Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 653
  • 860
  •   1
Отговори
# 375
Сонка, ако снимките са ви с нормална резолюция, т.е. над 1000 пиксела то вината не е във вас, назад и други момичета се оплакаха от качеството...ама поне аз не разбрах кой с каква резулюция снимки е пуснал, тогава им пиши мейл но адреса за контакти и обясни какво е станало..тъй де от акаунтиа на този, който е пуснал снимките Wink

----
ПейПал блокират по 1.50 $ и го връщат при първа покупка в съответната валута, т.е. долари Wink

# 376
Ани, благодаря ти за инфото - скоро няма да ми ги върнат, значи, но и няма да ми вземат нови....

# 377
Да с добра резолюция са,първо това проверих.
Днес даже и тук си е извадила 3-4 от въпросните снимки и са си супер  Rolling Eyes

# 378
Да с добра резолюция са,първо това проверих.
Днес даже и тук си е извадила 3-4 от въпросните снимки и са си супер  Rolling Eyes

ами пиши им - не оставяй нещата така - нищо, че са безплатни на практика...

# 379
  • Варна
С моята карта направих 3 поръчки и всеки път ми удържаха и по 1 $. Направих си регистрация в ПП на съшата карта и пак ми удържава 1$. Еврото след валидация се вижда в баланса в ПП, но долари няма никакви . Моля някой (може и на ЛС, ако всички останали вече знаят) да ми обясни след като имам редовна регистрация в ПП какво да правя по-нататък за да платя други снимки. Трябва ли да прехвърлям някакви пари от сметката в ПП и въобще как десйтва?
Месри предварително   bouquet

# 380
момичета започвам да си мисля, че нямате никакви виртуални пари в ПП, а всеки път ги прехвърляте от картата и затова ви таксува. Аз лично си имам едни парички в ПП и тях си ползвам, не прехвърлям всеки път и следователно нямам допълнителни такси

вижте тук , секция 8 за всички такси в ПП
https://cms.paypal.com/bg/cgi-bin/?&fli=true&cmd=_render … 20Sending%20Money

# 381
Ще обясниш ли на малко по прост език,какво имаш предвид....

# 382
момичета започвам да си мисля, че нямате никакви виртуални пари в ПП, а всеки път ги прехвърляте от картата и затова ви таксува. Аз лично си имам едни парички в ПП и тях си ползвам, не прехвърлям всеки път и следователно нямам допълнителни такси

така е - пише , че имам 0 там - сигурно е затова - ама ще попитам в банката какво да направя, ако могат да ми кажат - първо обаче ще платя още една поръчка и да видя какво ще ми блокират.

# 383
  • Варна

така е - пише , че имам 0 там - сигурно е затова - ама ще попитам в банката какво да направя, ако могат да ми кажат - първо обаче ще платя още една поръчка и да видя какво ще ми блокират.
Питай, питай. Аз вече питах - отговорът беше - ми не знам, аз не съм поръчвала през Интернет. Като настоях да ми обяснят за зПП ми каза да сипроверя в тяхната система.
Все пак моля, ако някой има желание да обясни как се прехвърлят пари и накратко процедурата.

# 384
Значи - току що звънях - преди това обаче реших да си добавя картата в системата и ми взе 1 евро.

Та обясниха ми следното - тези суми са блокирани - няма да се удържат - ще се разблокират.

Но трябва да отида лично в банката да си получа кода - в интернет банкирането и услугата моята fibank не се вкарва кода от съображения за сигурност. Да отида - той веднага се генерирал и ще ми го дадат, след това ще си валидирам картата в Пейпал и ще ми възстановят сумата и ще си плащам без такси и комисионни.

Надявам се сте ме разбрали... тази блокировка била един вид гаранция за Пейпал.

# 385
  • Варна
Аз си взех отдавна кода. И това 1,5 Е отиде в акаунта на ПП. 1$ обаче не  Sad

# 386
Аз си взех отдавна кода. И това 1,5 Е отиде в акаунта на ПП. 1$ обаче не  Sad

т.е.? Кое ти се възстанови и кое не?

# 387
На мен след кода ми се възстанови еврото.Долари при регистрирането не ми удържаха.Долара е при плащането без регистрация

# 388
  • русе
Здравейте! Искам да направя първата си поръчка във фотобокса, но не мога да разбера къде бъркам. Качила съм 50 снимки,попълнила съм си адреса и вече съм на последната стъпка за плащане - избрала съм опция "плащане с карта", но не мога да избера Card type. Когато натисна стрелкичката, ми дава празно поле, а и не ми да дава да пиша изобщо в този ред. Пробвах да го оставя празно, попълних си номер на картата, срока на валидност и кода, но когато дам напред, ми дава грешка! Няколко пъти пробвах, излизах и влизах в акаунта си, но в полето за вида карта не мога да напиша нищо!

# 389
Ами трябва да избереш в такъв случай Paypal И на първа страница е описано как да платиш без да имаш регистрация.

Или сега проверих- пишете им....че не ви дава опцията плати с карта.Откакто им писах аз си я имам опцията активна(тоест типа карти го има).

Общи условия

Активация на акаунт