Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
A4,не се чувствам гузна за това,че се занимавам с нещо друго,вместо с Даниела.Ако тя е нещо по-нервна и мрънка вповече,й обръщам внимание и си досвършвам започнатото,когато я приспя.Не смесвам храни.......засега  Peace

# 301
  • София
Еее Чочиии направо се размечтах след тази снимка която си качила. Отивам да си лягам в това легло което си постлала, ама бих предпочела някой да ме чака в него. Laughing Лека нощ!

# 302

Честити месечинки на: Радослав на dzimbi,Михаил на Cuckoo,Зара и Дамян на milasara

10х на всички,които ми отговориха на предния въпрос  Hug,а сега имам още 1: по колко мл АМ изпиват вашите бебоци сутрин?
От около 1-2 седмици Даниела си се събужда сама сутрин към 6-6.15ч.,изпива 100-120мл мляко /преди изпиваше по 160-170мл/ и пак си заспива.Вечеря към 20ч. с млечна каша на Ганчев /тип "Лека нощ"/.Нямам проблеми,когато я храня с лъжичка....,но някакси 6ч. ми е много ранен час за приготвяне на каши... Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 08:43 от Чочиии

# 303
  • Canada
Чочиии, Нико също се събужда рано сутрин - някъде между 05.30 и 06.30 часа, но аз не му давам да яде тогава, а си изчаквам докъм 08-08.30 часа. Мисля, че това е някакъв период, в който не трябва да ги свикваме че е време за игра или нещо подобно. Поне се надявам да отмине и да започнат да спят докъм 08 часа поне.... Praynig
Мише, съжалявам за баба ти.. Hug Наистина е кофти, че съвпада с рождения ден на майка ти.

# 304
Мише333 моите съболезнования!
Таман ти се появи сега пък Лилчо съвсем зачезна.
Джиджи и аз щях да те питам тези обувки ядат ли се  Laughing
Ох ние пак ставаме с пищене от сутринта  Shocked Вашите бебета пищят ли бе да му се не види. Все нещо не й е наред и много се тръшка и лигави недай си боже ако я сложиш някъде където не иска (а това вече са 90% от местата в къщи) изкукуригваме вече. А каква кротичка беше  Shocked Мен пак ме боли кръста и не мога да я разнасям нон-стоп, даже смяната на памперси ми тежи, че трябва да я нося до повивалника и да я мия.
Еми не ми е гузно като се занимавам с други неща, имаме си време когато се занимаваме само двете. Обаче ако не сме се гушкали достатъчно и на двете започва да ни липсва, тя се оглежда за мен ако я държи някой друг, а и на мен ми става криво.

# 305
Добро утро! Напоследък  все сме навън и не ми остава време за форума.
Боряна се буди сутрин в 06.57 (+/– 2 минути Crazy) и изпива около 120 мл мляко. След около час и половина огладнява яко и си пие нормалната за нея доза -150 мл.
МНого се чудя защо след като и дам пюре или каша все едно нищо не е яла - в смисъл огладнява след няма и 1 час и си пие млякото, дори да си е хапнала добро количество - има дни, в които храненията и са 6-7 Rolling Eyes

Мише,  Hug

# 306
Emily,Даниела го мина тоя период с пищенето  Peace. Обаче сега като се събуди,започва да пее...Имам чувството,че я чуват и на 8-мия етаж  Joy/ние сме на 2-рия/-само батко й спи и не чува  нищо hahaha
Миласара,как са бръмбарите?

# 307
pollina-моето предположение е жажда-Ема яде 190 мл пюре и след 10 минути търси цокане именно заради жаждата, според мен

# 308
  • Кърджали
Кати почна да сесъбужда с рев почти непрекъснато, случайно може да пропусне да не се разреве като се събуди..И не се успокоява с биберона и гушкане... Взимам я да суче, ама само държи цицата в устата си и заспива.И взе да се събужда в 6 и нещо, и после не заспива... От къде го намери този мерак за ранно ставане?
Иначе да се отчетем с първото леко изкарване на акъла на мама. Взело си детето намерило салфетките. Найлона от опаковката и привлича вниманието. ОТкъснала някак си малко парценце от опаковката и го налапала. Аз я видях ч си играе с нея, и и я взех бързо, ама не усетих в първия момент че е налапала.Като се започна после едно кашляне, задавяне. С триста зора успях да видя късчето, залепнало и за езика, успях да и го махна, трудно защото не ми дава да и бръкна в устата. Леле, препотих се...

# 309
Ох Александра изправи ми се косата като си го представих #Crazy

# 310
  • София
Добро утро мамита!
Компютъра от който си влизах във форума отиде на ремонт, че сдаде багажа и сега съм на бързо.
Чочии ние сутрин ядем по 200мл. АМ с 1 с.л. елда вътре.
Полина вие ядете повече и от нас. Shocked Може би наистина е жадна.
Александра ужас, направо незнам на колко трябв да са ни очите.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БРЪМБАРОВИ И НА ВСИЧКИ ДРУГИ ПОРАДНАЛИ БЕБОЦИ!
Приятен ден от мен!

