Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 218
  • 751
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Солени бяха мъфините, но имаха доста мазнина - половин чаша. Правила съм и сладки, ефекта е същия.
Моите формички са силиконови, но слагам хартиени кошнички, защото е по-удобно за сервиране.

# 661
на мен само солените ми залепват, да се произнесе някой по-компетентен Embarassed

# 662
Солените винаги ми залепват. На другия ден по-лесно се отлепят, а сладките никога не са ми залепвали. Peace

# 663
Моите формички са силиконови, но слагам хартиени кошнички, защото е по-удобно за сервиране.
Ами в такъв случай освен да ги подреждаш в хартиените кошнички след като ги изпечеш,пак ще са аранжирани красиво,но няма да са залепнали. Peace

# 664
На мен не са ми залепяли солените,но аз ги изчаквам малко да поизстинат и тогава е лесно.
Помня едно момиче се оплакваше че така залепвали (солени и сладки),но накрая смени хартиените кошнички с друга марка и после не и залепваха.

# 665
Момичета,сигурно сте коментирали,но не следя редовно темата BlushПравих мъфини със сладко и сладкото ми падна на дъното.Знаете ли защо се получава така,че да се  поправя?

# 666
Момичета,сигурно сте коментирали,но не следя редовно темата BlushПравих мъфини със сладко и сладкото ми падна на дъното.Знаете ли защо се получава така,че да се  поправя?
Сместа ти е била рядка ,затова е паднало на дъното.Сместа за мъфини е по- гъста от кексовата.

# 667
Засега само се записвам и благодаря за чудесните предложения  bouquet

# 668
Мъфините на Танита - супер вкусни, лесни, меки, пухкави, ябълките въобще не се усещат(идеално за мен), като борйка се получила 18 - въобще ще се правят задължително вече - Цък и рецепта от тук - http://tanitaang.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html

# 669
Мъфините на Танита - супер вкусни, лесни, меки, пухкави, ябълките въобще не се усещат(идеално за мен), като борйка се получила 18 - въобще ще се правят задължително вече - Цък и рецепта от тук - http://tanitaang.blogspot.com/2009/10/blog-post_08.html

Маме, чудни са, нали? Heart Eyes Много сполучлива рецепта, страшно ги харесвам. Peace Аз по-често ги правя на сладкиш, че ми е по-лесно. Grinning

# 670
  • Sofia
labrex,
това е чудесна идея, благодаря за което!

# 671
# 672
И аз тук  Hug

# 673
  • Berlin
Снощи правих едни бързи, по основна рецепта, но добавих овесени ядки. Станаха доста твърдички от ядките - не бяха фини, а нормални и доста се усещат, ама с чаша мляко всичко се оправя.  Mr. Green  Може би следващия път трябва да добавя повече мляко към сместа и да ги оставя малко да си попият.  newsm78 Това ми идва наум, за да не са твърди ядките или просто да сложа фини. Simple Smile

# 674
абс освен да увеличиш млякото можеш също така да намалиш брашното.
Аз винаги ползвам нормални овесени ядки.

Общи условия

Активация на акаунт