Ясновидци (врачки) - втора тема

• 785 433
  • 1 279
  •   2
Отговори
# 660
Преди години ходих на гледачка в кв.Банишора София и останах много доволна.Гледачката се казваше Лили и беше на първия етаж.Сега искам пак да отида но съм и загубила кординатите.Ако някой ги знае  ще бъда много благодарна.Благодаря!

# 661
Мои приятели  са доволни от Теди Куцева ! Но нямам повече информация за тази жена ..
Лиза , ако мислиш ,че имаш магия ,просто сама ще си блокираш като цяло късмета и тн...  Самовнушението е голямо нещо ..

# 662
Ивет, мой съвет е да не се забъркваш с нея...
Точно така, Еldivine Peace

# 663
Ивет, мой съвет е да не се забъркваш с нея.............за Селена става въпрос
Точно така, Еldivine Peace

Вече втори човек ми казва същото, но не ми казва защо. Можете ли да напишете нещо повече

# 664
Прегледах темата оттук оттам, предварително се извинявам ако е писано и обсъждано.
Бихте ли дали повече информация и впечетления за Влад Савенков. 

# 665
  • София-в сърцата на моите деца
http://mikael7.com/modules/content/index.php?id=8
Какво ще кажете за този човек? newsm78

# 666

Стабилна реклама си прави човека,псевдонима му и той лъскав smile3521

# 667

Стабилна реклама си прави човека,псевдонима му и той лъскав smile3521
рекламата в тази област...дали не е знак... Thinking

# 668
знак е разбира се Peace
знак за успешен бизнес Money
аз обаче истински се съмнявам в големите реклами,
но те хората отдавна са открили топлата вода,
колкото по-лъскава е рекламата,толкова повече клиенти на пазара.  Peace

# 669
Единствената,която виждаше извън материалният свят и разбираше и вникваше в паралелните светове е Слава Севрюкова и донякъде Ванга.Всички други са просто едни мошеници,които си правят доходен бизнес на гърба на непросветените.

# 670
Единствената,която виждаше извън материалният свят и разбираше и вникваше в паралелните светове е Слава Севрюкова и донякъде Ванга.Всички други са просто едни мошеници,които си правят доходен бизнес на гърба на непросветените.
аз познавам ясновидки, които дори и да не са на нивото на Ванга също имат способности и не са шарлатанки.

# 671
Тук много четох и добри и лоши отзиви за този ходжа Адем, но така и не разбрах къде приема в София - квартал, улица и т.н. Трябвало да се запишеш в някакъв списък, ама кои дни е в София и как да се запишеш не разбрах. Ако някой има информация или телефон ще съм мн благодарна.

# 672
  • софия
Vox populi -аз познавам ясновидки, които дори и да не са на нивото на Ванга също имат способности и не са шарлатанки.
Извинявай - изчетох всичко, но понеже беше наведнъж не си спомням за имена, които си дала. Ако ти е удобно би ли ми пратила координати на изпитани ясновидки, при които си била. Може и на лични. Благодаря ти   bouquet

# 673
Vox populi -аз познавам ясновидки, които дори и да не са на нивото на Ванга също имат способности и не са шарлатанки.
Извинявай - изчетох всичко, но понеже беше наведнъж не си спомням за имена, които си дала. Ако ти е удобно би ли ми пратила координати на изпитани ясновидки, при които си била. Може и на лични. Благодаря ти   bouquet

Пепа, София - 0887775073
Валерия Христова: София, бул. Александър Стамболийски 114, 0886353000; 0887353000
Стефка Златкова, Велико Търново 0888354793
Ваня, Стара Загора 0886 98 58 31

всички правят и диагностика

# 674
  • софия
Vox populi - благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт