Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 827
  • 751
  •   1
Отговори
# 240
  • ГОре на черешата...
Прекрасна пролетна градина е последната страница, момичета, чудесни мъфини, браво   bouquet !

От мен още топли - шоколадови мъфини:

# 241
Отново "на око" едни Лимонови мъфини с шоколадова глазура от мен.

# 242
  • Viena
супер тема

# 243
  • София
имам повод, затова почерпете се Simple Smile.

това са пудинговите мъфини (рецептата от тук -   bouquet), кремът е от една торта, която съм правила преди и стана доста маслен, според мен, но колегите ги ометоха набързо. Simple Smile

неделя следобед беше ден на кексчетата, направих 3 дози и ми излязоха 70бр. от тези на снимката мини (наистина са много малки, по-малки от чаена лъжичка) и 130-140 бр. от по-големия р-р (събота си имаме още един рожденик  Heart Eyes, та ще имаме доста гости).

# 244
  • Бургас
Тюх ..след тези красоти да си покажа и моите мъфини с коприва и сирене  Mr. Green

Рецептата е на Nanita, като спанака го замених с коприва.  Peace

# 245
Аня, Честит Рожден Ден, страхотни мъфини , браво !!!

# 246
Aня,много си си играла,но си струва,страхотни мъфини си показала
rossonera -тази глазура направо ми изглежда супер,абе ще метна и аз едни мъфини във фурната,стига само съм гледала Peace
I r r a - какъв е вкусът на мъфините с коприва-усеща ли се много

# 247
  • Бургас
snezko , аз не я усещам  много копривата, но пък при всички положения беше по-малко от посоченото количество в рецептата... Лошото е, че само на сина ми успях да ги пробутам.  Mr. Green Другите много месоядни се оказаха.  ooooh!

# 248
мерси за отговора,то и ний сме тъй,само месо търсят Hug

# 249
# 250
  • София
Вчера направих браунис по рецепта на Блонди:
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=230651.0
http://vndb.snimka.bg/hobby/kulinarni-vkusotii.170946.18244714 - ето ги
Едва успях да ги снимам,много ми харесаха и до хладилника така и не стигнаха ,както пише в рецептата

# 251
Приемете една супер начинаеща "мъфиноправачка" Praynig
След като се понаучих да правя козунак,реших да продължа със мъфините.И като за начало докато да разбера дали ще се приеме сред домашните искам да питам: / за да не купувам излишно форма за мъфини /
Могат ли да използват алуминиевите купички за крем -карамел като форми за мъфини newsm78
Купих си книжни формички - те как се използват.На принципа на хартията за печене / да не залепва / или направо като форма newsm78
Предварително ви благодаря за помощта  bouquet

# 252
Приемете една супер начинаеща "мъфиноправачка" Praynig

ВяраВики, можеш да използваш алуминиевите купички за крем карамел, а хартиените се слагат в тях. Като форма не стават, ще се излее тестото. Аз дори повече харесвам мъфинките в тия формички за крем карамел, стават едни по-височки.

# 253
  • София
аз ползвам само хартиени, без да ги слагам в чашки. тези мъничките (на снимките) са от по-твърда хартия и дори да бухнат не си губят формата. другите по-големите са от по-тънка хартия, но ги пълня по-малко и пак не ми се разливат. Wink купувам си ги от ибея. Peace

# 254
дайте ми линк на рецептата пудинговите мъфини искам да ги опитам

Общи условия

Активация на акаунт