Отговори
# 705
labrex,   пека на 180 градуса на горен и долен реотан и ще пробвам след половин час Simple Smile
  bouquet   bouquet   bouquet

# 706
labrex,   пека на 180 градуса на горен и долен реотан и ще пробвам след половин час Simple Smile
  bouquet   bouquet   bouquet

Аз пека месо на 250 град в моята фурна, но както казах, различни са, така че си печи, както си знаеш.  bouquet

# 707
  • тук
искам да направя броколи със сирена (представям си, че сосът има вкус като този на лазаня със сирена); някой да има идеи как?
може да сложа и сметана, но да не е само тя в соса , пък и не мога да преценя дали предварително да ги сложа на пара или директно сурови със соса???

# 708
  • Sofia
Някой ще ми помогне ли за сладкиш с халва? Търся рецепти.

# 709
  • Sofia
искам да направя броколи със сирена (представям си, че сосът има вкус като този на лазаня със сирена); някой да има идеи как?
може да сложа и сметана, но да не е само тя в соса , пък и не мога да преценя дали предварително да ги сложа на пара или директно сурови със соса???

Аз задушавам броколите отделно с малко масло, а соса правя със сметана и синьо сирене и заливам броколите.

# 710

Tari Tasartir , дай още някой жокер, какъв сладкиш?
Ето кекс с халва на Пепика, сещам се и за баницата с халва май Рени писа рецептата.

Погледни и ТУК, има предложения с халва.

# 711
Благадаря наIabrex и Venetta за отговорите   smile3525  love001 smile3501  Но сега искам да попитам дали мога да направя тестото в хлебопекарната на програма "тесто",а да изпека в печката направените земели?  И ако реша да  направя  хляб мога ли да върна оформеното тесто в машината и там да го изпека?   newsm78

# 712
  • София
Благадаря наIabrex и Venetta за отговорите   smile3525  love001 smile3501  Но сега искам да попитам дали мога да направя тестото в хлебопекарната на програма "тесто",а да изпека в печката направените земели?  И ако реша да  направя  хляб мога ли да върна оформеното тесто в машината и там да го изпека?   newsm78

И на двата въпроса - ДА !
За втория въпрос по специално - оформянето и връщането трябва да стане максимално бързо за да не се загуби времето за втасване предвидено от машината.

# 713
  • забравих си мисълта...
Блага даря наIabrex и Venetta за отговорите   smile3525  love001 smile3501 Но сега искам да попитам дали мога да направя тестото в хлебопекарната на програма "тесто",а да изпека в печката направените земели?  И ако реша да направя хляб мога ли да върна оформеното тесто в машината и там да го изпека?   newsm78

Аз никога не съм ползвала машина за хляб, но защо да не може да изпечеш земелите във фурната, няма какво да пречи, да го направиш и няма причина да не се получат. За другия въпрос не мога да ти отговоря със сигурност, може би ще е възможно, но нека тук отговори някой, който има опит с машина за хляб.

Дядо Хаджия ме е изпреварил с няколко секунди Simple Smile.

# 714

Аз задушавам броколите отделно с малко масло, а соса правя със сметана и синьо сирене и заливам броколите.
И най-отгоре настъргвам кашкавал  Peace

П.П. Свинското на Селма стана супер   bouquet /за 1 час/

# 715
  • Sofia

Tari Tasartir , дай още някой жокер, какъв сладкиш?
Ето кекс с халва на Пепика, сещам се и за баницата с халва май Рени писа рецептата.

Погледни и ТУК, има предложения с халва.

labrex,
благодаря, намерих, каквото ми трябваше - под рецептата на пепика е рулото, което търсех, но и нейната мога да пробвам - доста халвица ми е останала..

# 716
Здравейте,
баба ми е решила да си прави домашен ябълков оцет.И ме помоли да потърся информнация, дали може ябълките да са нарязани, защото ставало по-лесно, а имала доста килограми ябълки? Thinking

# 717
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Just*AvvA* , виж тук рецептата на рер-4о: http://www.gotvetesmen.com/forum/index.php/topic,298.0.html

# 718
  • Велико Търново
Авче, теб не бях очаквала да видя тук, но както винаги ме изненадваш  Heart Eyes Да ги реже, разбира се  Peace

# 719
Да, рецептата на Пепчо я видях, но и там се настъргват, а тя иска да избегне това, тъй като ябълките са страшно много, и е изморително, и няма да може да се справи.

3des , и преди съм питала разни неща, ама не си ме засичала просто. Hug Иначе да ти издам, за да те изненадам още повече, аз обожавам да готвя, и постоянно поглеждам към новите рецепти тук.  Mr. Green За съжаление не правя всичко което искам, че все пазя някаква диета. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт