ПЛЕВЕН - 130

• 25 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
Ай Честита Бабичка на всички Simple Smile

# 646
Пие Стодал, 3х2мл., кашлицата почти изчезна, а помпата свърши страхотна работа. Благодаря, че ме навихте да я взема! Hug
Косе, не съм я виждала да се продава по магазините. Нашата я взехме от ДаНет.
Мира, при доц. Недкова ходихме за алергията. Кръвни изследвания не са правени, защото е много мъничка и не са подходящи за възрастта й, но тя имаше почти всички симптоми на АБКМ - обрив, свирене на гърдите /откъм гърба го усещах много ясно на ръката си/, коликообразни болки, повръщане на фонтан и в нейния случай не беше трудно да се диагностицира.
Аз поспах 2 часа, Вили се разправяше с Марина, но тя така крещеше на играчките, че и умрял от гроба бе в състояние да вдигне и ме събуди.
Сега се наигра и отнесе, та ще прилягам и аз, че кръвоизлива в окото ми иска почивка.
Люско, да покажеш снимки.

# 647
4естита Баба Марта, моми4ета! Здрави и щастливи!

Ние и тази година ще караме без мартеница, имаме, но още не разбира и след половин 4ас за нищо не ставаше...

Атракция, не можах да видя мом4етата ти, отваря ми се мултиплай, но снимките-не.

Див, и аз не знам как да махнеш секретите от устата, зву4и ужасно, дано минава скоро.

От днес сериозно запо4нах диетата, днес добре, но мен нощното хранене ме мъ4и, като не спя до 2 -3 4аса и въл4и глад ме гони по това време...стискайте палци.

# 648
  • Плевен
Бенсън стискам Simple Smile

# 649
  • Плевен
Люско, да покажеш снимки.

Ще покажа, но следва нанасяне на мебели, смяна на врата и в готов вид ще ви я дам за оценка Simple Smile.

Браво на Марина, че се оправя вече. И аз тази сутрин се събудих от бойния вик на Траяна. Беше й запушена едната ноздра и ситуацията в нейните очи беше бедствена ... Оправихме я, сега е на градина.

Евак, Габи е герой щом е успял все пак да даде да му правят пломба. Доколкото си познавам момичето, голям зор бих видяла да я убедя да седне и да позволи да й правят нещо в устата. Дано не ми се налага.

Хайде хубав ден от мен, аз изчезвам на работа.

# 650
Добро утро!
Кофти време, но какво да се прави. Мартенско.

Див, радвам се, че пърлежка е по-добре. Айде съвсем да се оправи днес!

Люси, успех в начинанието!

Бенсън, с Валенцето ще те подкрепяме  Hug измисли нещо, за да си лягаш в нормален час. Аз например като си прочета две-три страници от книгата и тя ми пада на носа  Laughing

Валенце, дай акъл. Като гледам времето и прогнозата за следващите дни май зоологическата градина отпада като развлечение за Митко. Проверих програмата на куклените театри, но има постановки само в събота и неделя, кино няма смисъл, той и тук си посещава редовно. Къде да го заведа? Нещо, което в Плевен го няма, а и ще му е интересно?

Сега го уча да кара кънки в домашна обстановка  Laughing Голямо е шубе. Не иска да се пързаля без да го влача за ръце, само си ходи, когато не го държа. Нещо не ме бива за треньор  Crazy Ще го изкарам навън в градинката и го пускам, пък ще пада, става и ще се научи сигурно.
Да взема да купя и едни за Перчемлиев, та да мина с уроците наведнъж  Mr. Green

# 651
Честита Баба Марта със закъснение. Вчера бяхме доста време навън, но нещо ни се разминават режимите с вас. Никой не видях.
Дикси, това си е идея- Калин да се научи да се пързаля преди да ходи Simple Smile
Атракция, и твоите мишоци са големи сладури.
Бързо да оздравяват болните.
И днес взех Редутската поръчка в която има неща за вас.

# 652
И днес взех Редутската поръчка в която има неща за вас.

От дата...?

# 653
Ние със Стелито сме при родителите ми и си почиваме.То било хубаво така да има кой да я гледа.За 10-тина дни сме при тях но и аз си отспивам.Супер е.

# 654
Силви, от 17-ти февруари, налиии?  Laughing

# 655
Не ми се отваря Редута да видя, но едната е с неща за Дикси, АниДани, и Пламси и е от 17. Другата е от 13.02. Малки пакети са и двете. За мъжа ми имаше комплект боксерки, объркала съм номерата и в тях можем да влезем едва ли не цялото ни семейство едновременно. А са  хубави , и ги бях намалила много с код. На него никога не съм му купувала дънки, панталони или бельо и го обърках.

# 656
Успях,изчетох ви Simple Smile
Но днес нещо няма голямо присъствие,а уж студено  Confused
Атракция,голям човек този Свилко ,вярно Simple Smile Да го изядеш направо Simple Smile
Дикси,Перчемлията е супер Simple Smile
И аз искам да водя нашите в зоото в София,но кога ли ще бъде  newsm78 Хия не познаваме софето и  идея си нямам как ще я намерим,а нашия татко не е от търпеливите дето ще обикаля цял ден  Thinking
Пак има много болни дечица  Cry Бързо да оздравяват  Hug
Валенце, успех с учението Simple Smile пък после може да продължиш за друга специалност Simple Smile И аз искам да изкарам педагогика,но като знам че няма места за такъв персонал, май е излишно  Rolling Eyes

# 657
Къде сте се загубили всички?
Днес ще водя Миро на театър: Котаракът в чизми. Не знам колко дълго ще го задържа там,но поне ще опитам. Ако искате може да отидете. Ще бъде в Драматичния театър, но честно казано не знам цената на билетите.

# 658
  • София
Дикси,доведи го у нас-в Плевен ни няма и ще му е интересно. Mr. Green
Нямаш особен избор в лошото време,според мен.За музеи и подобни според мен е малък.Освен да го повозиш в метрото Laughing.Наистина,не се сещам друго,което да го няма в Плевен.Преди време имаше подобна тема-съфорумка питаше къде да заведе племенничките си като и дойдат на гости.Ще потърся.Моите племенници като идват ходим в паркове.То не че те са нещо по-различно,обаче за тях си е живо забавление в Южния парк/койт аз безумно мразя/,просто защото си е като лунапарк-мнооого въртележки,колички и подобни.Можеше да го повозиш на рикша.Но пак трябва да е добро времето.Ако измисля нещо ще ти пиша.
А,в НДК ще има Флора Mr. Green-може да погледате цветя.
Супер идеи ти дадох. ooooh!
Благодаря ви за пожеланията за училището ми.Ако знаете с какъв зор го изкарах-записах докато бях бременна с Бубка,никой не е идвал и за половин час да я погледа,Ангел си беше по цял ден на работа.За изпитите ,понеже са в събота и неделя,той я гледаше.Ако беше наряд не ходех на изпит. Tired

# 659
Не съм чела назад, но в клона на сторгозия има ларедутски колет за 12 или 15 блок сега забравих  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт