме почва - ти с какъв си била ма - той тоя е много зле, голяма грешка си допуснала, вие заедно не може да бъдете. Тука вече не издържах - напомних и за думите, които сама беше казала, а отговорът и беше: Аз не съм ясновидка, аз съм нумероложка  #Crazy  Но ме успокои че до 6 месеца сватба ще има с друг и да отида да я почерпя. Това беше преди 3 години - все още не съм омъжена. Нямам повод да почерпя жената - язък. Мнението ми е че Цеца познава миналото, но бъдещето и е непонятно. Така беше и при мои приятелки, а таксата и е страхотна. И така при още много други все със същия успех. За това се надявам тук да срещна отговор за някоя добра гледачка, ясновидка и т.н. за да отида, че периода е кошмарен. Може ли да ми дадете координати на Нели Мицева или Марин от Пловдив или съвет дали мога да им се доверя? Успех на всички!

# 643
Такааа.Тъй като знаем вече колко е трудно да се различат истинските ясновидци и шарлатаните,предлагам всеки,който е ходил по "гледачки" да каже и колко им е тарифата,какви пари взимат,какво познават,какво не познават.Много от тях манипулират много умело "клиентите си" ,затова мисля,че е редно да поговорим за цените и тарифите им. #2gunfire    Money
Аз досега не съм се прецаквала с пари,защото не съм ходила при такива с тарифи,но мои познати са ми разказвали горчивия си опит.
Бихте ли споделили как е било при вас?

# 644
Някой има ли лични наблюдения за Роберто Методиев от Перник.
Не, не нямам намерение да ходя при него.......по други причини искам да разбера мнението на посетили го. И преди 4-5 месеца малко поспорих с него във фейсбук, и май аз излязъх по голяма ясновидка за конкретната ситуация със загубеното момче аутист Веско, интересно ми е мнението на други хора за него?

Общи условия

Активация на акаунт