ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 768
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Ми не съ скътавам бе, аз вече усилено работя по въпроса на втората вълна, ма май все изпускаме фертилните дни, тъй да се каже  Rolling Eyes.
За работата нищо не станА, щели да търсят професионалисти, нищо аз и на други места съм дала молби, може и за добро да е, много благодаря за палците.
Приятни разходки на всички.

# 616
Не забравяйте и мен, вече действам по въпроса.

Ние бяхме малко на екскурзия - Магурата, Видин, Белоградчик, Леденика. Много красота, а децата стават малки пътешественици, Яско изобщо не се страхуваше в пещерите, омаза се в кал, но издържа.  Grinning Ето и снимки, то бездруго само аз си качвам. http://fevruari.snimka.bg/children/esenno-zimni-2009-g.432574.19163870

Последна редакция: чт, 10 юни 2010, 22:24 от AvrorA

# 617
  • offshore & overseas
Не забравяйте и мен, вече действам по въпроса.
Теди, не са те забравили те, ами просто се броят завтарящите, пък ти ще затретваш май Wink

Страхотни снимки!

# 618
Абе как да не я броим.. на нея се пада номер 5..

# 619
  • Стара Загора
Анимчеееееееееееее, да ти е честит празника!

Да си здрава и късметлия / едно тото пусни  Wink/ !
Весел празник и по-честичко навестявай форума  Hug

# 620
  • offshore & overseas
Анимски, честит рожден ден! Пожелавам ти една блаженНа година, пълна с радост и любов!

# 621
Рожденичка ли си имаме Simple Smile ...
Аним, да си жива и здрава и много щастлива  Hug

# 622
Аним, само здраве и щастие!

# 623
  • Варна
Закъснели поздрави и от нас  Hug

# 624
  • София
Благодаря ви, момичета  Hug
Вчера бях доста ангажирана и не успях да вляза и да ви почерпя Embarassed
Трогната съм от вниманието  Hug

# 625
  • София
Anim, честит празник на патерички   bouquet Да си жива, здрава и много, много щастлива Hug
Успешен лов и скоро да се похвалите повтарящите и потретващите  Heart Eyes

# 626
Идвам само да кажа ,че сме приети в градината , която искахме ... Много се радвам и исках да споделя ....

# 627
ЧЕСТИТО брааавооо, сега вече весели игри и хубави дни!!

# 628
Днес водих Дани на входящ тест в училището. Справи се отлично та леко пърхам от гордост.
И пак за напишкването на Ясен. Пиша по 4, 5 пъти на нощ, уточнявам, че не е болен и на мен ми се вижда много. Когато го вдигам през нощта, сякаш не се изпишква докрай, а пуска малко, след 2 часа пак и пак и така цяла нощ. Започвам да си внушавам, че може да има някакъв проблем.  Thinking

Радостче, честито. Дано след проблемите с яслата, вече всичко върви по вода. Надявам се, че до 4 г. няма да влезе в сила наредба, според която децата в предучилищна група се освобождават по-рано. Пък кой знае.... Grinning

# 629
Anim, един леко позакъснял честит рожден ден и от мен! Неочаквано добра година ти пожелавам! Simple Smile
Радостче, радвам се за радостта ви! Simple Smile
Аврора, в кое училище ще бъде Дани? Браво, че се е справил отлично!!

Общи условия

Активация на акаунт