Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 837
  • 860
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, моите 500 снимки от 22 февруари пристигнаха днес, но освен тях са ми изпратили и 55 чужди снимки. Те са на едно бебе, синеоко, ако някой е поръчвал същия ден и му се губят снимки да пише. Иначе една моя приятелка казала на сумати народ за тази промоция, и сега ме засипват с поръчки, събрах още 30 лири, та може и книга да поръчам, но не знам ако въвеждам текста на кирилица ще го приеме ли

# 151
На една приятелка са и пратили чужди снимки - можеш ли да ми пратиш на ЛС снимка на това дете - да я снимаш с фотоапарата и да видя дали са нейни?

# 152
  • Лондон/Пловдив
Пускайте по 1 снимка от чуждите да може ако някой си ги познае да си каже  Peace

# 153
Ами мислех да пусна снимка, но не знам да не се разсърдят родителите, че без да ги питам публикувам снимки

# 154
Прати ми е на ЛС - ще изтрия съобщението после - ако е детето на моята приятелка ще и кажа.

# 155
Ами мислех да пусна снимка, но не знам да не се разсърдят родителите, че без да ги питам публикувам снимки
Голди, сложи някакво листче на главата на детенцето да не се вижда личицето, щракни снимката и я пускай така, хората могат да се ориентират по обстановката и дрешките примерно Wink

# 156
  • Лондон/Пловдив
Да и аз съм за пускане ,че мойте снимки първият път ги пратили на друг адрес Илинден 10 май ми писаха нещо такова ,при положение че всичко в мейла беше наред на адресното място .Казаха ,че е тяхна грешка та не се знае може и мой снимки да са някъде при някой ,дано да са при добър човек  ooooh!

# 157
Ето дано не ми се разсърди  притежателя, ако някой ги познава да ми пише за да им ги изпратя                                                       

# 158
не е моята приятелка....

# 159
И аз получих първата си поръчка.Супер бързо ги доставиха на 21.02 ги поръчах и на 25-ти вече са били в пощата.Много съм доволна!!! Peace

# 160
Някой може ли да ми каже колко излизат тези картички за 8 март  newsm78

# 161
  • София
Колко време след поръчката на поканен човек се отчитат 2 лири?

# 162
  • Пловдив
Може ли да изпратите покана и на мен Simple Smile

# 163
Получих си картичките днес. Много са хубави, но текста на кирилица не излязъл. Има само една удивителна по средата. Много е смешно.

Съветът ми е да не пишете нищо или да го пишете на латиница.

Hug

# 164
Получих си картичките днес. Много са хубави, но текста на кирилица не излязъл. Има само една удивителна по средата. Много е смешно.

Съветът ми е да не пишете нищо или да го пишете на латиница.

Hug

Ужас. И аз чакам моите всеки момент.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт