Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 823
  • 751
  •   1
Отговори
# 270
petu6ka63 - аз съм от Пловдив и съм виждала силиконови в магазините за 1 лв.,а хартиените си ги купих миналата седмица от Метро.Но предполагам,че ги има и в Била и Кауфланд,защото са на известна марка- Zenker май беше - те са по сладкарските неща.Може и да не я пиша правилно,но опаковката е в къщи.

# 271
Изровила съм всичките ни магазини и добре, че успях да си купя тефлонова тавичка при откриването на Кауфланд! Явно политиката на управителите зависи от големината на града. Hug Но...пак ще обиколя Mr. Green

# 272
  • Стара Загора
В Стара Загора в Метро  тефлоновите тави за мъфини стояха най- горе на рафта, аз понеже съм ниска не успявах да ги видя, дори когато бяха на промоция. Скоро видях, че са започнали да зареждат хартиените капсули на Зенкер в Метро преди не съм ги виждала.

Аз днес правих солените на Pety,  много ни харесаха. Снимка нямам, защото фотоапарата е у свекърите.

# 273
# 274
Продължавам да задобрявам  EmbarassedТова са солените мъфини на ММ.

Отивам да се снабдявам с форми и да ви настигам Stop
Приятен уикенд на всички.Благодаря ви че помагате  bouquet

# 275
ВяраВики,понеже си купих същите хартиени формички,да задам един глупав въпрос BlushСместа направо я сипваш или трябва да се намазнят?Лесно ли се отделят след изпичането?

# 276
ВяраВики,понеже си купих същите хартиени формички,да задам един глупав въпрос BlushСместа направо я сипваш или трябва да се намазнят?Лесно ли се отделят след изпичането?
Хартиените кошнички не се мажат с нищо,сместа се изсипва направо в тях. Simple SmileПо принцип се отделят лесно.Но понякога не се отделят лесно. Изчаква се да поизстинат малко мъфините и тогава се отделят лесно.

# 277
Благодаря за отговора Simple Smile

# 278
здравейте ,и от мен едни страхотни на вкус мъфини с ягодово сладко, по рецепта на Блонди,Лесни, вкусни и икономични кексчета в чашки,остана малко смес и съм ги опекла в чаши за чай,затова са толкова големи Laughing

# 279
Петушке,Технополис нямаш ли наблизо?Аз моите вторите форми си ги взех от там.И в Пикадили са пуснали от същите силик. италиански форми,но само за кекс/хляб/козунак и кръгла форма с дупка.

# 280
Имаме Техномаркет - ще погледна там, не бях се сетила. Благодаря, PURE ELIXIR ! Като си спомня как преди 4-5 години на едно изложение гледах всякакви силиконови форми и им се чудех... Blush

# 281
  • София
petu6ka63, аз моите си ги поръчвам от ибея. Wink някои продавачи доставят и до БГ, така че няма проблем в кой град си, получаваш ги като малък пакет. Simple Smile а за тези, които не доставят ползвам посредник, но само за едни мъфинки ще се окъпи, аз по принцип пазарувам от ибея.

# 282
Аня♥♥ , честно, до сега не съм пазарила от ибей Embarassed, поръчвала съм от Ларедут - сигурно е по подобен начин.

# 283
  • София
да, горе-долу като при ларедута. при регистрацията си въвеждаш данните от картата, има стоки, за които наддаваш, има стоки и с обявена крайна цена.

преди малко си взех от деловодителката пакетчето - ето тези и едни розовки, много са мини, с размерите на бонбон. Simple Smile

# 284

snezko-вите солени мъфинки за следобедна закуска, този път само със сода и станаха на точици. Но си бяха пак много вкусни, както винаги.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт