Ясновидци (врачки) - втора тема

• 793 012
  • 1 279
  •   1
Отговори
# 1 065
Добро утро Simple Smile,черпя по едно специално ясновидско кафенце всеки един от вас в знак на примирие newsm76

# 1 066
  • Tам през Атлантическия океан
Една статия за  Вера Стоименова от шоуто  Sunglasses "Ясновидците"   http://www.chudesa.net/vera-stoimenova-vrastam-se-vekove-nazad-vav-vremeto/  

Хареса ми това което казва накрая : Бог помага на тези, които истински вярват в себе си!” – убедена е Вера Стоименова.

# 1 067
  • Пловдив
Никой не каза нещо за Ходжата от с.Долни Воден,Пловдивско?Една колежка се интересува и искам да и дам инфо!

# 1 068
Някой посещавал ли е тази Вера Стоименова

# 1 069
Аз лично не съм ходила при ходжи, но ще ви кажа личните ми отзиви като страничен наблюдател точно за този в с.Долни воден... Моя много добра приятелка, с която сме почти всеки ден заедно отиде при него и той естествено й направил някакви амулети, дал й да пие някаква вода - обаяна от него и нещо друго имаше, но както и да е... Тя ги яде и пи тези неща. Докато ги ядеше и пиеше и малко след това всчко сякаш вървеше като по мед и масло, чак да не повярваш. Но може би месец след пиенето и яденето на обаените неща всичко се сгромоляса отведнъж, та я държи и до ден днешен. В смисъл - съкратиха я от работа, раздели се с приятеля си и се хвана с друг, който всъщност сега осъзнава, че не харесва кой знае колко, но незнайно защо тогава го направи, месеци след това не можеше да си намери работа, а не е некъдърна, явяваше се на интервюта безброй - но не и не. След почти една годиназапочна работа. А при този ходжа беше ходила точно относно успехи в работата и т.н.
Какво й беше написал на амулета не знам...
Друга моя позната беше ходила също при него и на нея й дал някакъв амулет, но тя го дала на своя позната да й го преведе - няма да ви казвам какво е пишело в него-тръпки ме побиват.

А другото, което аз съм чувала е, че не е хубаво да се взимат каквито и да било амулети от друговерец. Да ви гледа, врачува или каквото там се прави да, но амулети - само от християнската църква. Не знам дали е наистина е така, но аз се придържам към това, а още повече ако не разбирам какво ми е написано.

Надявам се бях полезна!

А междудругото тук някъде във форума четох за един друг ходжа, за който имаше доста добри отзиви, ако толкова ви се ходи при ходжа...
Също така Хайрие от с. Боян Ботево е мнго положителна жена, както и Севинч от едно село преди Батак, за тях бих казала само, че ако не помогнат, няма да и да навредят.

# 1 070
  • София и Морето от време на време
... А другото, което аз съм чувала е, че не е хубаво да се взимат каквито и да било амулети от друговерец. Да ви гледа, врачува или каквото там се прави да, но амулети - само от християнската църква. Не знам дали е наистина е така, но аз се придържам към това, а още повече ако не разбирам какво ми е написано.  ...

Това мисля, че е свързано с егрегорите. В нета има доста инфо за това, какво е егрегор, на който ме у неясно и интересно може да прочете.

Последна редакция: чт, 28 окт 2010, 10:48 от TINA.K

# 1 071
Мисля,че ходенето при ходжи е абсолютно опасно. Може да преобърне живота на човек на 360 градуса, и то не в желаната посока.

# 1 072
  • София
Мисля,че ходенето при ходжи е абсолютно опасно. Може да преобърне живота на човек на 360 градуса, и то не в желаната посока.

Може би имаш пред вид на 180 градуса  Whistling
Ако се завърти на 360 градуса, макар и в нежелана посока, човек ще се окаже точно там, където е бил - в изходна позиция  Joy

Стана ми интересно това за егрегорите на различните религии и връзката им с амулетите  Thinking
TINA.K , имаш ли повече инфо по този въпрос? Не питам за това какво е егрегор  Wink а за връзката му с амулетите  Hug

# 1 073

Ако го обърне на 360, ще направи пълен кръг и па ще си там, откъдето си тръгнал Simple Smile

Егрегорът е  своеобразен жив организъм. Колективните вярвания на християниете създават и дават живот на такава структура, на мюсюлманите на друг егрегор и т.н. Количествените натрупвания водят до качествени изменения, в един момент егрегора започва да води "самостоятелен" и независим от вярващите живот. Когато принадлежиш към един егрегор, си несъвместим с антагонистичния му егрегор.

# 1 074
  • София и Морето от време на време
... Стана ми интересно това за егрегорите на различните религии и връзката им с амулетите  Thinking
TINA.K , имаш ли повече инфо по този въпрос? Не питам за това какво е егрегор  Wink а за връзката му с амулетите  Hug

Честно казано не, но предполагам, че след като един амулет е от някой егрегор той просто си носи енергията на този егрегор и съответно това оказва отрицателно енергийно въздействие на хора, принедлежащи към друг егрегор.
Та по тази логика ние тук сме християни и принадлежим към християнския егрегор. За нас амулета е кръста и ако носим символите или амулетите на други религии, респективно егрегори надали ще ни защитават така, както нашия си егрегор.

Това са си само мои мисли и разсъждения де - не знам дали е така. Тук има по-сведущи по въпросите - надявам се и те да кажат, че и аз се замислих по въпроса.

# 1 075
Някой спомена за Хайрие от Боян Ботево,преди години бях ходила при нея,да положителна,усмихната жена и както някой каза,ако не помогне,поне няма да навреди,така е Peace Но за съжаление на мен нищо не ми позна,по-скоро задава въпроси от сорта на "Двама братя ли сте в сем.,две сесрти ли сте?" даже и това не може да улучи.Възможно е да е на моменти жената и да има някаква дарба,понеже при нея всеки ден е пълно с народ,но за мен си е загуба на време и пътни.Иначе взима колкото и оставиш.

# 1 076
Здравейте на всички.Прочетох доста от темата -моля за малко повече мнения за Марияна Николаева от Варна.Ако някой е ходил скоро да сподели.От Русе съм и мисля да отида но все още се колебая.Ако знаете нещо за някой от Русе също моля да споделите.

# 1 077
Чувала съм за Яким от Русе, до "Здравната каса", две мои познати са ходили и уж много им познал.

# 1 078
за амулетите от ходжи, доколкото ми е известно някои  ползват страници от Корана или четат от него, така че въпроса с егрегора е съществен. Според мен най-добре човек сам да се научи как да си помага и как да се защитава. Simple Smile

# 1 079
Нещо не ми стана ясно точно какво е егрегор, но не мога да си представя да носа у себе си нещо уж като амулет, а в него да е написано по скоро проклятие...Точно това се е случило на една моя позната, която точно като мен не разбирала написаното на амулета, направен й от този ходжа в с.Долни Воден. Тя го дала на своя позната от турски произход, която й го превела дума по дума - били написани по скоро клетви за всевъзможни нещастия - а уж е амулет за хубаво...
Така че аз лияно нещо което не разбирам не желая да употребявам и да имам. Просто има зли хора, криещи се зад някаква маска. Същият този ходжа карал доста новичък мерцедес...  #2gunfire

Иначе правел и магии и т.н. За мен ясновидци, които правят магии не само , че не са ясновидци, те не са хора за мен.

Общи условия

Активация на акаунт