Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за продуктите на Dove, особено душ гелове и дезодоранти?
Какви са отзивите за шампоаните на Dove?
Какво е мнението на потребителите за стягащите продукти на Dove?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за продуктите на Dove, особено душ гелове и дезодоранти?
Много потребители споделят положителни впечатления от душ геловете и дезодорантите на Dove. Те отчитат, че душ геловете оставят кожата нежна и с приятен аромат. Въпреки утвърденото качество, някои забелязват, че дезодорантите оставят бели следи, особено ако се нанасят близо до кожата. Сред предпочитаните аромати са тези с краставица и оригиналната серия.
-
Какви са отзивите за шампоаните на Dove?
-
Какво е мнението на потребителите за стягащите продукти на Dove?
Потребителите, които са използвали стягащи серуми и лосиони, съобщават за значителни положителни ефекти. Много от тях споделят, че след употреба на серумите кожата им става по-еластична, както се усеща така и изглежда видимо. Тези, които са ги използвали след раждане, забелязват положителна промяна във външния вид на тялото си.
-
Какви са мненията за ароматите на продуктите на Dove?
-
Какви проблеми са съобщени във връзка с определени продукти на Dove?
помня че преди съм си взимала и шампоан но много ми омазняяваше косата
за шампоаните май сте прави,защото като чета в сайта им всичките са хидратитращи което означава че омазняват,може би ще пробвам само балсам,че в краищата косата ми е отчайваща.А дезодорантите оставят ли бели следи,че аз искам да ги използвам като парфюм,а не против изпотяване...ама как го написах
,дано се сещате какво имам предвид.