Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Карелия ето този: http://www.angelcare.bg/ac401.html

# 241
  • София
Да почерпя за нашата месечинка

# 242
Хм... newsm78 по една случайност Mr. Green и мен ме вълнува този въпрос Thinking
На този горния нещо не видях цената. Не е лош като възможности, но мен ме вълнува и друго - ако има някоя от вас, която ползва видео бейбифон, моля да даде някаква информация Praynig
Най-добре на ЛС, да не занимаваме аудиторията Crazy

# 243
  • Варна
Аз... таковата.. да се запиша на 17та страница  Mr. Green
Тия дни бяхме по цял ден на разходки и по магазини. Вчера бяхме на надбягване с конски каручки в Екопарк Варна Simple Smile Времето беше невероятно, даже се попекохме на слънце, но сега таткото се опитва да се разболява... Ето малко снимки: http://picasaweb.google.bg/katerina.georgieva/dbseKF#

При нас няма май нищо ново, Дидето вече пълзи доста добре, макар и на прибежки, пляска с ръце за браво и сътворява някакви невъобразими звукови комбинации.

Ето и снимчици от 5ти и 6ти месец, че май не съм пускала:
http://picasaweb.google.bg/b.georgiev/Diana5
http://picasaweb.google.bg/b.georgiev/Diana6
А днес малката ми сладурана става на цели 7 месеца Simple Smile
Тортичката за днешната месечинка беше изключително добро попадение:

С пожелание всички болни бебоци да оздравяват, а здравите да са все така здрави!

# 244
# 245
  • Варна
Кейт,малката има уникална прическа !  Mr. Green  много е сладка! и явно ще е къдруша като тебе Wink

# 246
Честити месечинки на всички пораснали бебоци!

Прашец - много е хубаво столчето. Аз още пасувам, че нали това е уж за до 13 кг., но започвам да се оглеждам. Има ли позиции на облегалката?
Маймун - радвам се, че не е хранителна алергия. Другите са ти отговорили, но и аз да се включа - навън си правя млякото и го слагам в термобокса, ако ще се консумира до около час. Но задължително го правя горещо, защото бързо се охлажда. Ако храненето е след повече от час, слагам си млякото в дозатора /може и направо във шишето/ и си нося в един термос водата.
Квазимодо - време беше да ни навестиш. Радвам се, че всичко е наред. Името е страхотно. Стиснати палчета и от нас.
Ем - много е неприятно така да се държи баща ти. Имам усещането, че нарочно те ядосва. Може и да бъркам. Ти си го познаваш най-добре. Проведи един разговор като отмине пушилката.
Мама Диди - и ние си купихме кус-кус. Много го хареса. Аз си мислех да взема обикновен, но видях един на Плазмон и него купихме. Не, че май има голяма разлика, само където е по-дребен.
Julsko bebe - и аз махам ринговете , мия всичко по отделно. Усмихнах се, докато четох за птичката, ама не ти е било до смях на тебе.
Чочиии - правя най-много за две яденета. Обикновенно това са зеленчукови пюрета и супи. Не замразявам. Оставям в хладилника за следващото хранене.
Мама Диди - ха-ха китайската кухня е на почит в нас и отдавна съм я разконспирирала. Обаче, когато имаме "китайска вечер" е голяма врътня. И който казва, че китайското не било калорично ще има да взима. На последното ни ходене на китайски, мъжа ми се изказа - На Мунче е по-хубаво  Heart Eyes

