Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 907
  • 860
  •   1
Отговори
# 465
А на мен не ми уважиха молбата за удължаване на срока, в който мога да си ползвам 50 безплатни снимки при първоначална регистрация.  Close

# 466
Мария,съвсем спокойно можеш да си платиш през регистрацията в Пайпал и снимките ще си отидат при свеки.Можеш да плащаш на различни акаунти с една карта.

# 467
Момичета, от давна не съм пускала  и сега гледам новото за пускане чрез Пейпал
притеснява ме, че иска адрес след данните за картата - какво пишете там адрес на картодържателя или на този на когот трябва да пристигне пратката, тъй кат опосле ми дава да си потвръдя информацията и ми дава поле Ship to  именно адреса, който съм написала на картодържателя, а в същност адресът за доставка  е друг

# 468
Момичета, от давна не съм пускала  и сега гледам новото за пускане чрез Пейпал
притеснява ме, че иска адрес след данните за картата - какво пишете там адрес на картодържателя или на този на когот трябва да пристигне пратката, тъй кат опосле ми дава да си потвръдя информацията и ми дава поле Ship to  именно адреса, който съм написала на картодържателя, а в същност адресът за доставка  е друг

Пишеш данните на картодържателя в Пейпал и си правиш плащането, после те връща във фотобокс и виждаш другият адрес на доставка.

# 469
Записвам се да ви следя.

# 470
  • Пловдив
Чашата днес дойде.Много добре направена и абсолютна здрава Peace
Остана сега да напиша имейл,в който да се оплача от ужасните снимки от събота!

# 471
Чашата днес дойде.Много добре направена и абсолютна здрава Peace
Остана сега да напиша имейл,в който да се оплача от ужасните снимки от събота!

Радвам се  Hug

моите снимки дойдоха - добре са си, че се бях притеснила.

# 472
Момичета, нова съм в темата. Четох до някъде, но нямам време да прочета всичко. Искам да задам два въпроса, извинявам се предварително, ако се повтарям.
1. Може ли от няколко емейла (регистрации) да се плати с една и съща регистрация в ПП.?
 2. Кредитите от покана за един месец ли важат?
Благодаря ви.  Hug

# 473
Момичета, нова съм в темата. Четох до някъде, но нямам време да прочета всичко. Искам да задам два въпроса, извинявам се предварително, ако се повтарям.
1. Може ли от няколко емейла (регистрации) да се плати с една и съща регистрация в ПП.?
 2. Кредитите от покана за един месец ли важат?
Благодаря ви.  Hug

Може да се плати с един пп акаунт на няколко регистрации във фотобокс.

Кредитите на новорегистрирани - 50 безплатни снимки важат 1 месец

Кредитите от поръчали поканени лица - 2 лири важат 3 месеца.

# 474
Grethen80, аз с една дебитна карта платих от 4 акаунта .Кредитите ми са валидни до юни, значи около три месеца .
Да де, аз за картите разбрах, но питах за Пей Пал... може и да звучи глупаво, ама аз да си питам. Crazy

# 475
Grethen80, аз с една дебитна карта платих от 4 акаунта .Кредитите ми са валидни до юни, значи около три месеца .
Да де, аз за картите разбрах, но питах за Пей Пал... може и да звучи глупаво, ама аз да си питам. Crazy

аз лично 2 пъти на тази страница отговарям на този въпрос!

# 476

аз лично 2 пъти на тази страница отговарям на този въпрос!
Ей, сори... Чак сега видях поста ти. Tired

# 477
една приятелка си получи снимките днес, много за хубави. бях се притеснила за качеството им ..

# 478
normalno li e za 270 snimki dostavkata da e 6.37 paunda?

# 479
normalno li e za 270 snimki dostavkata da e 6.37 paunda?

да - това показва и при мен

Общи условия

Активация на акаунт