Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 818
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
лабрекс-радвам се че се харесаха и моите мъфини-то там няма какво да се обърка и винаги стават,каквото и да добавиш  Hug

# 286
Петушка,силиконови форми можеш да поръчаш и от бг сайт,но гледам,че в "пазарувай лесно" доста се е изчерпало разнообразието,преди имаше много повече Thinking.

От мен мъфини-банички:

# 287
PURE ELIXIR , прекрасни творения! Браво за хрумката smile3501 Огладнях Blush

# 288
ооо супер са тези банички дайте рецептата

# 289
petu6ka63 ,charlie ,благодаря,радвам се,че ви харесаха!  bouquet
Баничките станаха много пухкави и бяха мекички и сочни и на другия ден. Peace
charlie ,имах останали 3-4 листа от фини кори за баница.Разбих 2 яйца+1/2 кофичка кисело мляко +1/2 кафена лъжичка бакпулвер.Листите срязах напречно на две.Намазах тук там по малко мазнина/олио,кр. масло,маргарин/ на листа,наръсих натрошено сиренце и навих на рулце като за вита баница.Всяко рулце навих на охлювче и хоп в гнездото на мъфинените форми.Ако са ти по-малки гнездата,можеш да разделиш рулцето на две.Като подредиш корите във формите, с лъжица сипваш от сместта с яйцата и млякото,да се покрият корите.На мен ми остана от яйчената смес,добавих в нея брашно,овесени трици и сиренце,малко олио, и допълних празните гнезда с тази смес,та се получиха и банички,и солени мъфини. Hug

# 290
  • sofia

Мъфини с течен шоколад

# 291
мирта, ще ми развалиш диетата Wink
Може ли рецептата?

# 292
  • sofia
http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpha … %D0%A8&id=435

По тази рецепта са, но аз сложих 1 ч.ч. обикновена бяла захар вместо кафява и Нукрема, а не Нутела  Laughing. Отгоре ги намазах с разтопен млечен шоколад Своге.

# 293
мирта-страхотни са  newsm10

# 294
# 295
  • Пазарджик/Лондон
Юле, много са ти хубави мъфините Hug.Ако заместя лимона с портокал дали ще станат?То аз не обичам много да променям рецепти, ако се налага ще отскоча да търся лимонче Heart Eyes.

# 296
  • Габрово
Ех, добре че ви има вас момичета. След дълги години съвместен живот с моя мъж, най-накрая се научих да му приготвям вкусна и добре изглеждаща храна, в това число и десерти. Та доста мъфини направих, но за съжаление повечето от тях не успях да увековеча със снимки  Mr. Green Последно вчера направих тези http://tanitaang.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html на Танита и горещо ги препоръчвам, ако все още не сте ги пробвали. Аз ги направих без топинга, че синът ми мрази всичко, което може да се отдели от храната и въпреки това станаха чудесни.

# 297
От мен едни мъфини с крема сирене и шоколадов чипс.

# 298
Лабрекс,имам въпрос към теб,за твойте пудингови мъфини,ако заменя маслото с олио дали пак ще се получат?  Rolling Eyes

# 299
Лабрекс,имам въпрос към теб,за твойте пудингови мъфини,ако заменя маслото с олио дали пак ще се получат?  Rolling Eyes

snezko, с маргарин съм ги правила, но с олио - не съм. Едва ли чак ще те провали, но честно не знам какво ще се получи.

Общи условия

Активация на акаунт