Номадка и Фталл, много красив спомен
Днес времето беше върха. Ако и бяха по-проходими тротоарите цена нямаше да има нашата разходка
Деси, хубава Елена, хубава
Ох, на мен разказът за патките малко ми е размит вече, но е останал спомена за голямото хилене
Е, и за чуковете помня, но подробностите съм ги забравила.Но Грета Гърбо си я спомних, да
Див, търсих упътването и не го намерих. Предположих аз, че съм го изхвърлила
Чакайте да ви разкажа как тази вечер баща ми ми изкара акъла. Обажда ми се, вдигам и чувам някакъв глас като от отвъдното (не, че някой ми се е обаждал от там, де, но нали така е лафа). Буботи, плътен, дебел и леко провлачен. Като когато редактират нечий глас по телевизията. Уплаших се, пак поглеждам дисплея - неговото име...изобщо не го слушам какво ми говори, само си мисля какво ли му се е случило. И питам "какво става, как си".........а той "не ме ли чуваш? за снимките те питам?" Но това не е моя баща, казвам ви
И той след известно време докато се разберем ми казва, че май бил активирал някаква опция за промяна на гласа, ама и той не знаел какво е това. Има един китайски телефон от Метро с две сим-карти. Куча китайска марка, но гледай какви опции
Такъв смях не помня от кога не се бях смяла, до сълзи и невъзможност да обеля и дума
И като започнал да звъни на приятелите си с детски (хелиев) глас и с женски такъв. Да се разбират утре за риболова.
Каза, че ги е ошашкал всички...
Ооо, как ще му го приватизирам за ден-два

Вдишвали сме с Емо хелий от балони, точно с тази цел, да си променим гласовете. Уникално смешно е. Записвахме се с камерата и до сега като си ги пуснем тези клипчета избухваме в див смях

Мислех да напазарувам от там за яслата каквото искат,но се оказа,ч в магазинчето зад Централ са много по-добре заредени