Отговори
# 360
  • Мнения: 76
Благодаря момичета Hug
Pety ,тези ги пробвах днес ама нещо не ми се получи сместа,незнам защо млякото си остана рядко??? newsm78
3 ч 1/2 кокосови стърготини да не бъркам нещо?
А ааа аз ги направих по някаква друга рецепта с масло в конд.мляко не кокос,но тези задължително ще ги пробвам Peace

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 22:00 от ivi85

# 361
  • Мнения: 399
ЛАбрекс ,благодаря за бързия отговор. Hug
Иви ,благодаря ти и на теб за идеята...но ми се ще аз да го направя.

# 362
  • DE
  • Мнения: 971
Цитат
направи го на кьопоолу, така ще се омеси с другите съставки.

Кремче Ванилия, за това, даже и не ми мина през ума.
Благодаря ти сърдечно за съвета.  smile3525

# 363
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
Понеже съм на Вие с тортоправенето ,искам да попитам с какво е най-удачно да надпиша торта със сметаново покритие ? С оцветена сметана,с шоколад или захарни фигурки ?Може би с плодове?

# 364
  • Мнения: 7 433
Понеже съм на Вие с тортоправенето ,искам да попитам с какво е най-удачно да надпиша торта със сметаново покритие ? С оцветена сметана,с шоколад или захарни фигурки ?Може би с плодове?
   Бих я надписала с шоколадова глазура. Peace
   2 с.л. какао+2 с.л. захар+ малко прясно мляко за гъста каша.Слага се на умерен огън,докато заври.После с тази глазура и с помощта на лъжика се пише в/у сметаната.
   Получава се нещо такова:

   

# 365
  • Bulgaria-Italia
  • Мнения: 218
Благодаря за експресния отговор Селма     bouquet

# 366
  • Мнения: 19
Здравейте  Hug Може ли някой да ми предложи рецепта за сладкиш с бадеми. Донесоха ми домашни бадеми и се чудя какво да ги правя. Благодаря ви предварително   bouquet

# 367
  • Мнения: 3 364
 newsm78 Седя и умувам и реших да се допитам и до вас. Големият ми син отдавна мрънка да му направя бутчета с фикса за сочно пиле. Прочетох указанията, но нещо ме човърка отвътре. Първо се чудя за самия плик - правила съм разни неща в плик и знам,че трябва лекичко с остра игла да се продупче за да не се спука от издуването при печенето.Тук нищо подобно не пише.И другото - наистина ли не се добавя никаква мазнина или поне малко течност.
Ще чакам отряда по бързо реагиране. Heart Eyes

# 368
  • Мнения: 19
newsm78 Седя и умувам и реших да се допитам и до вас. Големият ми син отдавна мрънка да му направя бутчета с фикса за сочно пиле. Прочетох указанията, но нещо ме човърка отвътре. Първо се чудя за самия плик - правила съм разни неща в плик и знам,че трябва лекичко с остра игла да се продупче за да не се спука от издуването при печенето.Тук нищо подобно не пише.И другото - наистина ли не се добавя никаква мазнина или поне малко течност.
Ще чакам отряда по бързо реагиране. Heart Eyes

Не се дупчи плика и не се слага нито мазнина, нито течност. Месото се опича много добре. На мен не ми харесва, заради подправките, но иначе самото печене се получава идеално  Peace

# 369
  • Мнения: 3 364
 gergana1happy благодаря за бързия отговор. Аз също не съм фен на тези изкуствени щуротии - по принцип ги избягвам и се опитвам да обясня на сина си че всичко това е химия, но детето иска да опита. Този път ще му угодя, че е едно супер злоядо същество #2gunfire и даже гарнитурата ще е пържени картофи/ за тях мрънка макар и да не ги обича много/

# 370
  • Мнения: 78
Момичета, искам да направя пакетчета от фолио- пържолка, лук, гъбки. Чудя се обаче на колко градуса се пекат и колко време, ще ги сложа в тавичка, но в нея да наливам ли вода?  newsm78 Предварително благодаря   bouquet

# 371
  • Мнения: 1 796
Дайте ми изпитана рецепта за панирано сирене и кашкавал Praynig

# 372
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838
svetlu6ka6 печиги на силна фурна,и в тавичката налей малко гореща вода.

# 373
  • Мнения: 9 464
Мери, режа ги на филии, дебели ок. 1см.
Потапям последователно във: вода, брашно, разбити яйца, галета, пак в яйцата и в тигана.
Когато имам време ги приготвям така - до потапяне в галета и във фризера на равна повърхност наредени /ако трябва отделям два или три реда със свежо фолио/ за 30 мин. Вадя, панирам в яйцата последно ипържа. Мазнина - ок. 1см. за пържене.
Никога не се разтичат така.

# 374
  • Мнения: 1 796
Благодаря, пеп-4o   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт