Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 896
  • 860
  •   1
Отговори
# 450
Ева, покани се сама от първия си акаунт и направи втори. От него можеш да поръчаш 50 снимки, като платиш само доставката. Тогава на първия си акаунт ще получиш още 2 лири и ще можеш от него да поръчаш снимки за 6 лири общо.  Hug

# 451
  • София
Ева, покани се сама от първия си акаунт и направи втори. От него можеш да поръчаш 50 снимки, като платиш само доставката. Тогава на първия си акаунт ще получиш още 2 лири и ще можеш от него да поръчаш снимки за 6 лири общо.  Hug
Благодаря ти много,така мислех и аз да направя...ама да си сверя часовника с вас!   bouquet  Hug
Страхотни сте всички!   bouquet

# 452
Ева, промоцията с 99 снимки беше до 8 март Simple Smile направи както Чикита ти е казала Simple Smile

# 453
Здравейте ... стигам цял ден до момента избор кредитна карта или пепал ...и немога да избера кредитна карта .. на прозор4ето за избор ВИЗА, мастер и прочие не е активно и не се получава ...Поръчвала съм си 4 -5 пъти вече и не е имало проблем .Защо сега не става ? ИДЕИ и отговори имате ли ?

# 454
Здравейте ... стигам цял ден до момента избор кредитна карта или пепал ...и немога да избера кредитна карта .. на прозор4ето за избор ВИЗА, мастер и прочие не е активно и не се получава ...Поръчвала съм си 4 -5 пъти вече и не е имало проблем .Защо сега не става ? ИДЕИ и отговори имате ли ?

Да!!! Отговорът е на първа страница. Избираш Пейпал. Не е нужно да се регистрираш там или да си регистрирана. На следващата стъпка ще видиш как се плаща... като за начало виж в първият пост има част от мой пост с обяснения!

# 455
  • Пловдив
Днес получих чашата, много е сладурска, но има лека пукнатина. ooooh! Чудя се дали и какво да им пиша. Дайте някаква идея Praynig

# 456
  • Пловдив
Моята чаша още е няма, но получих снимки-повечето с ужасно качество и залепени.Като се опитах да ги отлепя направо се скъсаха и общо взето към 100 снимки за нищо не стават ooooh!

# 457
 ooooh! #Crazy Какво става с тия хора, защо така ги вадят снимките, ужасно е (не съм от потърпевшите, ама е гадно...платил, не платил, все ги поръчва човек снимките според условията на сайта). Това че са слепени според мен е защото са ги поставяли една в/у друга неизсъхнали, чудно как като по принцип в машина всичко се прави  newsm78
Анели, пиши им, снимай "разпилени" снимките на маса или друго място и им прикачи файл със снимките или качи някъде снимката, за да видят какво си получила и да питаш как е възможно и т н, с една дума почвай да мрънкаш и да се оплакваш, уж са любезни...раздухай как и на други твои познати се е получило така и как повече ще се замислиш дали да ползваш техните услуги  #Cussing out

ooooh! За чашата не знам, бих заложила, че при транспорта може да е станало, но пък в крайна сметка си поръчваш нещо, което го искаш такова, каквото ги виждаш, не полунепотребно.

# 458
Моята чаша още е няма, но получих снимки-повечето с ужасно качество и залепени.Като се опитах да ги отлепя направо се скъсаха и общо взето към 100 снимки за нищо не стават ooooh!
Ужасно... и аз чакам - да видим какво ще дойде... много неприятно.

# 459
Аз им писах,нямам още отговор още  Rolling EyesНо все пак си пуснах една книжка на малкия ,за да си изразходя лирите.

# 460
  • Стара Загора
Привет Hug

И аз се опитвам да пусна поръчка от няколко дни, за плащането вече видях какъв е проблема и какво да направя.

Другото което искам да питам е, защо ми хваща доставка по 3 и нещо паунда, предния път си ми го таксува за 1,99...
Променили ли са нещо условията newsm78

# 461
Привет Hug

И аз се опитвам да пусна поръчка от няколко дни, за плащането вече видях какъв е проблема и какво да направя.

Другото което искам да питам е, защо ми хваща доставка по 3 и нещо паунда, предния път си ми го таксува за 1,99...
Променили ли са нещо условията newsm78

Проверих - 1.95 ми показва доставката.

# 462
Привет. Искам да пусна поръчка, но и аз имам проблема с избора на карта. Пробвах с Пейпал без да влизам в моя си акаунт (снимките са на свеки на акаунта и за нейния адрес), но като си въведа номера на картата ми изписваче е невалидна или нещо такова. Предполага, че защото е регистрирана вече в Пейпал. А нямаме друга карта, която да не е Маестро. Днес изтича срока на безплатните снимки. Снощи им писах. Какво да направя?

# 463
  • Пловдив
Привет. Искам да пусна поръчка, но и аз имам проблема с избора на карта. Пробвах с Пейпал без да влизам в моя си акаунт (снимките са на свеки на акаунта и за нейния адрес), но като си въведа номера на картата ми изписваче е невалидна или нещо такова. Предполага, че защото е регистрирана вече в Пейпал. А нямаме друга карта, която да не е Маестро. Днес изтича срока на безплатните снимки. Снощи им писах. Какво да направя?

Не мисля, че ще има проблем да платиш през твоя ПП акаунт, те ще изпратят снимките на адреса, който е посочен в акаунта от Фотобокса, а не на този в ПП. Поправете ме, ако греша! Rolling Eyes

# 464

Не мисля, че ще има проблем да платиш през твоя ПП акаунт, те ще изпратят снимките на адреса, който е посочен в акаунта от Фотобокса, а не на този в ПП. Поправете ме, ако греша! Rolling Eyes

не грешиш  Peace

Общи условия

Активация на акаунт