Керамична преса за коса!-3

• 101 718
  • 753
  •   1
Отговори
# 45
ремингтон на 100% аз сам многооо доволна а съм с чуплива и гъста коса Rolling Eyes

# 46
  • София
На Кашето жена му, много си мила. Да ти кажа мисля да си взема като твоята. Поне реших да е Римингтън и да не е с широки плочи. Страшна си! А има и една Римингтън Wet to straight. Май не мога да я видя в Техномаркет. Една от дамите в по-горните постове се беше похвалила с такава покупка. Кажете нещо и за нея, а и от къде е ?
Aма тя и моята е Wet to straight,да не са два модела?

# 47
Абе, те май всички Римингтон се водят така сигурно, а самия модел е с различен номер. Аз видях в един по-преден пост една дама показа такава и това имах   впредвид. Явно нещо съм объркала.

# 48
  • София
http://remington.bg/product/presa-za-kosa-remington-s7902 тази е мойта,а ти за коя говориш?
нещо и аз се обърках Simple Smile

# 49
ей,мацки не мога да смгна,че съм в сесия и чета за изпити ooooh! Laughing

на кашето жена му,мерси мацо за обясненията,заради тебе мъжа ми ще олекне със сто и няколко лева,после да му ги осребриш hahaha

паднах от смях на твойте обяснения и на щастливка-мързеливка за техномаркетите Joy Joy Joyнерви като корабни въжета трябват там..........

та по спам темата.............

последен случай-тази вечер Peaceизбираме си плазмен телевизор за спалнята,ама искаме да е много хубав и обстойно четем характеристики,има ли цифрово,плоскост на монитора и други.......и седи моя мъж и гледа от близко един телевизор как стоят отблизо кристалите и размишлява...........и минава един служител и му угася ТВ-то пред муцната/ама мъжа ми гледа като цапнат с лопата/ hahaha #Cussing out #Cussing outи вика"ами затваряме след 15 минути,трябва всичко да гасим" ooooh! ooooh!пък той им вика"а ми то и аз исках да похарча едни хиляда лева при вас,ама няма" hahaha hahaha hahahaтова се казва нелчбезен персонал #2gunfire

# 50
  • София
ами простаци кво да ти кажа...да не ти казвам майка ми и баща ми искаха да си купят плосък телевизор и майка ми понеже е като мене и събира инфо няколко месеца и отива подготвена в магазина.Отидоха отново незнам защо в Техномаркета и някакъв сульо ги разубедил да си вземат тоя дето избрали и ги накарал някакав друг да вземат,а те на всичко отгоре и на кредит го взимат.Кога гледа майка,тоя плазма им пробутал,не тиефти и позеленяла.Мисля че телевизора отидоха да го купят в 11 сутринта и се прибраха с него към 5 следобяд.Ебаси телевизора ебаси чудото.Хората апартаменти си купуват по бързо,а тия в техното се мотаят като стадо костенурки.Та си прекараха един цял ден в магазина и се прибраха в нервни кризи и двамата,добре че телевизора работи Simple Smile ама това е благодарение на това че все пак са взели онова което са искали и са събирали информация за него.

# 51
  • София
  ето ги и къдриците Simple Smile не знам утре на какъв хал ще са.На чужда коса по лесно става,на мене си нещо се позабавих,някъде към половин час,но все пак мойто косище е бая буйно и малко ми се оплитаха ръцете в косата,но се справих.

# 52
На Кашето жена му, супер е косата ти. Станало е страхотно. Изглежда естествено и елегантно. Последно се двуомя между тези две- Remington S 1051, която обаче е само 42 W и Remington S 7902 /като твоята/, която е пък 60 вата. Абе защо е така с тези ватове?

# 53
и аз ще сменям преса и се чудя
макар, че си скъсих доста косичката хубаво е леката намеса на  пресата
 Hug

# 54
  • София
а преди хич не съм гледала дали пресите имат въртящи се кабели и термо чантички,ама сега вчера като се къдрих си виках е добре че имат тия опции иначе щеше да стане мазало. Simple Smile това е още един критерии,въпреки че повечето нови преси ги имат.
М/у другото къдриците ми стоят все още на главата,леко са се поотпуснали,но не съм си купила по силен лак и използвах един много слаб,а и пяната не ми е хубава.Предполагам че ако са по хубави прическата ще седи докато я измия.

# 55
  • Бургас
На Кашето жена му много добре е прическата

# 56
на Кашето жена му,страхотни са станали къдриците smile3501искам пък и аз такива Crossing Armsнаистина косата ти е супер,много е лъскава,може би не се боядисваш newsm78

# 57
  • София
не се боядисвам да Simple Smile ама откъм прическа не мога да го докарам заради некадърни фризьори,като си изправя косата веднага се вижда кой как ме е накълцал,а лошото е че това не се вижда като изляза от салона з-то съм с чуплива коса.А освен това без маска без отмиване и кристали не минавам Simple Smile всеки път след като се измия поне тия неща слагам.Иначе крайщата са ми много сухи.

# 58
Здравейте момичета,

Да споделя как завърши моята одисея относно избора на преса за изправяне (моята коса е чуплива и много тънка)  Simple Smile

Пробвах няколко вида на мои приятелки, но от повечето ми залепваха краищата, изчетох всички форуми на тази тема - накрая се престраших и си купих  Ремингтон Protect & Shine S2004  -  http://remington.bg/product/presa-za-izpraviane-remington-protect-shine-s2004  - възхитена съм от нея - изправя много лесно и бързо и косата става лъскава.

Нямам думи като се има предвид, че от няколко седмици спрях да кърмя и минавам през етапа на "косопада" !!!    bouquet

# 59
и аз си взех същата от промоцията в ТМаркет за 47 лева  със събрани 20 точки,много е готина ,а в техномаркет гледам е 124 лева ....
само дето още не мога да се оправя с нея

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 14:32 от not responding

Общи условия

Активация на акаунт