Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 10-та тема

• 101 769
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • забравих си мисълта...
Леле какви красоти сте измайсторили!!! Кой тук казва, че не били хубави питките, а пък за вкусни не се и съмнявам. Момичета, невероятни сте.
Merydit, радвам се да те видя и при нас.
Аз вече започвам да чувствам носталгия по месенето, но няма да имам друг избор, трябва да издържа, или да взема да поработя в кухнята на санаториума, ако взема да примирам по месене, че там миналия пък всяка неделя ни даваха и козунак за закуска.
Labrex  Hug, а ти недей се оправдава с любов, кажи си че си баш майстора  и то не само тук в питкината тема, не че не си го знаем, но като си го чуем, ни става едно такова хубавооо, хубавооо...

# 271
  • София
Венета,  Hug 3 седмици знаеш ли колко бързо ще минат Laughing
Зиче, не е честно - твоята баба изби рибата. А аз си търсех някаква такава  Joy

# 272
Здравейте,Моля ви дайте ми линк  с тестото на макс мама
Уж търсих но нищо не намерих
И поздравления страхотни неща майсторите
Благодарение на вас се престраших и започнах и аз да меся и вече доста добре се справям

# 273
Здравейте,Моля ви дайте ми линк  с тестото на макс мама

милка ленкова, заповядай!   bouquet
Рецептите са сложени на първа страница на темата.

# 274
  • Пловдив
Добре дошли на новите майсторки Hug
Питката ти е страхотна. Peace Peace

Зиче, не е честно - твоята баба изби рибата. А аз си търсех някаква такава  Joy
smile3534 smile3533 smile3525 ето ти една от мен

# 275
  • София
От мен една питка дето на нищо не заприлича с формата ма карайте  hahaha
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17647452

# 276
  • Пловдив
На мен ми хареса прилича на планети на вселена.... Peace Peace Hug Hug

# 277
  • забравих си мисълта...
Извинете за спама  Heart Eyes.
Ho Доника,  трите седмици ще минат бързо, но нещо никак не ми се отива там. Никога няма да се науча да живея под режим. Сигурно затова съм се родила жена, иначе ако бях мъж, в казармата щях да умра сигурно. Дано нямам ядове.
Лека нощ от мен и  силни  Hug Hug Hug за всички от тази тема.

# 278
Да се отчета след рождения ден на сина ми в събота с питките и крокодилчетата, които му навъртях:

...Трябваше да разчупя крокодилите, защото гостите не се осмеляваха да им "посегнат". За сметка на това двете содени питки (със сърцевидната форма) бяха ометени до троха, а усуканата пита беше преполовена. В общи линии гостите ни "захлебиха" добре Joy

# 279
  • София
Значи това дето го виждате нали си е козунак. Ама в скоро време, ще стане и на козуначена погача, кифли, възели, въжета, и аз не знам още какво.  Laughing

Без нито един животински продукт е, така че се води за постен. За тези дето постят да си похапнат на воля, пък другите ще почакат до Велик ден.

# 280
  • забравих си мисълта...
Дядо Хаджия, и тук да ти кажа, че както винаги показваш класа, козунака ти е невероятен.

Мама на Пух, да ти е жив и здрав рожденика. 

# 281
Мерси, Venetta  Hug

# 282
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ! НЕКА ВИНАГИ ДА ПАЗИМ И ОБИЧАМЕ БЪЛГАРИЯ!  
Това е от мен по случай българския празник:

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 13:32 от emi03

# 283
Мама на Пух, Дядо Хаджия, emi03, страхотни неща сте приготвили!
Честит празник и от мен на всички!

Аз скромно ще се отчета за празника с козуначените кифлички на max-mama. Започнах да "тренирам" вече за наближаващия Великден.  JoyМного, много вкусни и бързи. Благодаря за рецептата!   bouquet

# 284
  • София
Здравейте
Моля за малко помощ,правих питка на балончета на Танита,уникална е,кажете трика за ваденето от тавичката?
Зарадвах се че ще я снимам да натрия носа на свеки  Joy ама се пръсна,не много но не е като на снимката в оргинал Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт