Отговори
# 255
  • Варна
Имам голямо количество сварена подсладена тиква. Дайте някакви предложения какво да я направя. Благодаря.

# 256
Имам голямо количество сварена подсладена тиква. Дайте някакви предложения какво да я направя. Благодаря.

Меките курабийки с тиква на Танита

Сладкиш с мус от тиква и чийзкейк пълнеж, пак от Танита. И двете стават много вкусни.

# 257
мацки,с пресечено прясно  мляко дали може да правя козунак или кифлички,че баба ми вика,че може,ама се чудя по коя рецепта newsm78

# 258
   Нежен тиквен сладкиш.
   Божествен Тиквеник!!!
   "Оранжевият" кекс.

# 259
мацки,с пресечено прясно  мляко дали може да правя козунак или кифлички,че баба ми вика,че може,ама се чудя по коя рецепта newsm78

Може, може, по която си искаш рецепта!  bouquet

# 260

Може, може, по която си искаш рецепта!  bouquet

мерси много Heart Eyesлабрадорче,ти си моя ангел-спасител Laughing  bouquet

# 261
  • София
Здравейте,момичета Simple SmileДа попитам има ли значение какво сирене Маскарпоне ще се ползва за Тирамису,че онзи ден видях в Кауфланд се предлагат 3 вида? newsm78

# 262
  • BABYLAND
Здравейте! Някой да има представа къде мога да намеря КЛЕНОВ СИРОП??? До сега все от Германия ми носеха, но вече последното шишенце ми е на привършване, а чакам включване от немско чак през лятото.  Cry Мерси!   bouquet

# 263
Здравейте! Някой да има представа къде мога да намеря КЛЕНОВ СИРОП??? До сега все от Германия ми носеха, но вече последното шишенце ми е на привършване, а чакам включване от немско чак през лятото.  Cry Мерси!   bouquet

Не съм виждала, не съм и търсила, но в тая тема посочват някакви магазини, където го имало.

# 264
GOLDEN ROSE днес видях в магазин "Слънце и луна" на ул. Парчевич, на струваше 20 лв за около 300мл.

# 265
Здравейте, искам да попитам за солените кексове - правя за 3-4 път от една и съща рецепта, ами изобщо не ми се вдигат, плюс това седят като мокри отвътре, малко слепнали.. Crossing Arms Според вас каква е причината? На вас солените кексове стават ли бухнали като сладките и сухи отвътре? newsm78 Blush

# 266
  • София

Кленов сироп има в диетичния магазин на спирката на тролеите на Патриарха и Витошка.

# 267
Здравейте, искам да попитам за солените кексове - правя за 3-4 път от една и съща рецепта, ами изобщо не ми се вдигат, плюс това седят като мокри отвътре, малко слепнали.. Crossing Arms Според вас каква е причината? На вас солените кексове стават ли бухнали като сладките и сухи отвътре? newsm78 Blush

аз няколко пъти правя солен кекс,ама във форма за мъфини,нямам никакъв проблем Peace

# 268
  • BABYLAND
labrex ,  tinki-winki  , дядо хаджия , БЛАГОДАРЯ!

# 269

Имам си моя рецепта за солен кекс и става много хубав. Да не би нещо рецептата ти да не е читава?

Общи условия

Активация на акаунт