Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 10-та тема

• 101 767
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте
Моля за малко помощ,правих питка на балончета на Танита,уникална е,кажете трика за ваденето от тавичката?
Зарадвах се че ще я снимам да натрия носа на свеки  Joy ама се пръсна,не много но не е като на снимката в оргинал Embarassed

Аз я правя в откопчаваща форма за торта и нямам проблем с ваденето. Или пък нареждам топчетата върху пекарска хартия, след като се изпече просто хващам краищата й и я вадя. Напоследък само върху пекарска хартия си слагам печивата и съм много доволна.  Peace

Аз имам въпросче към Лабрекс за гевречетата- маргарина разтопен ли трябва да е?  newsm78

# 286
  • София
 Hug Благодаря,близко до акъла ама.....

# 287
  • Варна
Лю ти оригиналната рецепта ли си захванала - пише, че трябва да е размекнат маргарина  Peace
Иначе доколкото знам Лабрекс прави по първата в нея няма маргарин.

# 288
Лю ти оригиналната рецепта ли си захванала - пише, че трябва да е размекнат маргарина  Peace
Иначе доколкото знам Лабрекс прави по първата в нея няма маргарин.

Оригиналната, да. Ама смятам да направя половин доза, че най- вероятно ще останат гевреци ако направя цяла.  ooooh! Значи не съм видяла, че трябва да е размекнат маргарина- мерси.  Hug

# 289
Мама на Пух, да ти е живо и здраво момчето! Чудни крокита и питки си направила!  bouquet

дядо хаджия, тоя козИнак направо реве за патент!Супер изглежда!  chef  bouquet

emi03, много красива празнична питка!  bouquet

rossonera, и твоите кифлички как примамавта, само да се протегна! Heart Eyes  bouquet

lubopitko, имаш въпрос, ама Лабрекс днес мери пътищата! Grinning Добре, че другите помагат. Надявам се гевреците са станали вече?

# 290
Лабрекс, аз в петък ще ги правя, ама от рано си питам.  Joy hahaha

# 291
  • Велико Търново
Labrex, гевреците ти са чудесни   bouquet - направих ги едно към едно с твоята рецепта. Моите като че ли станаха с по-голяма дупка  Laughing

# 292
Лабрекс, аз в петък ще ги правя, ама от рано си питам.  Joy hahaha

Добре питаш, нека ти втасват в главата дотогава!  bouquet

dannyny, чудесни са!  Heart Eyes  bouquet Приядоха ми се Grinning, дупката........по-дълги са ти били фитилчетата, ама какво значение има, даже така повече приличат на гевреци. Peace

# 293
  • Велико Търново
То е ясно, че пак ще се правят, че нещо взеха да свършват  Laughing, а лято иде - трябва линията да оправяме  Laughing

# 294
  • Варна
Страхотни вкусотийки-красотийки сте правили пак всички   bouquet

Мама на пух да ти е живо и здраво малкото-пораснало човече   bouquet Напълно те разбирам от къде ти е дошло вдъхновението, че нали и аз си имам един такъв малък сладокуско, дето страшно обича питки - де да му личеше  Wink

Дядо хаджи каза и го направи значи   bouquet Сега остана да ни светнеш само за рецептата, че моето семейство не постим, но родителите ми постят и двамата - да ги зарадвам с един такъв козуначец викам. Особено баща ми, който си умира за сладичко  Wink

Ето и моите последни две питки - едната за приятели, другата за дечурлигата естествено  Simple Smile

# 295
  • София
...

Дядо хаджи каза и го направи значи   bouquet Сега остана да ни светнеш само за рецептата, че моето семейство не постим, но родителите ми постят и двамата - да ги зарадвам с един такъв козуначец викам. Особено баща ми, който си умира за сладичко  Wink
...

Рецептата е публикувана в личния ми блог (виж подписа ми).

# 296
  • Варна

ВИднага поглеждам  Peace

# 297
didnik,страхотна питка!Както винаги Grinning
dannyny ,много вкусни изглеждат тези гевречета!Къде мога да видя рецептата?

# 298
  • Варна
nolita ето тук в любимите на labrex
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=297129.msg14293942#msg14293942

# 299

Общи условия

Активация на акаунт