ПЛЕВЕН - 130

• 25 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
За тези, които си имат кукленски къщи и искат още обзавеждане  Grinning
В Кауфланд, сега ходих, има мебели за кукленски къщи. По 1.99лв. всяко, в онези щендери, които ги слагат по средата на коридора към касите.
Има легло, тоалетка, масичка, скринче, шкафчета...и т.н. Червени са, дървени, и много ми харесаха, чак ми се прииска да има за какво да си ги купя  Laughing

# 661
Отивам Simple Smile

# 662
Дикси, а цели къщи имаше ли?
Че аз се чудя дали да взимам такова чудо на Калина, макар че само това ми липсва де. )))

# 663
Не съм чела назад, но в клона на сторгозия има ларедутски колет за 12 или 15 блок сега забравих  newsm78
Това кога,че по обед нямаше.Аз съм в 15-ти.

# 664
Атракция,може да е от днес,аз вчера питах и нямах колет,а вечерта получих бележка,че имам.За протокола е от от дата 21. 01.Peace
Имам дънки за мен,невероятно,но ми станаха Mr. Green Blush р-р 162см.А пликчетата на Хриси са уникално сладки Heart Eyes
Номадка, Hug Heart Eyes

# 665
Мира, не видях, но не съм и търсила. Просто мебелите ми се набиха на очи, иначе момичешките щандове, разбираемо е, ги подминавам. С мъка  Mr. Green

# 666
хавайско дупе, стискането на палци помогна Simple Smile

За да не мисля за ядене...гладих цяла нощ Laughing

Дикси, книга не ми помага на мен, или ми става интересно и 4ета за дълго, или ме хваща съклета и не мога да си намеря място в леглото, но аз имам carpal tunnel и това отделно ме мъ4и 4есто нощем.
Кънкьора е страхотен, а Пер4емлиев е голям сладур! Heart Eyes

# 667
Косе, влез в скайп, ще ходим тая вечер до Сторгозия
Или ми напиши за пореден път телефона си на лично  ooooh!  Hug

# 668
  • София
Дикси,аз тука два дни качих половин кило. TiredЩо така,спазвам си всичко както трябва.Бях свалила три кила и половина за няколко дни.Значи сега са три кила.Днес ми е ден 7.

# 669
Не съм чела назад, но в клона на сторгозия има ларедутски колет за 12 или 15 блок сега забравих  newsm78
Това кога,че по обед нямаше.Аз съм в 15-ти.
Ами сутринта рано ходих към 8 часа, забутан е най отдолу в шкафа, едвам намери моя колет голямо търсене накрая почти се отказа, но добре че имах бележка иначе най вероятно изобщо нямаше да рови толкова  Simple Smile

# 670
Дикси,аз тука два дни качих половин кило. TiredЩо така,спазвам си всичко както трябва.Бях свалила три кила и половина за няколко дни.Значи сега са три кила.Днес ми е ден 7.
Валенце, не се мери всеки ден. Или си се мери, де, но не се втелясвай толкова. И само сутрин след WC. Може вода да си пила повече, може да си в овулация, ПМС и т.н. Може кантара ти да не е нивелиран добре, да е на друго място, да му падат батерийте....я виж колко много неща мога да измисля когато не ме кефят цифровите му комбинации на г-н Кантарев  Mr. Green
Аз си имам едно цяло кило, което ту нагоре, ту надолу, ти сега за 500 грама си се натъжила.
Сантиметрите гледай най-вече, мани ги килата.

Бенсън, браво на теб.  Hug

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 20:15 от Дикси

# 671

И аз  Hug.
Миналия ден  им купих дървени играчки от 26 намалени на 5 лева,но мебели не видях.

# 672
  • София
Дикси,аз не меря с метър.Няма такъв,който да ме опасва цялата. Tired Laughing

# 673
Вземи си рулетка  Laughing

Гледахте ли за асансьора с бременните жени, който паднал в Майчин дом? 12 души са били, от които 10 бременни. С изпочупени долни крайници са.

# 674
Аз гледах,а за този дето си е убил детето какво ще кажеш? Тези хора вече изперкаха тотално!

А моето дете се къпе с едно шише вода и е мокър целия,ама съм го оставила нарочно,че да му мине меракът.Всеки ден като види вода и изпада в унес от КЕФ Shocked

Общи условия

Активация на акаунт