Отговори
# 630
  TheNMaster,знаеш,че съм активен консуматор на елда.Ако искаш виж и тази рецепта. Много е обикновена,но е за облизване на пръсти! Wink Crazy

Я,това като пиле с оризама вместо ориз има елда...Ще го пробвам аз това....Мерси Селма!

Лабрекс,хареса ми елдата....Сварих я и после я позадуших с масло и...после поръсих със сиренце(руснаците може и да припаднат от тая комбинация,обаче много ми е вкусно така) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 631
Лабрекс,хареса ми елдата....Сварих я и после я позадуших с масло и...после поръсих със сиренце(руснаците може и да припаднат от тая комбинация,обаче много ми е вкусно така) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Важното е на теб да ти е вкусно! Hug

# 632
Момичета,как приготвяте карначетата? Нещо по-интересно от завити на охлювче и на фурна правилили сте?

# 633
Момичета,как приготвяте карначетата? Нещо по-интересно от завити на охлювче и на фурна правилили сте?
И така може....

# 634
Колко време се пече пустия овчарски пай и по какво познавате че е готов? ( че моя един час го държа вече във фурната... Crazy)

# 635
Колко време се пече пустия овчарски пай и по какво познавате че е готов? ( че моя един час го държа вече във фурната... Crazy)

Нали е с картофено пюре и запържена кайма, половин час му стига, според мен е готов. Освен, ако не е нещо друго...

# 636
пф, това е...мислех че трябва отгоре да порозовее поне, коричка някаква да хване, то ясно че всичко е вече сготвено и не му трябва много, но това пюре се държи не както очаквах  Laughing
порозовя малко, ще го вадя...то стана час и отгоре!

# 637
Ти направо си му стопила кокалите на това пюре от печене  Joy Joy Joy  Hug Hug Hug Hug

# 638
да бе нали  Joy пиле да беше, на мозък да е станало досега! но мисля че стана сполучливо все пак! мерси за отговора Лабрекс!

съмняваме фурната да ви кажа, газова е, отскоро съм с нея, преди никога не съм бутвала газ, в моето семейство винаги е била табу защото баща ми е бил свидетел на много инциденти, и на всичкото отгоре е във Фаренхайт градуси! съвсем ме тушира...айде градусите, лепна мъжа едно листче там да си ги гледам, ама като съм свикнала, горно реотанче, долно реотанче, а па двете, и тази ...не знам!
ако  има някакви правила за ползване на газова фурна, моля, помагайте!

# 639
  • София
...

Ох сестрооооо как да ти кажа че още си мечтая за печка "Мечта" от Елпром - Варна.
Тая печкаааа, дали щото си ни беше първата семейна печка, като нея втора така и не намерихме.

# 640
Ох сестрооооо как да ти кажа че още си мечтая за печка "Мечта" от Елпром - Варна.
Тая печкаааа, дали щото си ни беше първата семейна печка, като нея втора така и не намерихме.

Аз затова не ща да си сменям Металургията (ел. печка, с фурна с грил, два газови и два ел.котлона), хич не съм сигурна, че ще намеря по добра от нея. Половинката, понеже му се налага от време на време да я пооправя, само мърмора, ама тая фурна, дето сама си пече и даже контрол не иска, де ще я намеря. Grinning

# 641
хахах, а тези са отпреди моето време, но сега като се замисля, и на маминка фурната беше чудна!

# 642
Няма правила.Просто свикваш. Wink
С такава печка съм вече над 10 години и не я заменям за нищо.Обикновенно пека на 375 -400Ф. Simple Smile

# 643
мерси!  Hug ще свиквам, какво да правя... Party
а овчарския пай стана много хубав, омете се вече, нищо че беше пълна импровизация  Mr. Green

# 644
Идейки за кюфтета на фурна?
Майка винаги ги е правила "скучни" -само наредени кюфтенца и малко водичка.

Общи условия

Активация на акаунт