Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 183
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • КиТ
Добре сме.... Hug Hug Hug Hug

Да те питам:
Как върви олимпиадата...,че тая седмица нямам възможност да я гледам Confused,ти нали я гледаше Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Тя впрочен кога ще свърши,знам че е 2 седмици..значи би трябвало тия дни да свърши Thinking

bouquet Добре върви аз наблягам на фигурното и не спират да ме изненадват с резултатите - сега е състезанието при жените с надмощие на азиатките и трета е Джоани Рошет, чиято майка почина точно преди състезанията, направи ме изумни това момиче с волята си. Стискам палци за успехи. Чакам и финалът в хокея  - там се очертава истинска битка. Дано да съм помогнала с инфото.

Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquet

Това е свежа информация за мен Hug Hug Hug,по спорта понякога казват нещо,но то е толкова малко,че няма за какво да се захванеш ooooh!

Мечтание Харпун е за #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Ела в темата да видиш защо?

# 481
Плами в коя тема  newsm78на Незабравките ли  newsm78аз там не влизам Mr. Green

# 482
  • КиТ

В наща бе душо Laughing Laughing Laughing Crazy Crazy Crazy

то и аз не влизам там,да не съм луда Sick Sick Sick

# 483
  • Пловдив
Гледам, че хубавите мъже обсъждате, аз пък съм поставила Демирчо на вечното първо място, ама то по-добре за вас - една по-малко в опашката за Ийит и Кенан  Joy Joy Не че не ги харесвам, но Демир си е Демир. А пък Къванч нещо не го харесвам - много ми е един бледолик. Хареса ми Сарухан от Изгубени години също, макар че не съм гледала много от сериала.  

# 484
Добре де, щом говорим за мъже със сексуален подтекст, и аз да си кажа - какво значение имат чертите, важен е чара, излъчването, внушението. Пък тези турски мъже с цялата мирова скръб в очите си, които плачат, не - направо крещят за любов - е, как да не ги харесаш?! Аз харесвам и Али, и Харпун, и оня от Листопад - Шевкет ли беше? И Кенан Изми... квото беше там на първо място от така изброените. А пък снощи този Галип като погледна с погледа на болно куче и направооооо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ама това не значи сега, че ще тръгна да им мисля разни работи, от които  Embarassed Embarassed Embarassed За мен Ийит си е на първо място, защото изигра Джемил, а аз мисля, че Джемил и Ийит имат мнооооооого общо. Той затова го отрича, убедена съм.

# 485
  • Пловдив
 Hug Hug Бланка подкрепям на 100 % важен е чарът и излъчването - те ако всичките са бонбонести ще вземе да ни писне. Аз обаче си признаввам без бой май повече обичам мургавите мъже,  е има изключения де - Ийит май е по- светличък /в смисъл коса и очи/ пък много го харесвам.  И Галип бей си заслужава, един висок, строен и романтичен ми изглежда.

# 486
  • при най-добрия мъж...
О,Алис,надушвам една Саруханка тук.
И той много хубав,бе. Heart Eyes

Моята класация е горе-доле следната:
1.Ийит
2.Сарухан
3.Галиб
4.Демир
5.Кеба
6.мъжа ми Mr. Green

И противно на Бланка аз им мисля разни неща Embarassed
Че и ги сънувам понякога Embarassed Embarassed

# 487
и за мен на първо място си е Ийит направо съм си  Crazy а като реша да го сънувам  Embarassed 

# 488
  • при най-добрия мъж...

И аз не влизам там.
Много ме е страх newsm43 newsm43 newsm43

# 489

И аз не влизам там.
Много ме е страх newsm43 newsm43 newsm43

Защо  бе Плами те е страх????

# 490
  • Пловдив
О,Алис,надушвам една Саруханка тук.
И той много хубав,бе. Heart Eyes

Моята класация е горе-доле следната:
1.Ийит
2.Сарухан
3.Галиб
4.Демир
5.Кеба
6.мъжа ми Mr. Green

И противно на Бланка аз им мисля разни неща Embarassed
Че и ги сънувам понякога Embarassed Embarassed

И аз им мисля много работи, признавам  Саруханка  под прикритие съм  Joy Joy А сериалът Изгубени години май е  хубав, прехвърлих днес доста епизоди в бокса и  ми хареса, само дето още не мога да схвана мафиотската линия, наблягам на любовната  Hug Hug  Хубава класация си спретнала, при мен няколко се борят за второ място след Демир  hahaha hahaha

# 491
   извинявам се обаче  hahaha hahaha    има още обаче  newsm43

# 492
добър вечер  newsm43

# 493
Добър вечер,защо се криеш Thinking

# 494
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Обаче Индира ти не си достатъчно болна.....щом мъжа  ти също е в класацията Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
моя отдавна не се класира никъде Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

пешоооооооооооо,не се крий Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт