Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 10-та тема

• 101 169
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • София
На мен честно казано болярската пита не ми допада, много тежко ми идва тестото...

# 361
  • Разград
Ауууу,момичета,страхотни неща показвате.Браво на вас .  bouquet  bouquet  bouquet Все такива красоти да творите.  bouquet

# 362
  • София
Това пък е днешната царевична питка със сойоева майонеза и мащерка. Много нежна консистения и страхотен вкус.

# 363
Хайде и аз да се наредя сред вас.  Grinning  bouquet

Днес реших да се отдам на месенето и не съжалявам. Поне за мен и милото,резултата е страхотен,а и много вкусен  Embarassed.

пита
хлебче от останалото тесто
парченце от питата

# 364
  • ГОре на черешата...
Честит 8 март, прекрасни жени и майки! Бъдете уважавани, обичани, щастливи, достойни за възхищение! Нека усмивката винаги е с вас, за да правите света около себе си по-красив!

# 365
  • забравих си мисълта...

Честит Осми март, пожелавам много щастие и любов  Hug  Heart Eyes.

# 366
Красива,влюбена,добра в живота да ви върви по вода!Усмихвайте се честичко -дори в очите ви да има и сълзи!Светът до днес е оцелял,защото жена го създал!
Честит 8 март!

# 367
  • Варна
Честит празник майчета!   bouquet

Вдигнете горе главата, защото от любовта към Жената, се е родило всичко прекрасно на Земята!

Вкусни и красиви питки и сие сте завъртяли  Wink  bouquet

Ето и моята питка за празника в групата на моето момченце

# 368
Честит празник и от мен!

Бъдете много весели,усмихнати,обичани от все сърце!

Дидник,отново прекрасна питка! Peace

# 369
  • София
Честит празник, момичета   bouquet И на момчетата половинките   bouquet
Бъдете много обичани и безкрайно усмихнати  Hug

Както винаги сте показали уникални красоти.  Peace

Покрай вас, не се отказах от месенето и аз, въпреки провалите си  Laughing Та по тази причина, не мога да не ви се похваля с вчерашния си хляб, който всъщност стана хлебище  Laughing

Тук дори съм го снимала да един бирен кен от 0.500 л, за да го прецените  Joy
Просто още се надувам от гордост, че стана толкова голям, пухкав и вкусен  Hug По рецептата на Мах мама е, като единствената промяна от моя страна е, че сложих и вместо олио домашна мас  Peace

# 370
  • София
Бъди красива като пролетта!
Бъди нежна като вечерта!
Бъди горда от това,
че носиш името ЖЕНА!

Поздрав за всички и весело изкарване днес.

# 371
  • София
Честит ви празник   bouquet
Madam Stasita, преди месец ми изтекоха очите и лигите в питкената галерия...И направих компилация от няколко питки - Ето една за прощапулник, удобна да се слагат и украски http://doni4.snimka.bg/cooking/kulinarni-opiti.308008.17481542 . Добре е да се ползва по-твърдо тесто, като това Тестото на Максмама идва по-меко и очертанията не са ясни при втасване вече...или може би аз трябваше да сложа повечко брашно. Понеже свекърва ми ми забрани ( че чете разни списания на Алена) да правя елементи, които няма да се ядат, си отделям от тестото. Разточвам много тънко и при втасване не бухва много, а и се яде Wink
И аз мислех да правя питка за градината, но вчера програмата беше препълнена направо...

# 372
Честит празник!

Днес пак ще меся гевречета, дали ще ги разваля ако ги направя на възелчета и сложа по малко сиренце вътре че мъжо обича такива неща, а пък рецептата за тестото много ми харесва

# 373
Честит празник!

Днес пак ще меся гевречета, дали ще ги разваля ако ги направя на възелчета и сложа по малко сиренце вътре че мъжо обича такива неща, а пък рецептата за тестото много ми харесва

Прави ги, не мисля, че ще развалиш каквото и да било!  bouquet

# 374

НА МАМА

Ти си ми и радост, и закрила,
майко моя,майчице ле мила!
Вечер във постелята ме слагаш,
а пък сутрин кротко ми помагаш,
за да стана и да се не муся,
а да се измия и закуся
и да израсна и сполуча
всеки ден прилежно да се уча!

Майко моя,нежна моя мила,
дето си ме,майчице,родила!
Нека те притисна до лицето,
нека те прегърна до сърцето
и опрян до топлото ти рамо,
да ти се призная,мила мамо,
с обич нежна и неповторима,
че си моя,майчице любима!
   ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МОИТЕ МИЛИ МОМИЧЕТА И МАЙКИ!!!!!!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт