Отговори
# 690
  • Русе/София
Благодаря Дядо Хаджия за бързия отговор  bouquet  chef

# 691
Искам да направя торта със сметана.Проблема ми е сивия цвят за картинка.В Метро боичките сиво няма.Как да получа сиво?
А солени ястия в сив цвят? Thinking Rolling Eyes

# 692
  • Пазарджик/Лондон
Естел , попита ли в тортената тема?Там със сигурност ще знаят, ето линк:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481214.0

И аз да попитам нещо - знаете ли изпитана рецепта за дълбана торта?Имах такава, но съм я загубила, помня, че се дълбаеше блата, трохите се объркваха с орехи , какао, масло , ром и още нещо си , покриваше се с шоколад или сметана и ставаше супер вкусна, а беше много лесна.Дано някоя от вас има подобна рецепта Praynig.

# 693
  • София-Младост
Естел , попита ли в тортената тема?Там със сигурност ще знаят, ето линк:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=481214.0

И аз да попитам нещо - знаете ли изпитана рецепта за дълбана торта?Имах такава, но съм я загубила, помня, че се дълбаеше блата, трохите се объркваха с орехи , какао, масло , ром и още нещо си , покриваше се с шоколад или сметана и ставаше супер вкусна, а беше много лесна.Дано някоя от вас има подобна рецепта Praynig.
Виж тук, аз лично съм правила  само тази полуготовата на доктора.

# 694
Аелис,ето и рецептата на Марулка - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=258128.msg7035475#msg7035475

# 695
  • Пазарджик/Лондон
delicate , Ала-Бала - благодаря ви   bouquet!

# 696
В какъв съд мога да направя гофрети освен в специалния уред за гофрети? Rolling Eyes newsm78

# 697
момичета от два дни търся нахут-консерва и бамбукови кълнове-консерва.Обиколих МЕТРО ФАНТОСТИКО И КАУФЛАН няма.Да знае някой къде си намира.Мерси.

# 698
нннпнпн

# 699
  • София-Младост
момичета от два дни търся нахут-консерва и бамбукови кълнове-консерва.Обиколих МЕТРО ФАНТОСТИКО И КАУФЛАН няма.Да знае някой къде си намира.Мерси.
За бамбукови кълнове вероятно в китайски магазин...в ХИТ виж също.

# 700
В какъв съд мога да направя гофрети освен в специалния уред за гофрети? Rolling Eyes newsm78

Не стават без уреда.Иначе същата смес я направи на палачинки.

# 701
  • София

В люлинския Фантастико консервите с нахут стоят на щанда с диетичните продукти.
За другите магазини не знам, щото аз си го купувам от диетичните магазини и то суров.

# 702
kasi7 съм.Дядо хаджия благодаря още утре ще погледна на диетичния щанд.Задължена съм ти. newsm10 newsm10

# 703
Здравейте, момичета и момчета /дяда Хаджия теб визирам/   bouquet
Страхотна тема   bouquet
Много сте ми полезни  Hug Обяснявате чудесно, което за мен като млада домакиня е от изключително значение.
В момента се пече свинското на Селма Grinning, а аз се връщам да чета, че съм до 32 стр.
Само, ако някой може да ми каже един час ли да пека /по нейната рецепта/ или 25 мин /по една рецепта със същите съставки една страница по-рано/ newsm78
Благодаря   bouquet

# 704
В момента се пече свинското на Селма Grinning, а аз се връщам да чета, че съм до 32 стр.
Само, ако някой може да ми каже един час ли да пека /по нейната рецепта/ или 25 мин /по една рецепта със същите съставки една страница по-рано/ newsm78
Благодаря   bouquet

Vanya_P, в моята фурна точно пържолите на Селма стават за около 35-40 мин. Най-добре, като мине половин час, пробвай с виличка, ще разбереш дали са готови или още им трябва. Фурните са различни, малко трудно е да се уеднакви времето.

Общи условия

Активация на акаунт