Работещи мами 2006 - тема 22

• 24 285
  • 465
  •   1
Отговори
# 390
Калина е звезда!

# 391

hahaha hahaha hahaha
abe Dozaaa
блЕсна та се не виде ... не звезда ми цЕло съзвездие.
другия Фторник ще обявяват и изложбата Simple Smile bowuu

# 392
Чудесно сте се представили!   bouquet
Инженерът много ти се зарадва и пита "Това Калина която ни снима ли е?" "А сега защо не ни снима?"  hahaha

# 393
Честита Коледа! Пожелавам ви много здраве, щастие и успехи! Весела вечер!  Hug

# 394
Весела Коледа! Живи, здрави и много щастливи

# 395
ЧЕСТИТА КОЛЕДА!
Бъдете здрави и много щастливи!
Ger4o, нова титла  Wink А ще подшушнеш ли на какво точно си богиня, или е тайна?

# 396
Миньон, оказа се, че има нещо полубожествено в мен - имам 2 деца, мога да готвя, изкарвам пари, мога и кенеф да измия и т.н. Та от една тема разбрах, че ако човек успява или лъже или има нещо божествено в него, та се прекръстих  Mr. Green. Ти можеш да пробваш на Божествената или на друга производна, че иначе ще се омешаме   Joy

# 397
малее... къде се набутах и аз простосмъртната Mr. Green

http://www.facebook.com/pages/Kalina-me-Snima/113402162062038
направих си фейсбук страничка, и за 3 дни има над 700 човека Simple Smile много се изненадах и се зарадвах. страхотен коледен подарък беше
освен този, една мама ми подари един ден спа глезотийки да си почина, и дядо коледа ми подари нови софтбоксове, да светя по добре фоновете Simple Smile (да не забравяме работата след спа деня Simple Smile ) все пак .....

един ден не почивах... егати и работата съм си харесала....

# 398
  • Sofia
Миньон, оказа се, че има нещо полубожествено в мен - имам 2 деца, мога да готвя, изкарвам пари, мога и кенеф да измия и т.н. Та от една тема разбрах, че ако човек успява или лъже или има нещо божествено в него, та се прекръстих  Mr. Green. Ти можеш да пробваш на Божествената или на друга производна, че иначе ще се омешаме   Joy
Знаех си аз, че има нещо нечовешко в теб! Mr. Green
И аз за сега съм от простосмъртните или пък от полубожествата newsm78, но като родя м. април ще се кандидатирам и аз за една богиня. Май се очертава да поработвам и от нас докато съм в майчинство, така че може и статуя да ми изваят Joy
Кали, много си се разглезила - цял ден на СПА. Е,  за това си простосмъртна Laughing.
Вече съм 748-я ти  почитател във фейса. Снимките са меко казани страхотни!!! На 6-я ден след раждането ми ако не може да дойдеш, ще ти пратя бебка в колет, само и само да й направиш снимки  ylinfant

# 399
Eliona, ако можеш да правиш каквото и да е от всичките неща без да ревеш като ранено тибетско говедо си от божествата  Joy
калино моме, пиле шарено! Да знаеш, че нямам вече ФБ и затова не съм ти станала почитател. Да не решиш,, че не съм ти изобщо  Joy. Цункам те по муцунката пък да вземеш да свирнеш за по една бира

# 400
Опааа, тук май стана един виртуален Олимп  hahaha
Кали, аз понеже нямам личен ФБ, но модерирам корпоративния, писах цялата фирма за фен. Така де, едва ли някой ще има нещо против да е почитател на такъв талант Grinning

# 401
Опааа, тук май стана един виртуален Олимп  hahaha
Кали, аз понеже нямам личен ФБ, но модерирам корпоративния, писах цялата фирма за фен. Така де, едва ли някой ще има нещо против да е почитател на такъв талант Grinning
тоталитаризъм му викат на това...  hahaha

днес снимах 7 бебета... някой може ли да ми припомни как се казвам....

# 402
Калино моме, пиле шарено... Имаш нуужда от едно голямо уиски. Това го повтарям от има няма месец. Ако не си вземеш поука ще дойда и ще те извлека насила. Искам да ти призная честно, че тая година съм почивала 3 седмици и няма по-голям кеф от това.  Можеш да пробваш. Почивка е онова нещо, дето отиваш някъде и нищо не правиш  hahaha hahaha hahaha.

# 403
Миньон, оказа се, че има нещо полубожествено в мен - имам 2 деца, мога да готвя, изкарвам пари, мога и кенеф да измия и т.н. Та от една тема разбрах, че ако човек успява или лъже или има нещо божествено в него, та се прекръстих  Mr. Green.

Много божествен ще стане фОрОма  Laughing

За много години от мен! Много късмет и щастие през новата година!

Надявам се да сте изкарали весели коледни и новогодишни празници. Аз като никога съм 2 седмици отпуска и почивам активно  Laughing

# 404
За много години! Здрави, щастливи, обиичани и с много кинти през новата година!

Общи условия

Активация на акаунт