Ийит Озшенер: Мелодията на сърцата ни / Yiğit Özşener: сега и в "Ezel" - 58

• 22 193
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
  • КиТ
Индира,виждам и че дъждовно време гледаш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз от сега започвам... Laughing Laughing Laughing,да обивам времето слетобед Laughing Laughing Laughing

Е другата вече няма да го гледам,щото почвам с английския....та това е само временно Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Но не ми е чак толкова интиресен сякаш....,тя майка ми го гледа и аз тук таме хвърлям поглед докато съм на копа и лесно се свързват сабитията,не е нещо завладяващо .... което да те държи погледна постоянно втренчен в телевизора Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Тука работата е по блуткава сякаш.... Thinking

Мое мнение,ти харесваш ли го?

# 466
Ох красавец. Heart Eyes

# 467
  • Пловдив
  bouquet  bouquet Добър ден езелки! Как сте.    bouquet

# 468
  • КиТ
Добре сме.... Hug Hug Hug Hug

Да те питам:
Как върви олимпиадата...,че тая седмица нямам възможност да я гледам Confused,ти нали я гледаше Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Тя впрочен кога ще свърши,знам че е 2 седмици..значи би трябвало тия дни да свърши Thinking

# 469
  • при най-добрия мъж...
Индира,виждам и че дъждовно време гледаш Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз от сега започвам... Laughing Laughing Laughing,да обивам времето слетобед Laughing Laughing Laughing

Е другата вече няма да го гледам,щото почвам с английския....та това е само временно Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Но не ми е чак толкова интиресен сякаш....,тя майка ми го гледа и аз тук таме хвърлям поглед докато съм на копа и лесно се свързват сабитията,не е нещо завладяващо .... което да те държи погледна постоянно втренчен в телевизора Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Тука работата е по блуткава сякаш.... Thinking

Мое мнение,ти харесваш ли го?

Малко ми е блудкав и на мен,но става.
През седмицата не мога да го гледам,но тегля сериите и в събота и неделя ги опатквам на бързо.

# 470
Здравейте HugГледам Галип обсъждате  Winkна мен не ми харесва  Embarassedаз съм си вярна на Кенанчовците и двамата Laughing Wink

# 471
  • при най-добрия мъж...
Laughing Laughing Laughing(тихо че мъжът ти ще чуе Laughing Laughing Laughing)

Оп... Mr. Green Mr. Green Mr. Green,ти нали имаш списък за мъже с които би сменила мъжът си Mr. Green Mr. Green Mr. Green Гилип кой номер е Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Галип е засега на 4 място.Никой не може да измести Ийит от първото. Grinning

# 472
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
А сега и попа да си пусне класацията Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

1.ИЙИТ
2.БАРЪШ
3.КЕНАН
и на четвърто,но може би незадълго въпросния Галип Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Подготвих за редакция 6-та серия(цялата) ooooh! ooooh! ooooh!Еми ще я кача в общата кутия,която ползвате с Бланка!
Предварително ти се извинявам.....знам как съм се справила Embarassed Embarassed Embarassed,но така е като се учи човек в движение...обещавам,че ми е за последно Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Обичам ви всичките! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesОтивам да спя,защото тая нощ съм спала само 2 часа Sick Sick Sickи умирам права
Ще се видим по време на Незабравка да загреем за новото аморе Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

сиде видях,че не си губиш времето...става супер Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 473
Ох забравих на трето място е Демирчо Peace Wink

# 474
Ох,така и не го харесах тоя Демирчо......честно казано предпочитам Къванч или Бурак Хакъ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 475
  • КиТ
Индирче,викам да не си го сложила в 3ката,че за челните класация не е Naughty Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Здравейте HugГледам Галип обсъждате  Winkна мен не ми харесва  Embarassedаз съм си вярна на Кенанчовците и двамата Laughing Wink

А така няма да ги даваме Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лакунче,най накрая те засяках Hug Hug Hug Hug
Ще си признаеш ти,че харесваш Буракчо(без бой дори Hug Hug Hug
    love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001)

# 476
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
признавам! Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 477
  • КиТ
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

hug hug hug hug hug hug hug hug hug hug hug hug hug

kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss kiss

# 478
Никой ли не харесва Харпунчо милия Sick Mr. Green
Ох,така и не го харесах тоя Демирчо......честно казано предпочитам Къванч или Бурак Хакъ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Браво на дедо поп   bouquet

# 479
  • Пловдив
Добре сме.... Hug Hug Hug Hug

Да те питам:
Как върви олимпиадата...,че тая седмица нямам възможност да я гледам Confused,ти нали я гледаше Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Тя впрочен кога ще свърши,знам че е 2 седмици..значи би трябвало тия дни да свърши Thinking

bouquet Добре върви аз наблягам на фигурното и не спират да ме изненадват с резултатите - сега е състезанието при жените с надмощие на азиатките и трета е Джоани Рошет, чиято майка почина точно преди състезанията, направи ме изумни това момиче с волята си. Стискам палци за успехи. Чакам и финалът в хокея  - там се очертава истинска битка. Дано да съм помогнала с инфото.

Общи условия

Активация на акаунт