Юлски бебета - Тема 26

• 21 635
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета  Hug Не съм писала скоро, но едва ли се е усетила липсата ми  Mr. Green

Да честитя месечинките на всички бебоци   bouquet
Честито и на всички, които имат повод за радост и празнуване   bouquet

Миме-то страхотни резултати  Peace Като си само на чисти протеини не ти ли се отразява на кърмата?
При мен диетата продължава с пълна пара. И съм много доволна от резултата. Бавно, но все пак се топят обиколки и килограмчета  Party

Сега да напиша за моето малко слънчице, преди няколко дни бяхме на консултация и вече е 8700 гр./ 72 см. Сложиха му хепатитната ваксина. Високи са му тромбоцитите, но лекарката каза да не се притеснявам, ще го следим. Ако някой знае нещо по въпроса моля да споделите  Praynig
Нели, добре сте го решили за Америка. Понякога и на мен ми се иска да замина на някъде, но не ми стиска.  Rolling Eyes Ама трябва да има и такива като мен Wink

Поздрави и  Hug на всички  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 27 фев 2010, 14:52 от Radina

# 571
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА Tada

да радват мама, тати, да си папкат пюренцата, да им никнат безпроблемно бели зъбчета и да слушкат Hug
Днес е голямо мрънкане  ooooh! от сутринта като се почна мръннннннн....та несе спря,от пюрето не яде много Tired
а и от вчера не е пълнила пампито  Sad Sad Sad
сега спи и набързо да ви се оплача Blush За диетата още несъм почвала, но май е време  Thinking ама само се ослушвам нещо  Whistling
аз имам да свалям 10кг. като излязох от болницата бях свалила 12кг.,но има още какво да се желае.
Да ви питам няколко въпросчета: След баня на бебче какво използвате тоалетно мляко или подхранващо олио Кое според вас е по-удачно да въведа карфиол, спанак със сметана, броколи (hipp)или тиквички newsm78

# 572
  • Canada
Радина, нямам идея за какво става въпрос, но се надявам да не е нещо серизно... Hug Ти не я ли попита?
Ина, ползвам олио Бюбхен след баня. За въвеждането на храни - според мен си е въпрос на преценка. Аз ги въведох карфиол, броколи, тиквички, спанак със сметана.

Днес, тук е гадно времето, пък е и с в унисон с настроението ми. След като Нико беше свикнал да спи от 20.30 до 5 сутринта (което ме устройваше, макар че предпочитам до 8 да поспивам), снощ като се събуди с рев от 23.30 часа та до 3 сутринта не можах да го приспя. Най-лошото е че нямам идея какво му имаше - първоначалтно реших, че му е запушено носледто, защото покашляше(а нали каката ни е със заден ринит и кашлица), после реших че май коремчето го мъчи (защото пръцна няколко пъти), накря реших че е от зъби... Но беше кофти, защото нито на ръце заспиваше, нито в шезлонгчето, никде... и така докато се умори много. Дадох му минимална доза Панадол и после като се унесе, не мръдна до 8 сутринта. Но чуденката си остана - какво беше това?!? newsm78

# 573
Разбира се, че я попитах. Каза, че няма проблем, била говорила с хематолог. Последно време често се случвало, но въпреки това ще го следим Rolling Eyes Честно казано, не ми се чете какво пише в нета, че ще вляза във филми  Blush
Карелия от Панадола се е успокоил, ако са били зъби. Може ли да е бил гладен, жаден  Thinking

# 574
Ина, аз въведох тиквичка, карфиол, броколи. След баня позвам тоалетно мляко.
Карелия, може би наистина са зъбки.

# 575
Ей момичета Буболечето нещо ми се губи и то от доста време?

# 576
  • София
Привет отново,
Джиджи, разбира се, че не сърдя. Hug Днес нещо съм доста разсеяна.
Благодаря Ви за пожеланията към Анди! Hug
Джил, аз и Маймунчето сме на систелама -60. Аз за една седмица свалих 2 кг, мисля, че и Маймунчето свали толкова. Не се отразява на кърмата и бързо се свиква с режима. Успех! Hug
Аз съм на 11 март, нямам ли си аз астрално близначе. Grinning

# 577
Ral_p,на мен ми се губят доста хора в последно време.........milasara,LOTUS,Usmivka123,lina_prima,SIRIUS-F,Viki85,amanita и много,много други

# 578
Ral_p,на мен ми се губят доста хора в последно време.........milasara,LOTUS,Usmivka123,lina_prima,SIRIUS-F,Viki85,amanita и много,много други

Мила са на ски. Аманита е ясно. За другите не знам.

# 579
Аманита е ясно.
doh-верно,че тя май нещо се беше разсърдила
Аз да се поФаля,че Дани възприема много добре дом.приготвенте пюрета  Embarassed

# 580
  • USA
Мише, и аз гласувах.Пожелавам ви успех!Книжките са много хубави Peace.Аз си ги свалих даже.

даесъ_дес,стискам палци Praynig.

