Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 845
  • 860
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Това бил много як сайт. А аз винаги съм подминавала темата.

Може ли една покана. Praynig

# 136
  • Montana
Leni2009, дай е-мейл на лични или го напиши тук (после можеш да го изтриеш),за да ти изпратя покана Hug

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 22:22 от desinik

# 137
  • София
Благодаря.Пратиха ми!

# 138
от 1 месец чакам първата си поръчка и така и не идва...
преди време им писах и ме помолиха да си потвърдя адреса за да ги пратят пак,
и още ги няма никакви  newsm78
не знам какво да правя!
вече ми е неудобно да им пиша  Embarassed

# 139
Виляна, пробвала ли си се да отидеш да попиташ в пощата, да не са решили да спестят носенето до вкъщи. Иначе си им пиши, удобно, неудобно, накрая без снимки ли ще останеш.  Wink

# 140
Здравейте, мили момичета, ще може ли една покана и за мен? Благодаря предварително!

# 141
дай си е- мейла на лични и ти пращам Simple Smile

# 142
Вече имам покана. Благодаря на всички, които се отзоваха! newsm10

# 143
не съм ходила до пощата, но седмица след като пуснах моята поръчка
направих и на мой приятел и той си я получи направо в пощенската кутия за отрицателно време,
а аз... #2gunfire

# 144
не съм ходила до пощата, но седмица след като пуснах моята поръчка
направих и на мой приятел и той си я получи направо в пощенската кутия за отрицателно време,
а аз... #2gunfire
И все пак,иди до пощата да провериш.Едната поръчка си получих направо в пощата,но другата трябваше да взема оттам. Peace

# 145
  • Лондон/Пловдив
viliqna82 и при мен се получи нещо такова от началото на януари чаках поръчка ,писах им един път и те пойскаха адреса ама нъжки после им спретнах едно гневно писмо втори път и снимките бяха на 4  ден при мен  Mr. Green .Ако нещо стане не се притеснявайте да им пишете как ще се откажете да пазарувате от тях стават много мили и любезни .

# 146
  • София
Може ли при друга регистрация да се даде същия адрес и да се плати от същия акаунт на ПП (или със същата карта)?

# 147
  • Варна
Поръчах с регистрация от друг мейл, със същия адрес и карта, само писах името на мъжа ми като получател. Дойдоха, днес мъжа ми ше ходи да ги вземе, че изпуснахме раздавачката в събота. Картата ми още не беше регистрирана  в ПП. Вече я регистрирах и тези дни ще пробвам и така.

# 148
Да ви питам на картчките за 8 март какво попълвате в празните полета? Дайте някакви идеи защото съм много зле с такива пожелания  Hug

# 149
в форума има една тема със стихотворения за майката, можеш да си харесаш нещо кратко от там  Peace

Общи условия

Активация на акаунт