Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 888
  • 860
  •   1
Отговори
# 105
~*~Мис Каприз~*~, мисля че за всяко нещо се плаща отделна доставка.

Нонич, честито! В страницата във Фейса на кравичката точно от скъсани фотокниги се бяха оплаквали много.
На мен не ми се занимава да цъкам толкова време.

# 106
  • София
~*~Мис Каприз~*~, мисля че за всяко нещо се плаща отделна доставка.

Нонич, честито! В страницата във Фейса на кравичката точно от скъсани фотокниги се бяха оплаквали много.
На мен не ми се занимава да цъкам толкова време.
Ама какво цъкане - аз се понаучих във фотошоп да си правя страничките и директно си ги качвам и става уникално бързо, стига да си бърз с фотошопа.

# 107
здравейте мили дами,
преди 2 дена открих темата ви и направо съм поразена,защото явно има шанс как да изкарам множеството снимки насъбрали се у нас.

Много моля някой да ми прати покана.
И предварително се извинявам за всички въпроси,които ще задам,тъй като първата поръчка може би ще ми е по-трудна.

лек ден! newsm51 

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 14:16 от Щастливата кака

# 108
вече ми изпратиха покана.Благодаря на всички отзовали!  :bouque
може ли да ми обясните как става плащането,че срам-не срам досега не съм пазарувала online. Моля ви да ми обясните.Благодаря!

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 14:39 от Щастливата кака

# 109
запис да следя темата  bouquet

# 110
  • Бургас
може ли да ми обясните как става плащането,че срам-не срам досега не съм пазарувала online. Моля ви да ми обясните.Благодаря!

Да не се повтарям виж на първата страничка във  първият пост DeCuTa мн подробно го е написала  Peace

# 111

Вчера помолих модератор, да напише моят пост с обяснения как се плаща в сайта в първият пост. Виж с розовите букви.
Малко по нагоре има линк на Микки, как се прави поръчка!

Hug

# 112
И аз да се похваля.Поръчах снимки понеделник вечерта и днес получих първите.Снимките са със супер качество,по-големи от нашите които се вадят тук.Много съм доволна,50 снимки за 2 лири,в България няма как да стане,тук са минимум 15 лева.Искам да политам,някъде беше споменато ,че може да се коригира качеството на снимките,ще обясните ли как?Благодаря!!!

# 113
...50 снимки за 2 лири,в България няма как да стане,тук са минимум 15 лева....

Колко големи снимки си поръчала? Не са ли 4х6 инча или 4,5х6 инча?
В snimkitevi.com, 10х15см което е 3х6инча 50 снимки излизат 7,50 лв. Вероятно има и за 15 лв, ама много ми се вижда.

За кое качество питаш? Има да се коригира как да е изрязана снимката или как да е композирана, дали да има бял кант или не. Виж в първият пост има линкове на Микки с обяснения.

Hug

# 114
снимките са 12/15 ,а в сайта http://snimkitevi.com 50 снимки са 7,50 ,но има и доставка около 5лв.
да ,разбрах как се прави корекция...

# 115
снимките са 12/15 ,а в сайта http://snimkitevi.com 50 снимки са 7,50 ,но има и доставка около 5лв.
да ,разбрах как се прави корекция...

Ясно, сигурно не си от София. Знам за доставката. Аз имам късмет, да има фото, от което мога да си взема снимките близо до нас, без да плащам доставка.

Hug

# 116
Тук при нас,в което и фото да идеш снимки размер 9/13 са по 0.25 ст.,което прави 12.50(за 50снимки) За размер 10/15 изобщо не коментирам(0.32ст). Във фотобокса ми излизат по евтино дори на редовна цена да си ги пусна,но ако пусна макс. брой за доставка от 1.99.В сайта с доставката ще ми излезнат около 25лв,а тук във фото 31лв.

# 117
За корекциите на снимките-

аз ги правя в Пикаса,(Picasa) всичко е на Български- и става мн. бързо  Червени очи, контраст, подрязване , и др... За начинаещи  фотографи е супер!  Лесно е.
 Качвам снимките , разглеждам ги 1 по 1 и където са нужни корекции ги правя . След това ги прехвърлям във фотобокса.

В фотобокс има  програма ,picnik, същите опции но са на английски и зарежда по-бавно. там има и Auto fix с 1 кликване коригира снимката,  но за следващата снимка трябва да се изчаква отнова да се зареди програмата.

По моя скромна преценка, .... в Picasa става по-бързо. smile3509

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 18:51 от pepinatoys

# 118
Извинявам се но немога да видя откъде и какво се пише за неполучена поръчка. Поръчката е от 7ми февруари,имам още една от тази дата от друг акаунт, която полуюих преди 2 седмици вече.
Моля за съвет  Praynig

# 119
Здравейте момичета. На 18.02 поръчах 99 снимки. В същия ден ме поблагодариха за поръчка. На 19.02 ми написаха, че поръчката ми я пратиха вече. Но на 22.02 написаха, че не са останали доволни от качеството на снимки и ги пратиха пак да отпечатат и ще ги пратят веднага днес (на 22 ).  На 24.02 пак получих писмо, че все още не са доволни от качеството на снимките и пак ги пратиха да  печатат.  newsm78 Така и не разбрах пратени са или не. Нали написаха , че са пратени на 19.02.  , това означава, че автоматични са писма  Shocked .

Общи условия

Активация на акаунт