# 247
Честити месечинки на: Владимир на Сиси ♥♥,Стелла на djidjito,Мария на nedin,Елина на Жани007 и Борис на rumi_alex

# 248
  • София
Привет мами,
Снощи малката се буди често, дано най-сетне ни пробие зъбче и да спре да се тормози малката ми Слънчанка.
Цветен прашец, изтръпнах като те четях, представям си какъв кошмар си изпитала. Ужас! Важното е, че всичко е било наред и Катрин не е решила да "слиза" от леглото.  Hug
Драга, това с птичето е на късмет не се ядосвай, ще ти се случи нещо много хубаво!А, това с количката е много гадно. Аз исках да купим количка с помпещи се гуми, добре че Илиян ме разубеди. Той ми даде точно такъв пример, но да съм сама с бебето. Дано да не ти се случва никога повече. Hugмик
Карелия, аз съм много доволна от Стийм мопа, ползвам го около година  и половин. Аз също много се колебаех, дали да го купя и прочетох много отрицателни мнения, но повечето бяха "еди кой си каза...., леля ми го има и се оплаква ........"В крайна сметка отидох на гости на една приятелка, която го имаше и я помолих да го пробвам.  Ами, али бали, са това, че оставя мокро след себе си и че не почиства килими. Дори, като чета си мисля, че аз имам различен уред. Основното при употребата му е да не държиш натиснат бутона на парата(натиска се еднократно) и да сменяш микрофибарната подложка, когато много се намокри (както и да си купиш нова като се захаби - няма вечни неща)Та, така, аз съм много доволна. Тук в блока го дадох на две съседки с малки дечица да го пробват и си купиха  и те. Едната с по-новия модел, който е още по-удобен за употреба. Не искам да повлия на покупката ти. Ако, имаш някой познат с Моп, вземи го да пробваш. Аз чистя, ламинат, теракота, гранитогрес и килими с него. Hug
Мама Диди, Карелийка, споделете рецептата за ориз със зеленчуци по китайски, моля!

# 249
Честити вчерашни и днешни месечинки!
Тани80, мда така е, нарочно е да се прави на интересен. Не били спали през нощта с майка ми от притеснение и тя цъфна вчера сутринта с едни чанти с ядене и да ме умилостивява. Ама той никога  по гръб няма да падне и няма да се извини.
Драга и мен по тази причина ме разубедиха от помпащите гуми.
Цветен, защо имам чуството, че само на тебе се случват такива екстремни преживявания  ooooh!
Квази, май ще си имаме в нашата тема мартенско юлче, щом почваш и покупките да обсъждаш. Другите са ти казали за овена, овен е хубаво за самия овен, околните да му мислят  Mr. Green

Кога давате супа и как я правите?

Ний пък на китайско не сме ходили никога, защото имаше тука едни скандали едно време с хигиената и сега не можем да се пречупим някак си, хем преди години е било.

# 250
Емили - супата я правя от неща, които са въведени. Даже в повечето случаи не и слагам и сухар, защото става гъста. Например картофена: 1шайба праз, картоф, морков, 1 с.л млени домати, малко фиде. Ако не съм давала попара, слагам малко масло, сирене. Правила съм и зеленчукови, пилешка и един път грахова, но съм си играла да беля грахчетата, та не ви я препоръчвам  ooooh!
Замислям се от известно време да и направя и застрока със жълтък, но нещо не се решавам още.

# 251
  • София
Добро утро мамита!
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ БЕБОЦИ! ЗДРАВИ И ВЕСЕЛИ ДА СА!
Кейт голяма ти е сладурана, синеочка, дано не й се промени цвета. Нашите очички бяха зелени, но вече кафенеят.
Тани столчето има различни позиции, може и в полулегнало положение, а горнато му час се движи в зависимост от ръст.
Квази когато купувах бебефона и аз първо исках да купя с видеонаблюдение, но след по-старателно проучване на пазара се спрях на този с контрол на дишането и никак не съжалявам. Peace
Емили ами не знам защо така ти се струва може би защото се случи в два поредни дни. Дано е без продължение този филм, че много гадно.

# 252
Добро утро, момичета... дано вашето е по-хубаво от моето. Sad

Преди малко се прибрахме от преглед. Докторката каза, че е започнала да чува по-обострено дишане в дробчетата на Калина. Говорихме и се разбрахме да не изписва антибиотик засега, но каза, че сме на границата вече. Два дни ще правя повечко инхалации с надеждата да се оправят нещата и в сряда пак сме на преглед. Praynig

Лошото е, че и аз се разболях и според док можем да си го предаваме вируса, цитирам "като пинг-понг". Да съм слагала маска. Обаче, ние сме в толкова близък контакт непрекъснато. Не виждам как маската ще помогне. Извинявайте, че няма да пиша повече, но ми е много криво.

# 253
  • Силистра
Добро утро  bouquet
Джил, дано нещата при вас вече се оправят  Hug. И аз мисля, че маската не е решение. Пробвай с инхалации и компреси, моя любим е мед и сода. Помогна ни декември, бяхме и ние на границата, но слава Богу се разминахме без АБ. Дано се справите бързо  Praynig

# 254
Jillian,купи на детенце да даваш Вит. Ц,Имунокинд-4 по 1 табл.+ инхалациите дано ви помогне!
Лайка можеш да направиш...успех и пиши  Hug

Общи условия

Активация на акаунт