За пушенето, рева на ресторантьорите и тоталното безхаберие

• 39 366
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Варна
Ура, имаме си Макдоналдс! Какво се оплаквате не мога да разбера, такова универсално заведение, кеф ти ресторант, кеф ти кафене, кеф ти сладкарница. Айде превземки сега, не го щяли Crazy Тъй ли, Carazil?

# 1 576
Щом не пушим, трябва да ходим само и единствено в Макдоналдс? Кво куче, кви кокали, това си е чиста дискриминация.
Вместо пушачите да бъдат натикани на тъмно заради срамното си, анти-обществено поведение, ние биваме наричане как ли не.
Смахната история. Laughing

# 1 577
Ами да, и Макдоналдс не харесвате Simple Smile
Но важното е да не се пуши никъде, тогава ще пообиколите и ще си изберете - все някое ще харесате де Simple Smile

# 1 578
Да бе, пушачите били имали антиобществено поведение - не прочетох никой от тях да иска всички заведения да са за пушачи, напротив, само непушачите искат да ограничават правата на другите Simple Smile

# 1 579
Предлагам непушачите да си изберат заведения  във всяко
населено място ,да се договорят със собствениците да не се пуши,
за да настане мир.Тогава да видим какво ще Ви пречи.Отсега знам,
че ще бъдете в другите заведения , за пушачите, и ще се мръщите пак и там.

# 1 580
Аз пък предлагам на пушачите да се гледа като на потенциално зло. Кой ще избира в такъв случай? Laughing
(ей, много сте упорити, не падате по гръб. Димете, и се тровете, все ми е тая).

# 1 581
Аааайде вървете да пиете кафета в Кюстендил...там няма да се пуши...цял град вече си имате за непушачи, стига рИвахте вече.  Mr. Green

# 1 582
Ако ми платиш пътя, хотела и престоя, отивам Mr. Green

# 1 583
  • София
Да бе, пушачите били имали антиобществено поведение - не прочетох никой от тях да иска всички заведения да са за пушачи,

Е как да искат нещо, което вече имат. В момента в България всички заведения са за пушачи.

# 1 584
Lindt , ееее , чакай ся , имаш всичко което ти трябва , има  Макдоналдс Naughty

# 1 585
Аз пък предлагам на пушачите да се гледа като на потенциално зло. Кой ще избира в такъв случай? Laughing

Поискайте забрана за производството на цигари и тютюн. Така ще елиминирате всички злини.

# 1 586
Ура, имаме си Макдоналдс! Какво се оплаквате не мога да разбера, такова универсално заведение, кеф ти ресторант, кеф ти кафене, кеф ти сладкарница. Айде превземки сега, не го щяли Crazy Тъй ли, Carazil?

Сигурни ли сте, че в МД не се пуши? Щото във КФС на Козирката във Варна се пуши, че и бира наливат  Peace
Мисля, че в Бг тези вериги са занижили сериозно стандартите.

# 1 587
То във Варна май навсякъде се пуши, още не мога да преживея МОЛа - на етажа с храната си се пуши навсякъде. Спокойно може да се разхождаш с цигара.
В тия вериги пък навън си се пуши. което за мен е излишно, все пак това е заведение за бързо хранене.  Ама толкова майки с малки дечица пушат, че явно няма начин.   

# 1 588

Поискайте забрана за производството на цигари и тютюн. Така ще елиминирате всички злини.

Ако никой не купува тези боклуци, няма да има нужда от забрани.

# 1 589
Сигурни ли сте, че в МД не се пуши? Щото във КФС на Козирката във Варна се пуши, че и бира наливат  Peace
Мисля, че в Бг тези вериги са занижили сериозно стандартите.
Вътре в Макдоналд не се пуши. В КФС-то наистина се пушеше, но него го няма вече.

То във Варна май навсякъде се пуши, още не мога да преживея МОЛа - на етажа с храната си се пуши навсякъде. Спокойно може да се разхождаш с цигара. 
Не е навсякъде. В частта, която е към Subway, Burger King не се пуши. Не съм сигурна откъде точно започва, но там не се пуши. Когато отвориха мола наистина се пушеше навсякъде, после сложиха абсурдните лепенки на едната маса се пуши, а на тази зад нея не ooooh! Писах писмо до управата на Мола (не българската, от тях е абсурдно да очаквам разбиране), казаха ми, че ще предприемат мерки и накрая го направиха по този начин. Пуши се със сигурност от кафето на Макдоналдс до книжарницата. За другата част не съм сигурна откъде почва, но не се пуши. Сравнително поносимо е там според мен.

Общи условия

Активация на акаунт