Керамична преса за коса!-3

• 101 718
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
ама тая в Тмаркета същата ли е newsm78Ремингтон за 47 лева newsm78

# 61
абсолютно същатА S 2004 за 47 лева-  имаха промоция на продукти на РЕМИНГТОН ,НО ОФЕРТАТА БЕШЕ до 22 .2 и важеше само ако имаш 20 бонУс токи събрани от ония лепенки дето се залепват на един формуляр,освен преси имаше и маши и някакви мъжки машинки,ама не им обърнах внимание,защото не ме интересуваха ,но може и да удължат промоцията ,знае ли човек
иначе офертата за тигани е до април,а и като си купих пресата ми дадоха още 9 точки ,така че май ще събера и за тиган като гледам
от пресата съм супер доволна ,а и тиганите не изглеждат никак зле

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 11:50 от not responding

# 62
Това е страхотно, че си я купила толкова евтино - честито, пресата наистина е страхотна   Grinning

# 63
абсолютно същатА S 2004 за 47 лева-  имаха промоция на продукти на РЕМИНГТОН ,НО ОФЕРТАТА БЕШЕ до 22 .2 и важеше само ако имаш 20 бонУс токи събрани от ония лепенки дето се залепват на един формуляр,освен преси имаше и маши и някакви мъжки машинки,ама не им обърнах внимание,защото не ме интересуваха ,но може и да удължат промоцията ,знае ли човек
иначе офертата за тигани е до април,а и като си купих пресата ми дадоха още 9 точки ,така че май ще събера и за тиган като гледам
от пресата съм супер доволна ,а и тиганите не изглеждат никак зле

супер,много се радвам,страхотна цена Peaceаа за те стикери аз не съм разбрала,заплес такъв ooooh!

# 64
ремингтон на 100% аз сам многооо доволна а съм с чуплива и гъста коса Rolling Eyes
АЗ също съм с гъста коса, къдрева де и много се чудя за преса между braun и remington, но ме тревожи че за remington казват, че тефлона падал бързо, а за braun, че не изправя  добре.Дайте съвет моля!

# 65
  • Хасково
Момичета взех си тази преса ( чакам я да дойде )
http://www.technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09037991

Някой има ли наблюдения на мен ми излезна двойно по малко  Hug Hug

# 66
Ходих до Тмаркет и имаше още промоция, но ремингтон, която беше останала беше за 79.00 лв.Не погледнах модела утре пак ще отида да я видя.Имаше някаква на Philips, но не обърнах внимание каква е и тя:((

# 67
  • Бургас
Тмаркет на Техномаркет ли казвате  или е друг магазин за техника?

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 21:30 от щастливка - мързеливка

# 68
Тмаркет е друг магазин, не е техномаркет.Той е по-скоро хранителен супер маркет, може и да не го обяснявам точно, но не е техномаркет друг е.

# 69
Момичета някъкви отзиви за тези преси
http://www.aukro.bg/item932950769-tony-guy-presa-za-kosa.html

# 70

Момичета, ако ви интересува сега гледах листовката с промоции на Penny market,
която е валидна от утре и има преса и маша Ремингтон -
пресата е 29,99 лв, а машата 16,99 - не пише кои модели са точно   bouquet

# 71
аз много си мисля даli да не си купя на браун ES1, но никой не е дал мнения за нея Sad а този penny market  трябва да го видим:)

Последна редакция: ср, 24 фев 2010, 23:22 от g a l i n a

# 72
  • София
къде е този пени маркет?
Те пък напоследък какви ли не маркети отвориха,не мога да им смогна.

# 73
Кашева,и аз не мога да има насмогна мацко Laughing

Т-маркет е супермаркет за хранителни стоки,ама съм си вземала от там и домакински неща и разкрасителни Party

Пени маркет аз много го харесвам,че има ефтинжос,ама хубави работи Peace

нямам впечатления за Браун,предишната ми е Филипс-не изправя много добре Peace

аз ще си вземам на Ремингтън,ама ще видим кога ще дойде свети Паралей/дето казва една моя приятелка/ hahaha

# 74
Днес си поръчах Remigton S 7902 от Техномаркет. Притеснява ме дали ще ми я доставят читава. Все пак друго си е да огледаш на място.Като пробвам, ще пиша.

Общи условия

Активация на акаунт