# 311
Здравейте,майчена и от нас!

Мише гушки и от нас. Моята баба ме е ицгледала и страшно много я обичам - просто не ми се мисли ...  Sad

Ние до преди малко бяхме на гости на едно бебче на един месец. Толяма сладуранка с огромни бузки

Петя я спрях от ясли за тази седмица,че нещо ми се разкашля снощи и по-добре в къщи да ми е на сигурно. Днес отидох до яслите и казвам на всеслушание ,че Петя няма да идва и две дечица в един глас казват " Иииииии с кой игайм"  Mr. Green Стана ми много хубаво и лелките като казаха,че Петя всички деца я обичали  Laughing

Чочи, Катя яде само вечер АМ по 200гр. става с млякото.Слагам 180вода и 6л. мляко. Иначе си хапва по 4 пъти на ден още от третия  месец  Laughing

Александра , и ние преживяхме едно такова нещо но съм далеко от мисълта,че няма пак да се случи- просто очите на четири  #Crazy

Тан, кажи ми моля те в Карнобат какви пюрета продават освен на ХИП и Ганчев и къде съответно.  Hug

Катето много ми хареса моите манджички - каквото готвя на нас го пасирам и си хапва. Давам й абсолютно всичко разбира се с по-малко подправки.

Вижте как вече сама си отваря чекмеджетата

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 13:00 от Мама Диди

# 312
  • Canada
Абе Мамо Диди, Катето не е като хората...(в кръга на шегата разбира се) Тя изглежда много по-голяма като гледам как стои изправена, че си отваря е чекмеджетата... ooooh!
А иначе напълно те разбирам колко приятно ти е станало за това, че дечицата я обичат и т.н. И на мен всеки път ми се размазва душичката като ми кажат нещо хубаво за Кари... Blush

Емили, малчо не пищи като се събуди, но мрънка и после почва да реве ако не го взима до 5 минутки...

На мен също не ми е съвестно, когато не се занимавам с малчо. Преди с Кари ми беше доста съвестно, но сега прекарвам достатъчно пълноценно време с Нико в активна игра и занимавки, така че е нормално от време на време и други неща да правя... А и се опитвам да стимулирам кака Кари също да поиграва с него... Peace

# 313
Абе Мамо Диди, Катето не е като хората...(в кръга на шегата разбира се) Тя изглежда много по-голяма като гледам как стои изправена, че си отваря е чекмеджетата... ooooh!

Ако познаваше майка й лично нямаше да мислиш така  Mr. Green

# 314
Ехе, момичета. Добър ден от нас.

Сутринта не издържахме и отидохме да прегледат Ина във Вита, където тя има абонамент от фирмата на таткото. Та, докторът каза, че нищо не се чува от дробовете. Най-вероятно има ларингит, а кашлицата е от него. Лечението остави същото, само препоръча да сменим сиропа за кашлица и ми показа как да потувам гърдичките и гръбчето след инхалации, за да излизат по-лесно храчките. Освен това "предписа" поне 4 часа навън дневно и температура нощем в стаята около 18 градуса. Засега не е необходим антибиотик. Дано и нашата докторка е на същото мнение утре.

Мамо Диди, лелеее къде е тръгнало да тича Катето, ще изпревари сестра си... Да знаеш, много ти се радвам.
Джиджи, ти какво яде докато беше бременна, че сега Стеличка така облизва обувките?! Crazy
Сиско, доста се посмях с "пишките".
Драга, и аз смятам, че е по-добре да се спреш на по-качествената седалка за кола. И аз скоро ще започна да търся, но вече реших да е само 9-18, а не комбинирано, понеже дават по-добри резултати за безопасност на тестовете.
Мише333,  Hug
А4, изобщо не се чувствам виновна да оставям Инето сама да се забавлява. Преди, когато беше по-малка и нищо не можеше ми ставаше адски гузно, че не й обръщам внимание, но вече не. Те са достатъчно големи, за да могат да си намерят интересно занимание и самички. Даже нарочно я оставям колкото може повече, пък когато й омръзне ме вика и тогава се гушкаме. Смесвам всякакви храни, само и само да го яде, но засега без особен успех.
Чочиии, ние сме на кърма, но ми прави впечатление, че яде по-малко сутрин. Събужда се към 6 и се забавлява да си пищи и говори, пуска въртележката, зяпа играчките. Ако таткото е станал, го карам да я вземе в другата стая, за да се наспя и към 8 е първото хранене.
Ем, пищи, но не нещастно, а така някакси ... "ехо, будна съм... елате да ме видите... живота е хубав"

Малко на патерица, много поздрави и целувки за Берушка и от мен.

Общи условия

Активация на акаунт