ПЛЕВЕН - 130

• 25 924
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Мама Нуши, няколко поста по-горе има дори снимка.

Номадка и Фталл, много красив спомен  Hug

Днес времето беше върха. Ако и бяха по-проходими тротоарите цена нямаше да има нашата разходка  Laughing

Деси, хубава Елена, хубава  Peace

Ох, на мен разказът за патките малко ми е размит вече, но е останал спомена за голямото хилене  Joy Е, и за чуковете помня, но подробностите съм ги забравила.

Но Грета Гърбо си я спомних, да  Laughing

Див, търсих упътването и не го намерих. Предположих аз, че съм го изхвърлила  Rolling Eyes

Чакайте да ви разкажа как тази вечер баща ми ми изкара акъла. Обажда ми се, вдигам и чувам някакъв глас като от отвъдното (не, че някой ми се е обаждал от там, де, но нали така е лафа). Буботи, плътен, дебел и леко провлачен. Като когато редактират нечий глас по телевизията. Уплаших се, пак поглеждам дисплея - неговото име...изобщо не го слушам какво ми говори, само си мисля какво ли му се е случило. И питам "какво става, как си".........а той "не ме ли чуваш? за снимките те питам?" Но това не е моя баща, казвам ви  Shocked Побърках се от страх. Питам го - защо така те чувам, сякаш друг ми се обажда?
И той след известно време докато се разберем ми казва, че май бил активирал някаква опция за промяна на гласа, ама и той не знаел какво е това. Има един китайски телефон от Метро с две сим-карти. Куча китайска марка, но гледай какви опции  Laughing После се оказа, че има смяна на гласа на мъж, жена, млад мъж, млада жена и дете. Като го превключи на дете.......все едно се е надишал с хелий.
Такъв смях не помня от кога не се бях смяла, до сълзи и невъзможност да обеля и дума  Joy
И като започнал да звъни на приятелите си с детски (хелиев) глас и с женски такъв. Да се разбират утре за риболова. Mr. Green
Каза, че ги е ошашкал всички...
Ооо, как ще му го приватизирам за ден-два  hahaha

Вдишвали сме с Емо хелий от балони, точно с тази цел, да си променим гласовете. Уникално смешно е. Записвахме се с камерата и до сега като си ги пуснем тези клипчета избухваме в див смях  Laughing

# 76
И като започнал да звъни на приятелите си с детски (хелиев) глас и с женски такъв. Да се разбират утре за риболова. Mr. Green
Joy Joy Joy Joy
Ааааааааааааа, ще се пръсна от смях.
Голям зевзек е баща ти. И моят е такъв.
Голяма работа за упътването, все ще й разучим джаджите и без него. Hug

# 77
Значи голям майтап е било по телефона.Шегаджия е баща ти. Grinning

# 78
Ние с моята дребосъчка голяма игра играхме.Много се забавлявахме и смяхме.Гонихме се с патета играхме си на топка с кукли си играхме.Куклите и скачаха а малката се скъса от смях.Е накрая резултата от играта беше че и се доспа пак и сега спинка сладко сладко героят от игрите Grinning То и аз сега отивам пак да дремна.....пак като не сме играли до 5-6 или пък 7 е супер!То и аз вечер лягам с нея че си знам чедото какво ми е игриво.Да е жива и здрава.Наваксва си със съня.Вчера ходихме и на площада и там много се забавлява.По едно време взе да пълзи на плочките.Е нямате си на идея каква стана.....прахме след това космонавтчето и.Лек ден на всички и приятни разходки!Използвайте хубавото време за вас и децата.

# 79
Една виртуална почерпка за сутрешното кафенце

Днес дъщеря ми е именичка. Да ми е жива и здрава!

# 80
  • Плевен
Дикси,рано,рано се посмях и аз с вас.  Joy
Номадка,това да си го разпечатете на фототапет и да си го лепнете у вас. Wink
Аз пък никой не видях вчера на центъра.  Sad
Тина,и аз съм пропуснала тази история. Айде като си на кеф разкажи я пак.

Честит имен ден на Теодора. Жива и здрава да ви е!  bouquet

# 81
  • София
Ооо,да,днес е Тодоров ден.
Мериан,да е жива и здрава вашата Теодора!Попътен вятър в живота и пожелавам!  bouquet
Весел празник на семейството ви!

Ако има и други Теодоровци и подобни,да са живи и здрави!

Дикси,а как съм се смяла на този разказ,не е истина. hahaha

# 82
Честит имен ден на Теодора    bouquet

Аз за разказа не си спомням кое е било смешното, ама  разказвах каква е практиката. Просто на девойките им се стори весело. Я те да разкажат   Whistling

# 83
ЧИД на Теди, жива и здрава да е!  bouquet

И аз, като Дикси, съм останала със спомена за холемия хилеж за патките, останалото ми  се е позаличило  Crazy

# 84
Честито на Теодора и на всички останали, които днес празнуват!  bouquet
Да са здрави и щастливи!  Hug

Чакам с нетърпение да стане към обяд, да нарамя двете деца и на дълга разходка.

# 85
  • Плевен
Честит имен ден на Тедито!
Честит празник на всички именици - знайни и незнайни.

# 86
Честито на именниците,тук включвам и племенничката Теодора.Да са живи и здрави  bouquet Praynig
Дикси,голям смях Peace
А по повод кишата и тротоарите,следобяд то легне щерката ще напиша едно гневно писъмце до Общината,че съм носила количката от спирката на пазара до началото на старата главна.Улиците като са изчистени,що са хвърляли снега по тротоара само не ми беше ясно.Да си глобяват и търговците,които не са изчистили пред магазините си.Както и улуците капещи ненайно от къде по всички улици.Аман.Оплаках ви се Blush Mr. Green
И аз не видях никой вчера,но се разхождахме следобяд.
Моля,някой ако знае кде мога да намеря анцуг за малката с ластици на панталонките и ръкавите и да е с цип горнището да свирка Praynig
Разочарована съм от големия детски магазин на Барата-нямат нищичко Crossing Arms NaughtyМислех да напазарувам от там за яслата каквото искат,но се оказа,ч в магазинчето зад Централ са много по-добре заредени Peace

# 87
Тина, никак даже не беше весела практиката, дори тъжна, бих казала.
Веселото беше ти как го разказваше  Peace

# 88

Моля,някой ако знае кде мога да намеря анцуг за малката с ластици на панталонките и ръкавите и да е с цип горнището да свирка Praynig

Вейни се до Даймънд, под Освобождение.Имаше и детски, но дали и толкова малки има, не помня.
Това за тротоарите добре ще го пишеш, щото си е цяло приключение да излезеш с количка, пък за Сторгозия да не говорим  Confused
Кога ще отварят dm? Гледам,че е почти зареден...

# 89
Тина, никак даже не беше весела практиката, дори тъжна, бих казала.
Веселото беше ти как го разказваше  Peace

Ммммм, да, така е. Как ли съм го разказала, че да изглежда смешно, не знам.  newsm78 
да съм пила нещо тогава?    Важното е, че се позабавлявахте.   Peace
На мен най-смешния ми разказ е за първата бременност на Дивиана   Joy   Joy   Joy

Общи условия

Активация на акаунт