Инкс,според мен не се пълнее от кашите.Стейси не е пропуснала каша ,откакто е захранена.Това си е до дете.

Аз лично не бих дала каша за вечеря на този етап,но ние бяхме с колики и все си мисля,че ще и е тежко.Даже няколко пъти вместо следобед дадох вечер каша и се буди 100 пъти.Но нищо не пречи да се пробва,тaка че Furtune опитай при вас може и от глад да се буди.

Ина lady, аз ползвам лосион за тяло,но педиатърката ме посъветва от време на време с вазелин,който е за бебета , 2-3 пъти месечно.Според мен тиквички е по-добре Peace.

Вчера съм се объркала,Стейси има само едно зъбче.Стори ми се,че и другото до него е пробило,ама не .Снощи като се събуди не искаше да сучи,а по друг начин не знам как да я успокоя.Заспиваше в мен и като я сложех в кошарата се събуждаше и плачеше.И така докато не засука Sad.

Джилиян
,със Система -60, първата седмица свалих 1 кг, като си прегрешавах от време на време.Но аз се успокоявам,че имам малко килца за сваляне и затова не я спазвам стриктно.Така,че ако правиш всичко както трябва ,ще свалиш доста повече.

А Стейси се е научила да върти ръцете на музика,все едно играе кючек Mr. Green Joy.Вкъщи не се слуша такава музика и никoй не играе така,не знам откъде го е видяла или просто това си е неин танц.Татко и ми се кара защо съм я учела на кючек, каква американка щяла да става.А не съм аз Naughty Joy.

# 581
  • варненка от София
Здравейте мацки, съвсем ви изпуснах края, но нещо не мога да ви смогвам, още повече, че тук е като в красива мама, диетувате си яко, а аз съм май далеч от тази компания. Ама не това ме мъчи, а смотаните изследвания на Неви. Хемоглобинът вече падна до 82 и отново се спихнах. Сега пуснахме изследване за таласемия, силно се моля да е желязна недостатъчност. Абе каквото и да е, тъпо ми е. Адски ми е тъпо и криво...

Оф, щях да пиша, да пиша, ама като се сетих и пак се сдухах, извинете ме.

# 582
  • Canada
Оффф Марулке, кофти новини от теб...Дано да е нещо временно, или нещо по-лесно лечимо... Praynig Hug
Радинке, в съвремието има доста нещо, които са отклонения от нормите, но в същото време са нормални. Така че не се притеснявай и наистина не се вкарвай във филми...

При нас явно ще се окаже, че Нико не е спал добре, защото е болен. Като отидохме днес да го вземаме от свекъва ми и се оказа с 38 градуса Т. Отделно дето кашля и има хрема. Та утре в 9 сутринта ще идва доки да го прегледа и да каже от Кари ли се е заразил, или е нещо друго.... Много ми е кофти, защото той е ужасно отпуснат горкичкия--- Cry Rolling Eyes

# 583
# 584
  • София
Ехооо, привет от нас.
Аз нещо се позагубих последните дни, ама нещо хич не ми се пише.
Щяхме да пътуваме...не стана номера.
Джил, много се радвам, че успяхте да овладеете положението. Браво за упоритостта ти. Целувки на Инето.
Марулче, силно стискам палци да не е нещо сериозно.
Фортунче, твоят пост ме накара да се включа, че нещо ми е мноого смотано и на мен от тези нощни будения. При нас ситуацията е същата! Кайо не се будеше да яде като по-малък. Заспиваше в 10-11 и се будеше в 6-7. Откакто стана на 5 месеца се буди минимум по 2-3 пъти нощем да яде, другите му будения не ги броя (снощи например се буди в 1, 1:30, 2, 2:30, 3:30 и 6:30). В чудо съм се видяла. Не се издържа вече. Мислех си същото като теб, пробвах да дам каша преди лягане, но ефект нямаше при нас (ето, че при Ем и Мишето е станало. Мише, пиши на ЛС как се справихте, моляяя). Само една от вечерите не се събуди в 1, а направо в 3, но иначе не помага...зъби ли са какво е не знам ама е непоносимо. Лошото е, че нищо не мога да направя, ако не му дам да суче се почва един рев...а съм сигурна, че в някои от случайте не се буди от глад...абе ако някой наистина има идея да помага. Даже от 1 седмица започна да не яде през деня. Уж бяхме заместили обедното хранене, а сега не мога да го накарам повече от 30 грама да изяде.
Деси, лек път ви желая. Всичко ще е наред.
Искам и аз диета, искам и аз да отслабвам пък...
А тук наистина много хунаб аквариум се е заформил. Супер.

Общи условия

Активация на акаунт