Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 813
  • 751
  •   1
Отговори
# 300
Хоп и от мен.......сметанови мъфини с локум и стафиди

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 15:17 от nordina

# 301
  Момитета , може ли един съвет , става въпрос за мъфините, които мирта е показала , та по тяхната рецепта се слага 375 гр брашно с бакпулвер , ако нямам тъкова , на това количество брашно колко бакпулвер да сложа? Благодаря предварително  Hug

ПП labrex  Hug

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 13:45 от mmmshushy80

# 302
  Момитета , може ли един съвет , става въпрос за мъфините, които мирта е показала , та по тяхната рецепта се слага 375 гр брашно с бакпулвер , ако нямам тъкова , на това количество брашно колко бакпулвер да сложа? Благодаря предварително  Hug

На пликчето (поне на Йоткер) пише, че е за 500 гр брашно, 10 гр. е., мисля, че 2/3 от него ще стане. А и цяло пакетче да сложиш, няма да ги развали.

# 303
  • София
  Момитета , може ли един съвет , става въпрос за мъфините, които мирта е показала , та по тяхната рецепта се слага 375 гр брашно с бакпулвер , ако нямам тъкова , на това количество брашно колко бакпулвер да сложа? Благодаря предварително  Hug
по-надолу в коментарите към рецептата тя е писала, че може 375 гр. брашно + 2 ч.л. бакпулвер (което е 1 пак.).

# 304
labrekc-мерси за отговора ,май няма да рискувам Hug

# 305
  Благодаря много   bouquet

# 306
И тук да си покажа мъфинките с овесени ядки по рецепта на Лабрекс,пробвайте ги,стават много пухкави,сочни и ароматни.Аз имах и един изостанал банан и в комбинация с ванилията и канелата+ ядки и сушени сливи стана "просто фантастиш"! Peace
Лабрекс,още една чудесна рецепта!    bouquet

# 307
PURE ELIXIR , наистина са много хубави тия мъфинки, и надявам се полезни Grinning, аз лично бях доста приятно изненадана от рецептата, когато ги правих за пръв път. А твоите са бухнали повече и от моите, чудесно изглеждат!  bouquet

# 308
Лабрекс,благодаря ти!   bouquet
Бухнаха повече,защото добавих и 2-3 лъжици брашно/не ми стигнаха триците/,но пък са много приятно шуплести и въздушни.На мен лично са ми много вкуснички! Hug

# 309
Юле, много са ти хубави мъфините Hug.Ако заместя лимона с портокал дали ще станат?То аз не обичам много да променям рецепти, ако се налага ще отскоча да търся лимонче Heart Eyes.

чак сега видях  Embarassed но ако замениш лимон на портокал ще станат Портокалови  Simple Smile тестото е универсално и според мен търпи всякакви корекции Simple Smile

# 310
  • Пазарджик/Лондон
Юле, много са ти хубави мъфините Hug.Ако заместя лимона с портокал дали ще станат?То аз не обичам много да променям рецепти, ако се налага ще отскоча да търся лимонче Heart Eyes.

чак сега видях  Embarassed но ако замениш лимон на портокал ще станат Портокалови  Simple Smile тестото е универсално и според мен търпи всякакви корекции Simple Smile

Благодаря ти, смятам и двата варианта да пробвам  Hug.

# 311
ще се споделиш после опита Simple Smile

# 312
# 313
  • Пловдив
Аз вчера забърках едни мъфини с моркови, кокос и стафиди и глазура от крема сирене
Източник блогът на Tanita. Рецептата е страхотна!

# 314
Линка,много кипри мъфинки,с тези розички са много красиви и апетитни. Peace
И аз си взех един пош,ама все не се наканвам да го използвам.А и все бързам като готвя.

Общи условия

Активация на акаунт