Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 846
  • 860
  •   1
Отговори
# 120
  • UK
и аз да задам един може би обсъждан въпрос. днес за първи път пуснах поръчка, нямах регистрация в пейпал и преди да ми изтеглят сумата от 4,50 лв за доставката ми взеха и още 1,44лв от пейпал не разбрах защо. някой ако е наясно моля да ми обясни. това е така защото не бях регистрирана в пейпал ли е или нещо друго. а след това се регистрирах в пейпал и от там ми дръпнахо още 1,50Е които след това ми ги върнаха но сега незнам как да си ги върна в картата. абе стана една  newsm78

# 121
и аз да задам един може би обсъждан въпрос. днес за първи път пуснах поръчка, нямах регистрация в пейпал и преди да ми изтеглят сумата от 4,50 лв за доставката ми взеха и още 1,44лв от пейпал не разбрах защо. някой ако е наясно моля да ми обясни. това е така защото не бях регистрирана в пейпал ли е или нещо друго. а след това се регистрирах в пейпал и от там ми дръпнахо още 1,50Е които след това ми ги върнаха но сега незнам как да си ги върна в картата. абе стана една  newsm78

Само тези 1.50 Е няма да можеш да си върнеш в картата, защото има минимум който можеш да прехвърляш, който е около 5 Е ( говоря по спомени )  Peace

# 122
  • София
Тези пари, които са ти задържали при следваща поръчка, но в долари ще ти се приспадне от сметката.
Аз от много време влачех 2.10 долара които пейпал ми дължеше, но ми ги даде чак когато поръчах нещо в долари.

# 123
  • UK
и аз да задам един може би обсъждан въпрос. днес за първи път пуснах поръчка, нямах регистрация в пейпал и преди да ми изтеглят сумата от 4,50 лв за доставката ми взеха и още 1,44лв от пейпал не разбрах защо. някой ако е наясно моля да ми обясни. това е така защото не бях регистрирана в пейпал ли е или нещо друго. а след това се регистрирах в пейпал и от там ми дръпнахо още 1,50Е които след това ми ги върнаха но сега незнам как да си ги върна в картата. абе стана една  newsm78

Само тези 1.50 Е няма да можеш да си върнеш в картата, защото има минимум който можеш да прехвърляш, който е около 5 Е ( говоря по спомени )  Peace
мерси много! аз за тези 1,50 Е разбрах те ми стоят в пейпал но тези 1,44лв единствено в моето банкиране излизат и получих смс за тях но не разбрах за какво са. в пейпал никъде не са отразени

# 124

мерси много! аз за тези 1,50 Е разбрах те ми стоят в пейпал но тези 1,44лв единствено в моето банкиране излизат и получих смс за тях но не разбрах за какво са. в пейпал никъде не са отразени
Бях писала в миналата тема за подобно нещо-също платих без да имам регистрация в Пейпал както бяха обяснили момичетата тук и освен доставката са ми взели отделно 1.96лв. И аз го виждам само в банката. За сумата на доставката, която си е стандартна имам мейл от Пайпал, а тези 1.96лв така и не разбрах къде потънаха. Нямам идея защо става така   Thinking.

Zita мисля, че даваха макс. 14-дневен срок за доставка от photoboxa, след това им пишеш на мейла в страницата им, че снимките още ги няма. Аз имах едно много голямо забавяне около Нова година, но преди да им пиша взеха, че се появиха снимките Simple Smile. Доколкото знам сверяват адреса и пак ти ги пращат. А в пощата провери ли, че често забравят известията?

# 125
и на мене също ми взе 1.44 лв и отделно 4.55 за доставка -ако някой има обяснение.....

# 126
Възможно е да ви ги вземат за нещо като такса обсулжване, защото нямате регистрация.  newsm78

# 127
според мене е  някакъв остатък до 5 евро или лири?

# 128
Lilcho, проверих вчера в пощата като си взимах един ларедутски пакет, казаха че нямам друго нещо, но изобщо не си направи труда лелката да търси много, само последните 2 страници разгледа  Crossing Arms
Ще им пиша  Whistling

# 129
  • Варна
Като си регистрирах картата в пейпал ми взеха освен 1.50 евро и 1 долар, после и двете суми се върнаха в баланса ми в ПП. Те си ги приспадат при следващите поръчки, независимо дали плащането е в англ. лири, долари или евро.
Така че тея 1.44 лв дето са ви взели са 1 долар, ще ви ги върнат Peace

# 130
  • Пловдив
Само не разбрах кога се получават тези 2 лири.Когато поканеният от теб се регистрира или когато поръча.Защото имам 3 поканени които са се регистрирали но нямам кредити от 6 лири.

# 131
Само не разбрах кога се получават тези 2 лири.Когато поканеният от теб се регистрира или когато поръча.Защото имам 3 поканени които са се регистрирали но нямам кредити от 6 лири.

Когато поръча  Peace

# 132
Kогато поръча Peace

# 133
когато поръчат ще имаш бонуси Simple Smile

# 134
  • Пловдив
мерси.

Общи условия

Активация на акаунт