Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 770
  • 860
  •   1
Отговори
# 405
Съжалявам,но пак съм аз.По-бясна отвсякога,днес си получих снимките и познайте пак същата мацаница както ви описах понапред.Досега всичко си беше наред снимките супер качество,но уви вече 4 поръчка мазила  Cry  Crossing Arms Дайте съвет

Много съжалявам да чуя това... може ли да покажеш някоя снимка как изглежда?

Направо не знам - пиши им ако искаш да видим какво ще ти отговорят. Аз дори си мисля да извадиш една в наше фото тук и да им пратиш с писмо тяхната и нашата - да ги видят. Едно писмо няма да ти струва много си мисля.

Ани, аз не съм получавала такъв код и съответно не съм го пробвала. Последното получено ми е за 10% отстъпка и бебешки фотокниги.... но и сега нямам снимки за поръчване вече.

# 406
Zl-76 и аз силно се надявах само тези на сестра ми и свекито и да са гадни/колкото и гадно да звучи/но и моите са ОТВРАТИТЕЛНИ.Вече пробвахме в наше фото,само нз на какъв имейл да им пиша/ДОСЕГА ТЪРСИХ ИЗ ТЕМИТЕ АМА НИЩО НЕ ОТКРИХ/И още нещо недоумявам,от всички снимки само една е хубава и то за нея непредполагах,щото е снимана в коридора ни  Rolling Eyesа рамкираните ми дето са бутани пикселите са по-добре от нерамкираните.Дайте моля мейл да им пиша на тея.

# 407
Сонка, ето:
http://photobox-en.custhelp.com/app/ask
ако не излиза, влез си в профила в сайта най-горе в дясно на страницата има Контакс с нас и на него излиза, дано наново ви ги пратят на всички развалените снимки  Confused наистина кофти ситуация, права е ЗЛ, ако не хартиено писмо поне снимай и прикачи 1 файл или качи снимката някъде и им прати линк да видят какво се е получило.

ЗЛ, ясно за кода..аз пък тъкмо си събрах 30-40 снимки и едни 2 лири кътам за БД, ама цъ... ooooh!

# 408
Zl-76 и аз силно се надявах само тези на сестра ми и свекито и да са гадни/колкото и гадно да звучи/но и моите са ОТВРАТИТЕЛНИ.Вече пробвахме в наше фото,само нз на какъв имейл да им пиша/ДОСЕГА ТЪРСИХ ИЗ ТЕМИТЕ АМА НИЩО НЕ ОТКРИХ/И още нещо недоумявам,от всички снимки само една е хубава и то за нея непредполагах,щото е снимана в коридора ни  Rolling Eyesа рамкираните ми дето са бутани пикселите са по-добре от нерамкираните.Дайте моля мейл да им пиша на тея.

http://photobox-en.custhelp.com/app/ask

Тук се пише - попълваш полетата и пращаш - и то от съответната регистрация.

Има и адреси в този раздел - ако решиш им прати снимки - една - две. Но първо им пиши - имаше едно момиче тук - виж назад - тя беше поръчала 900 и имаше с лошо качество - тя може да ти каже какво им е написала и ти да съчиниш нещо. Ако не можеш сама на английски ще ти помогнем доколкото можем . Просто опиши какво не им е добре или просто ги снимай с апарат без светкавица да ги видим... някои от пишещите тук разбират от фотография и може да ти помогнат... друго не се сещам в момента.

# 409
Ани и двете сме писали ....

За кода не знам - няма и да пробвам - аз толкова се увлякох с тия снимки, че ... сега чакам последните - дано са ОК и да финализирам подреждането, че е някакъв хаос.

Момичета, лягам - утре съм тук ако мога да помогна с нещо  Hug

# 410
Ани да не би да маркираш грешен размер и затова да не ти признава кода.Или пък доколкото помня за кода за 50-те снимки,при въвеждането ми изписа,нещо от сорта,че кода е валиден само за нови потребители,и че за стари не важи,но след като маркирах "ок" автоматично снимките ми станаха безплатни.Просто предполагам,понеже и аз такъв код не съм получила

# 411
Ади, то моето е малко като развален телефон с този код  Laughing утре ще питам и ще пиша добълнително или тя и приятелката може да се включи, ако прочете преди мен темата  Laughing

Че инфото не ми е лично, мъжът и ми каза, че има код, аз па накарах моята щерка да каже на нейната да я пита за кода и да ми го пратят и накрая го получих..това все по скайп  Laughing уж разбрах за 7х5..виж не се сетих дали не е за нов акаунт, че нямам друг свой  Blush , онзи за 50те безплатни ми се хвана на моя, много ползван, пък имах и 2 лири та минах съвсем без пари  Mr. Green, като цъкна на ОК, ми дава възможност да пиша наново код, но пак същото..ще пробвам с друг размер, доколкото схванах до 23ти е кода, тъй че утре ще пиша пак, ако има промяна.

ЗЛ, приятни същина или вече добро утро!  Hug

..ЦЪ И РАЗМЕРА, като сменя ми дава, че не съм "оторизирана" да ползвам този код  #Cussing out

# 412
Благодаря момичета  HugЩе видя утре какво ще направя,че досега се занимавах и аз с други работи.Да ще снимам и ще ви покажа,дано се види де.Лека вечер и от мен   bouquet

# 413
Добро утро  Hug

Ани, дано стане кода - пиши какво се е получило.

# 414
Здравейте,може ли някой да ми прати покана и на мен,много ми хареса сайтчето.Ето и мейла ми  poveche_86@abv.bg Благодаря предварително!

# 415
didi_pi , изпратих ти - може да си изтриеш мейла от поста. Ако имаш някакви въпроси съм насреща. Поканата може да е в папка СПАМ.

# 416
Замотах се днес с писането, кода не ми го даде активен, макар че важал до 23ти  Confused
Направих нов акаунт, де да не ме мързеше снощи да го сторя, ама..карай, пробвах там и ми изписа, че е изтекъл срокът на кода, докато на стария ми акуант пиш, че не мога да го ползвам.

# 417
Замотах се днес с писането, кода не ми го даде активен, макар че важал до 23ти  Confused
Направих нов акаунт, де да не ме мързеше снощи да го сторя, ама..карай, пробвах там и ми изписа, че е изтекъл срокът на кода, докато на стария ми акуант пиш, че не мога да го ползвам.

Ами карай ... докато има 50 безплатни при нова регистрация е супер! Ще си ползваме тях и бонусите  Peace

# 418
  • Пловдив
Мивалата седмица получих снимки-супер качество.И досега все е така,просто недоумявам защо така се е получило при сонка

# 419
  • Пловдив

Ами карай ... докато има 50 безплатни при нова регистрация е супер! Ще си ползваме тях и бонусите  Peace

Момичета винаги един  и същ адрес ли посочвате при нова регистрация  newsm78 ?

Общи условия

Активация на акаунт